Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 23
roli25 spune:
Fetelor cum dovediti caldurile ca noi nu mai putem. Aer conditionat nu pot pune cat se joaca Andrei pe jos in living. Dupa plimbarea de dimi m+am tarat pana acasa, mi se muiasera picioarele de rau de caldura.
Noroc ca l+am dus de ieri pe Marc la ai mei ca au o casa mai mare si mai racoroasa. Pe Andrei nu pot sa'l duc niciaieri ca il alaptez inca.
Am spicuit cate ceva din urma si am aflat de puiutii care au fost bolnavi, dar m'am bucurat enorm sa aflu ca acum sunt bine. Sa ne ajute Dumnezeu sa nu mai fie bolnavior nici un copilas.
Am vazut poze din parc cu bebelusi frumosi si grasunei si mamici radioase. Si noi am vrea tare mult sa va vedem dar nu putem ajunge nicicum in Moghioros. Nu vreti urmatoarea intalnire si prin alte parcuri?
Miri am citit ca Bruno se lupta cu olita. Si Marc se afla in aceasta etapa grea si pt. noi si pt el. Pipi face la oala, da nu pricepe cum sa faca sa ajunga la oala inainte sa scape kk in pampers. Si nici noi nu stim cum sa-l facem sa priceapa. Grea treaba, zau. Dupa ce face kk zice "kk, oala mea". Si eu zi " pai ce sa mai faci cu oala daca tocmai l-ai facut?" Poftim problema ![]()
Despre Andrei pot sa va spun ca papa fructe cu mare placere, legume si carnita cu mai putina placere, dar le papa. Dar azi mi-am adus aminte ca lui Marc ii puneam iaurt in legume si le savura. Asa ca i-am pus si lui Andrei si evident i-au placut la nebunie. Deh, ce sa fac m-au lasat rau neuronii, constat ca am uitat o groaza de chestii de la Marc.
Dar avem o problema, domnul Andrei nu doreste apa sau ceai, ma suge pe mine de nu mai pot ca pe caldura asta ii e f sete. Inghite apa doar daca i-o dau cu lingurita. Auziti si voi...nu pune gura pe biberon DELOC. Si chiar nu stiu ce sa fac ca la Marc nu am intampinat aceasta problema. Perseveram.
Acum daca tot ne tine caldura in casa ma stradui sa pun poze de la munte. Revin.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
jelimoni spune:
lala20 aici sunt|!citeam din urma ca aveam 2 capitole restanta...
eu intru cam rar ca e sora-mea in vacanta la mine si suntem toata ziua pe drumuri,luni pleaca asa ca o sa intru mai des!ma bucur ca v-ati simtit bine la mare!te-ai intalnit cu angi?docdecap?
ginette ma bucur ca adeluta a scapat de ce era mai rau!!multi pupici!
pupici si pt micsunea care e un suflet cald!!
mitsule multa bafta la restante!sa scapi de cat mai multe! si pupici lui conrad ai poze noi??o sa ma uit acus prin albumul vostru!
mirii cand e intalnirea?asteptam poze sa veem cat de sexy ai fost!!iei bataie dac nu te duci!
am vazut poze de la intalnire, chiar vroiam sa inreb de miha ca n-a mai scris de mult, m-am bucurat sa vad ca a revenit...din pacate n-a prins mesajul in care scria despre ce diagnostic i-a fost pus lui matei?e ceva grav??sper ca nu!culmea ca mi se pare ca seamana cu tine miha!n=ai zice ca e adoptat!pup frumosul de matei si mamica curajoasa!
va pup, fug la dus pana nu se trezeste robi...care doarme deja de 3 ore!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micsunea CERCEI? Zuzele care se pricep, fata mea are deja 7 luni si eu nu i-am facut gauri in urechi pentru ca a declarat soacra ca o sa-i planga zilnic de mila daca ii gauresc urechile. Acum desigur ca plang eu de ciuda ca nu i-am dat gauri. Asa-s de frumusele papusicile voastre cu cercei! Ce ziceti, pot sa i le fac acum? Oare pe-aici prin vest, dau astia gauri la spital, sau trebuie sa ma duc cu ea la alde aia de fac piercing? No, asa daca stie cineva... Micsunea |
Eu zic sa intrebati la spitalul de care apartineti. Si spune-i soacrei tale ca una e sa pui gauri unui copil de cateva luni, care va uita orice disconfort in cateva minute, si alta unei fetite de cativa ani - eu am patit-o, mi s-a parut asa nasol ca nu am vrut sa mi-l mai puna si pe al doilea.
Nu o s-o deranjeze deloc cercelusii. Ce, tu ii simi pe ai tai in urechi? Si inca ceva: mai bine plange soacra decat sa plangi tu :-))))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
Si pt wend au anuntat cod galben de canicula...nu mai pooot, imi doresc sa vina toamna!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
stancutza spune:
Vai ce frumos, ce poveste emotionanta:
http://www.sapteseri.ro/ro/articole/pentru-alisher-cu-dragoste/
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| citat din mesajul lui roli25 Si pt wend au anuntat cod galben de canicula...nu mai pooot, imi doresc sa vina toamna! Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) |
Te inteleg, dar in acelasi timp ma bucur ca e vara si putem tine copilasii mai goluti. Dupa aia o sa avem aprox 6 luni de infofoleala...Si eu o izolez pe Sofia in dormitor cat merge AC in sufragerie. Dar noi avem canapea extensibila in dormitor, asa ca ii amenajez loc de joaca si acolo.
Lala, pup-o pe Bibi din partea mea! tu pareai putin obo in poza, dar ea era infloritoare!
Stancutza,
de
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| citat din mesajul lui matcris1 Buna, Sunt, ca si voi, o mamica de ianuarie-februarie 2008, ma numesc Cristina Moldovan, iar bebe se numeste Nicolae-Ioan. Va citesc de mult tare, din a 3-4 luna de sarcina, dar nu am scris niciodata… Nu stiu de ce… Motivul pentru care scriu acum, este pentru a-i da Lalei 20 numarul de telefon al doctoritei Laura Topor: 0722.984.237. Eu ti-o recomand cu caldura. Am fost la ea pt decalotare (eu nu eram in stare sa trag de bebe pt ca imi era mila) si m-a impresionat calmul, profesionalismul si daruirea ei! La noi a fost floare la ureche, dar acolo erau copii cu tot felul de probleme. O gasesti in policlinica spitalului (sectia de chirurgie) joia si vinerea de la 17 la 20. Succes mult! Va pup pe toate, va iubesc (chiar daca nu o stiti), va apreciez mult pentru prietenia pe care vi-o aratati , va multumesc pentru toate lucrurile pe care le-am invatat de la voi de-a lungul timpului si mai ales sa ne creasca copilasii mari si sanatosi! Cristina |
Eeeee Cristina, ce bine ca ti-ai facut curaj sa ne scrii! Bine ai venit si oficial in randul zuzelor! Si scrie cu harnicie primele 10 mesaje, sa scapi de moderare!
Stancutza,
de
Povestea nasterii Sofiei
miri_mik spune:
salut!
capitol nou nu face nimeni???
stancutsa, ai sfatuit-o foarte bine pe prietena ta. sa insiste. cand va spuneam ca perioada de dat copiii la cresa e pana in 8 luni max despre asta vorbeam. intre 6-8 luni devin efectivi dependenti de mama mai ales daca intre timp n-au fost obisnuiti sa ramana singuri. e o batalie "galagioasa" dar merita din toate pucntele de vedere si asigura momente linistite in familie. altfel, pe prietena ta o paste o depresie... pana una alta sugereaza-i sa ia un magneB6, si nu glumesc... daca e atat de la pamant cu nervii, chiar are nevoie!
micsunea io te admir pentru sufletul sensibil, dar zic eu ca e un pic cam prea sensibil. trebuie sa te deconditionezi. vorba stancutei, poti sa incerci sa schimbi lumea, dar cu cat te necajesti mai cu sarg cu atat sansele tle de isbanda suntmai mici. fixeaza-ti teluri mai mici, ofera-ti inima pe bucatele, nu ti-o da chiar toata pentru ca si amandine si sotul tau au nevoie multa de ea:) am vazut ca ai sunat aseara, dar prea tarziu. tel meu era pe silent - mama lui - obicei de la servici. ca n-avem voie sa-l tinem pe langa noi. sorry! tare asvrea sa te prind la povesti:) cu urechiusele e extraordinar de simplu. la bijutierul la care cumperi cerceii poti sa-i faci si gaurele. se fac cu un pistol. cuc erceri medicinali la inceput, speciali pt urechiusele lor si apoi ii pui pe cei car eiti plac.despre soacra... mdah, incercand sa faci lumii pe plac, te iei tu pe urma de cap:) pusici valvoi!
roli, nu mai tin minte ce varsta are mark. insa pana la 2-3 ani majoritatea copiilor (80%) sufera de o instabilitate a vezicii. nu pot controla vezica eficient. nu-l forta si nu-l certa. e puternic influentat si de fratele mai mik, chiar daca nu s-ar zice. va intelege el cum e cu oala. totul e sa-l incurajezi si sa-l lauzi pentru eforturi. noi facem efectiv un dans al nostru cand asta se petrece la oala:)
plouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! infernal!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
micsunea, goleste cutia de PM. e plina si nu iti mai pot scrie PM_uri! sau pur si simplu ai dezactivat-o cand ai pus steagul de lux?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png