Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
Mitsu, duminica e zi de shopping...clar ca primeste stefan ceva...cred ca o jucarie de la fisher-price, un telefon cintator in romaneste...
spor la invatat, trece repede si hopul asta si revii in "sinul" nostru.
iar legat de conrad, sincer, dr ta are dreptate: fiecare are ritmul lui de dezvoltare. cind a invatat stefan sa sta in fund tot asa gramada, aplecat in fata a stat...poti sa-i pui o pernutza in poala sau niste jucarii. treptat o sa se ridice. si pune-l des, chiar daca nu sta mult. nici noi nu ne ridicam de pe spate in fund, sau in picioare de ex, cum am vazut ca fac multi clopotei...nici nu mimeaza pasi cind il pun in picioare, ci topaie...so...serios nu-ti face griji...exersati si gata

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
exact asa se ridica si stefan!
de pe burta, cu miinile, tot e incordat si transpirat...hihihi...da exerseaza baiatu' azi noapte ne-am plimbat la el de patru ori pt ca se ridica in fund, dormind, si pe urma se apuca de miriit ca nu mai stie sa se lase la loc...ce-o sa fie cind invata sa se ridice in picioare....offff
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Mitsule,am vazut ca ai raspuns deja la intrebarile mele:)) Eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, unii copii sunt mai inceti. Fetele prietenilor nostri la 7 luni nu stateau in fundulet, o sa stea mai incolo, iar cand se ridica in fundulet nu o fac din abdomen. Saara se ridica de pe burta si se ajuta de maini. Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
neata,
noi ne pregatim de parculet ca azi iar e potop. i-am pregatit tot lui bitzi si acum o taiem.
tinem pumnii adelutei, sa veniti cu vesti bune!!!!!!
va pup dulceeeeeeeeeeeeee
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ven spune:
Neata.
Am intrat numai sa zic ca ma gandesc cu drag la Adeluta si ma rog sa fie totul bine cu ea, banuiesc ca acum sunt la spital deja.
Doamne ajuta!
anca.b spune:
Am vazut si pozicile de la intilnire. m-am bagat si la cele vechi sa vedem cum s-au schimbat clopoteii si mamicile si cine cu cine s-a mai "lipit". foarte faini copilasi si foarte faine mamici (si un tatic) am vazut eu acolo!!!
icei la toti!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata!
Am vazut multe multe pozici cu bebici simpatici.O Biancutza frumoasa care sta la plaja si ranjeste cu gura pana la urechi sa i se vada dintisorii.Deasemenea poze cu clopoteii in parc care se plac si se iubesc (mi-a placut cum isi manifeste dragostea:rontaindu-si degetele unii la altii).Asa, si l-am vazut si pe Mateiu lui Miha, un frumos cu ochii ca doua margici negre (mi se pare?)
Adelutza ne gandim la tine si asteptam vesti bune bune.
Si eu il duc la doctor pe Razvi ca nu-i mai trece tusea asta o data.Tratamentul l-am terminat de o saptamana si lui nu i-a trecut.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI 
LaLa_20 spune:
Neata si de la mine!
desi m-am culcat la 2 si de la 4 nu a mai fost chip sa dorm:s-a trezit Bibi si nu a mai fost chip s-o culc macar 5 min,am pus-o si langa mine in pat(nu dati cu pietre,nu vroiam decat sa mai dorm putin)si surpriza s-a intors si ea de pe spate pe burtica,de mai multe ori si apoi plangea ca nu mai stia sa se intoarca,dar daca o pun eu pe burta se intoarce pe spate,de razgaiala acuta.Si mai devreme a explorat sufrageria cu premergatorul,Wow si a inceput sa agate tot dupa mobile,deci am treaba,azi trbuie sa adun tot ce e periculos si apoi a tras o reprezentare la tobe(a se citi niste palmute in mobila)
mama pe ea de fata mare
Laura,laura o cheam si pe doctorita,e chirurg.
Adeluta...
ne gandim la tine
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
miri_mik spune:
buna dimineata!
am fix 14 minute s ama exprim, sa sar in haine (fara dush ca mi-e lene, nah!) sa ma machiez si s-o intind la munca.
1. adelutsa buburuza, asteptam vesti bune! pupici sa te incurajam mamico!
2.elle, nu mai sunt supa pe tine:) daca s-a restartat porcu' mik...:))) pupici am deschis pagina de poze da cred ca n-am vreme sa fac totul in 12 minute.
3. irlandeza, se numeste ca sunt agent check-in. inregistrat pasageri, bagaje, verificari de securitate, gate-uri, arrival-uri, lounge, kiosk plus alte task-uri mai maruntele care se schimba de la o zi la alta. e misto dar e stresant, cu orare neregulate. nu e platit grozav, dar daca esti adrenaline addicted, e meseria ideala:))
cati, au reactionat ca ceaiul... nik. nimeni nu vorbea, nimeni nus e exprima. au fost anulate cateva avioane de la SAS. banuiesc ca era panica... o multime de telefoane la brux, ca oamenii erau disperati ca trebuiau sa plece in vacanta taman in insulele canare.. in rest, capul in nisip. dar nu ma pot supara pe ei. ca eu una n-am putut sa ma uit in ochii pasagerilor. a fost ieri o romanca la imbarcare la mine si zice: sa ai parte doar de succes in viata si te rog, sun-o pe mama sa-i spui daca pica avionul, ca ea nu stie ca ma intorc acasa prin londra... si ce naibii sa-i spui? am zis: nu va faceti griji, nu cade, dar nah...
mai am 6 minute:d
miha74, ptiu pe el ce frumos e matei! si pe bune, daca n-as sti povestea lui as spune ca seamana cu surioara lui! mai mai, mai incap amandoi in acelashi patut? vai ce scumpi sunt!
ha! laura_D si elle, pai... sa mori nu alta la festinul de degetute:) s-a facut schimb de experienta la greu pe acolo! va invidiez, rau rau:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
LaLa_20 spune:
Ramo multumim.
razvanicu sa fie bine
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Saara Maria 7.01.2008
Sara Eliza