Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 22
micsunea spune:
Miha, Sa va dea Dumnezeu numai bucurii!
O sa te mai citesc si la adoptii daca nu mai vii pe aici,
Micsunea
PS E tare trist subiectul si intr-adevar si mie mi se pare tragic pentru puiutii care nu pot creste in sanul unei familii. Dar oare asa de batuti in cap si haini sa fie cei care au facut legea (si Conventia de la Haga parca, ca uite ca in toate tarile care au semnat-o e aceeasi situatie)? mai degraba as crede ca ma insel eu, dar in ziua de azi, pana la urma, nimic nu ma mai mira...
micsunea spune:
A si daca tot sunt cam singura pe aici, sa ma bag in seama.
O chestia care m-a cam socat la "cursul" meu intesiv pe Animal Planet era numarul de animale omorate in cadrul emisiunilor din state AnimalCops si inca una Vets sau asa ceva.
Se numea ca pe animalele bolnave care aveau eventual boli incurabile sau dificle, le "Humanly euthanized "
M-am tot gandit si n-am inteles, oare noi cand dam de un om bolnav grav sau incurabil il omoram cu o injectie sau de ce se spune "Humanly euthanized "?
Si iata cum imi tot creste mie senzatia ca nu inteleg mare lucru din lumea care ma inconjoara:
mie, in orice caz, sa omori animalele alea care dadeau din coada, mancau, isi vedeau de treaba, nu mi se pare deloc uman!
Micsunea
micsunea spune:
ABDOMENE BURTIK ABDOMENE
Uite ce vroiam sa va spun, dupa nastere, aici m-au trimis la cursuri de recuperare, ca sa refac muschii cei din josul abdomenului.
Si acolo, kineziterapeutul ne-a spus ca abdomenle sunt niste exercitii interzise pentru rasa umana! Ca te cocoseaza si iti slabesc muschii aia care sustin organele si ca daca facem abdomene din alea clasice, riscam cocoasa si incontinenta urinara.
Na, asta vroiam sa va spun, mi s-a parut important.
Si noi acolo tot "abdomene" faceam, dar erau asa:
- expiri cat poti de mult apoi iti incordezi muschii de jos (ca si cum ai vrea sa opresti jetul de urina) si cu burta supta, tii asa pana la 10. Si asta in toate pozitiile care va trec prin minte, doar ca unele pozitii sunt mai bune decat altele ![]()
Si alta informatie, abdomenle astea corecte te fac alta femeie daca faci 100 pe zi, in fiecare zi (sau cel putin o dat ala 2 zile), vreme indelungataaa (bine ar fi toata viata cred).
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micsunea A si daca tot sunt cam singura pe aici, sa ma bag in seama. O chestia care m-a cam socat la "cursul" meu intesiv pe Animal Planet era numarul de animale omorate in cadrul emisiunilor din state AnimalCops si inca una Vets sau asa ceva. Se numea ca pe animalele bolnave care aveau eventual boli incurabile sau dificle, le "Humanly euthanized " M-am tot gandit si n-am inteles, oare noi cand dam de un om bolnav grav sau incurabil il omoram cu o injectie sau de ce se spune "Humanly euthanized "? Si iata cum imi tot creste mie senzatia ca nu inteleg mare lucru din lumea care ma inconjoara: mie, in orice caz, sa omori animalele alea care dadeau din coada, mancau, isi vedeau de treaba, nu mi se pare deloc uman! Micsunea |
Micsunea, esti o draguta
.Adica, eutanasiere cu umanitate...de parca eutanasierea - curmarea vietii cuiva - ar avea ceva de-a face cu umanitatea...dar asa ni se prezinta lucrurile. E vorba de conditionare. De-aia trebuie feriti copiii de televizor.
Mai vroiam sa spun ca eu nu mut melcii din drum, dar ma straduiesc sa nu calc pe nici o gaza din aia rosie cu pete negre - "Vaca Domnului" stiu eu ca se cheama. De cand eram copil am ramas cu chestia asta si uite ca si acum fac asa. Sa ma vedeti cu carutul in parc facand slalom printre gandacei!
In ceea ce priveste sensibilitatea ta vizavi de copilasii bolnavi, sau singuri, FA CE POTI. Nu poti face totul, insa, esti doar un om. Eu ma rog pentru cei despre care stiu, in fiecare seara, si uite, ieri ne-a dat Eliza vestea buna ca Ana (o fetita diagnosticata cu cancer al nervului optic, la doar cateva luni!) se simte mai bine si s-ar putea sa nu-si piarda ochisorul. Si eu am cred ca si rugaciunile mele au contat. Nu stiu daca este asa, dar asta nu ma va opri sa fac la fel in viitor. Si ma culc linistita facand asa. Iar cand pot, ajut si cu bani, pe cine pot.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
LaLa_20 spune:
nemary...am facut rost de numar,multumesc mult
....
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
micsunea spune:
Vai Lala, ce dintisori are fata ta! Asa-i de haioasa! Si ce gene lungi!
Oau, ce domnisoara mare, cu cercei si bratara!
Felicitari pentru o asa papusa oachesa si cocheta si zambitoare!
Lala20, nu se trage de urechi si nu incerca sa-si bage bratara in guritza? I le lasi tot timpul?
Micsunea
micsunea spune:
CERCEI?
Zuzele care se pricep,
fata mea are deja 7 luni si eu nu i-am facut gauri in urechi pentru ca a declarat soacra ca o sa-i planga zilnic de mila daca ii gauresc urechile. Acum desigur ca plang eu de ciuda ca nu i-am dat gauri.
Asa-s de frumusele papusicile voastre cu cercei!
Ce ziceti, pot sa i le fac acum? Oare pe-aici prin vest, dau astia gauri la spital, sau trebuie sa ma duc cu ea la alde aia de fac piercing?
No, asa daca stie cineva...
Micsunea
micsunea spune:
Cu asta ma umfla mami, supeeerba poza!
http://good-times.webshots.com/photo/2785248480102239560aTPpYC
Micsunea