Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
monicaa spune:
Buna dimineata fetelor
Inca nu v-am citit ...am first o intrebare. Cu riscul ca ma fac de tot de cacao..mai nu gasesc cartea aia cu diversificarea neam.
Deci pe contul comun zuzele2008, la mesaje private Inbox sunt doar 3 mesaje si nici unul nu e cu diversificare. Sau am cautat aiurea?
Help 
Revin imediat
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Miri... ![]() ![]() ![]() Fetele din Bucuresti aveti idee cum pot face rost de numarul de telefon al doctoritei Laura Topor de la grigore alexandrescu?OARE daca sunt la spital mi-ao face legatura cu ea?! ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
nu promit dar s-ar putea sa-ti fac eu rost de nr ei de tel. cred ca il are o colega de-a mea cu care ma vad in parc. stiu ca progr. ei este joi si vineri intre 17-19.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
monicaa spune:
Mishu, Lala_20 bafta la examene!!!
Miki pupam pe Saara. Sa treaca repede buba.
| Citat: |
Citat: citat din mesajul lui monicaa Mai si de aseara am rascolit tot netul ca sa o pot cumpara. Nici o sansa nene...in spatiul vorbitor de limba germana nu o mai au. Am gasit-o in Franta, in Irlanda, Ai ideea de unde se poate cumpara din Irlanda? Ti-o iau eu si ti-o trimit daca vrei. Poze de tot felul Patricia Alexia - la 7 luni Patricia Alexia - la 6 luni |
Irlandeza multumesc frumos de oferta. Dar cum ii spuneam si Lorenei din Franta, sa imi ajunga in Germania e prea tarziu. O sa o comand aici (am sunat la firma si cica baga saptamana viitoare) si o sa mi-o trimita nasii in Rom ca tot vor sa faca un pachet.

Mai ce poze faine!!! Eleni e grozava cum roade ea la Eva mica !
Gya interesant articolul. Ce n-am priceput e legatura intre diversificarea devreme si dintii care apar mai repede..si de ce ar fi asta un avantaj?!
Si mai vroiam sa zis ceva dar ma perturba copilul ca s-a pus pe tzipat
Incerc sa revin..azi e zi de curatenie
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Acum am aterizat la munca: URAAAA, N-ARE REFLUX!!!!

Cand mi-a spus dr de la radiologie imi venea sa sar in sus, ca un copil!
Deci, am ramas cu infectie; dr Palade (dr care o are in obs) mi-a dat augmentin pe gura (ca si Razvi, Ramo) - 2.5 mlg/12h - si sa-i fac o solutie cu acidf boric, s-o spal la pasa si sa-i pic si in pasa, la final (pt dezimfectie).
Asta, 10 zile; dupa 7 zile repet urocultura + sumar la Gr Alex (si o sa ma duc si la Cantacuzino) si vedem cum raspunde la antibiotic.
Am stat cu ea la radiologie - le-am cerut sa-mi dea un shortz d'ala special, ca n-o las singura - si am mangaiat-o; bine, tot a urlat ca din gura de sharpe, da macar se uita la mine si ma vedea.
In fine, am scapat.
Inc-odata, multi 

si cate-o
pentru toate fetele care s-au rugat pentru noi si ne-au tinut pumnii!
Un
special pentru Mathias (de Ven); sper ca e mult mai bine.
Si un
si pentru Razvi (de Ramo); cum a fost la consultatie?
In alta ordine, a fost tare bine in parc cu fetele; exact ce-mi trebuia.
Si-mi pare tare bine ca am cunoscut-o pe Silvia (creata) si "doi ochisori azurii" alias Mariuca; si pe Miha74 cu Matei - singurul cavaler intre 4 printzese.
Si, bineinteles, le-am revazut cu placere pe Eleni si Eva - sunt de milioane cum ii rontzaie Eleni degetele Evei
!
Sa nu uit: Miri, la cum racnea n-as fi rezistat s-o las 10 min sa faca asa (poate n-am facut bine, dar decat s-o las sa zbiere, ampreferat s-o trezesc si s-o adorm in brate) 
A, si inca ceva, a zis cineva ca recomanda MEDLIFE (parca LalaD si Ana); eu la ei am facut sumar si urocultura si au iesit ok (nici macar flora)in cond in care la Gr Alex facusem 4 uroculturi si toate iesisera modificate. Dar probabail ca asa se intampla: dak ai parte de o nemultumire, ramai cu o "stragere de inima" in ceea ce priveste unitatea sanitara respectiva.
Hai, ca m-am intins ca o placinta!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
stancutza spune:
Zuzele dragi,
am o prietena care are o clopotica ca si noi, dar ea nu sta pe forum. Mi-a scris un mesaj disperat, ca nu mai poate etc, asta mica o suge de puteri...i-am dat ce sfaturu m-am priceput eu, dar nu stiu daca sunt suficiente. Uite, daca aveti timp, poate va mai vine vreo idee. O sa dau citate din mesajul ei. Ea e unguroaica si are un stil mai haios de a vorbi romaneste, dar cred ca se intelege:
"...fiica mea, care nu sta o clipa, o secunda fara sa-si miste ceva pe ea. Problema nu ar fi asta, ca imi place ca este miscatoare, dar daca cumva se satura de ceva si nu sunt eu pe faza sa fac imediat 2-3 flik-flakuri, atunci se rupe lumea, si fara o trecere oarecare de la A la B, incepe sa urle si sa scoate sunete adanci din josul gatului.... Este inspaimantator si nu-mi place de loc s-o ascult urland, asa ca tot in brate ajunge si bicepsii mei sunt deja vizibili.
Mananca fructe si legume doar daca nu i le dau in casa, adica trebuie sa ies cu ea si mancarea in curte sa aiba un anturaj cat mai colorat, eventual cainele sa se fataie in fata ei
Nu vreau sa ma plang, dar sunt usor disperata si iritata si probabil toate la un loc duc si la o frustrare, ca poate nu fac eu bine ceva. Atat cu educarea copilului, cat si ca femeie in casa, sotie, orice....
Daca stau mai bine sa ma gandesc, de 4 luni nu am mai fost la baschet, si de 3 luni sa inot.... Nu am de loc timp pentru mine.... "
Eu i-am zis sa incerce un dresaj cu asta mica, treptat, adica sa nu se infiinteze la primul urlet. Sa o lase pe jos cu multe jucarii in jur, sa o obisnuiasca si singura. Nu stiu de ce plange micuta ei dupa doar cateva minute singura, eu nu am problema asta, probabil depinde de copil?
Mi-e mila de ea, este evident epuizata si frustrata, in pragul depresiei etc.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
miha74 spune:
SUUUUUUUUUUUUUPER!

Ce ma bucur ca din doua rele Adeluta s-a ales cu cea mai putin rea.
si mie mi-a facut tare placere sa va cunosc si sper sa mai avem ocazia.
cat despre medlife....eu tot acolo i-am facut analize si lui Matei si Laurei si tot acolo merg cu ei la toate categoriile (ortoped, neuropsihiatru, ecografie, pediatru, oftalmolog...), si acum ca zici chestia asta m-ai cam lasat masca.
Ai incercat sa le scrii pe mail o reclamatie, sau la telefon....trebuie sa le spunem cand observam lucruri de genul asta (eu una o fac imediat ce observ ceva), poate ca este cineva in laborator care face ceva aiurea si trebuie sa i se atraga atentia. Pleeeease spune-le!
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Lala_D spune:
ginnette

ura pentru Adeluta !
Sper ca dupa tratament veti fi mai vesele amandoua . Sa nu mai apara crocobaurul niciodata.
PS : e adevarat ce spui tu cu analizele. Eu intotdeauna duc probe la 2-3 laboratoare ca sunt Stan Patitu.
Recomandarea cu Medlife este stict pentru modul in care se comporta cu pacientii, conditiile de spitalizare si profesionalismul medicilor.
Laboratoarele de recoltare au toate rateuri din cand in cand, sunt conditionate de mult prea multe chestii.
Eu de exemplu am avut rateuri de analize si la Cantacuzino si la Romar si la CMU. Cred ca depinde laborant, de cat de bine conserva proba, de solventi etc .
Daca era sa ma iau dupa un rezultat il diagnosticau pe Bogdan acu 3 ani cu diabet dupa corpi cetonici in urina. Cine stie cum au facut analiza ca la alte 2 laboratoare era sterila 
Iti dai seama prin ce spaima am trecut, am intepat copilul de 4 ori in 2 saptamani si am facut 5 uroculturi 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
Mary...
moni,,,
Jelimoni!pe unde esti?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
LaLa_20 spune:
ginette ma bucur pt Adelutza,,,
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
EliaElia spune:
Miutza, eu sunt o mare amatoare de peste dar sa stii ca si pestii de cultura primesc antibiotice, sunt si cam grasi pentru ca traiesc foarte inghesuiti(pentru maximizarea profitului).De ex. somonul de cultura este hranit cu fainuri de peste imbogatite cu tot felul de "vitamine", culoarea aia frumoasa e obtinuta prin suplimente de betacaroten.Pestele oceanic contine cantitati mari de mercur si in general pestele retine in organism cam toate toxinele cu care intra in contact din cauza ca are ficatul rudimentar.Eu mananc ca sunt "capra batrana" si oricum ce mai e natural sau sigur in ziua de azi. Pentru fetita mai astept totusi. Nu gasesti pe cineva la tara, cu ceva gaini mai "bio"?