Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
iaca .. POZE
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
sweetgys spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micsunea As vad ca pana am scris eu, ati mai dat detalii! Extraordinar! Mai bine exista scoala de mamici, parca as ateriza din luna, nu alta? Pai daca Amadine n-are febra sau bube pe ea, eu cred ca pe dinauntru e sanatoasa! Macar la boala asta enterocolita, caca e moale tot timpul si pute tot timpul, sau din cand in cand se face si caca normal? Amandine face multe parturi, asta e grav? Raluka, nu ca n-as vedea mesajul tau, dar nu stiu ce sa-ti raspund, eu m-am dus la farmacie cu beletu de la doctora, si farmacista mi-a dat una cutie carton cu un ursulet desenat pe ea, scrie ca se mananca de la 4 luni in sus dar in afara de asta nu stiu ce mai e in cutia aia... Ba da, stiu ca are zahar si ca m-am dus la magazin sa caut cereale fara zahar, n-am gasit si de atunci nici alte intrebari nu mi-am mai pus. (Momentan sunt ocupata cu alte intrebari, existentiale, vreau sa stiu de ce exista copii bolnavi, sa-l prind pe dusmanu responsabil si sa negociem sau sa-i rup picioarele. Cred ca am luat-o razna. Stiti ca la suflatul lumanarilor la tort trebuie sa-ti pui o dorinta ca si la craciun si la alte din astea si in ultima vreme eu mi-am tot pus ba sa nu mai fie copii bolnavi, ba sa nu mai moara copii de foame, si stiti ce? Nu functioneaza! ) |
Exista si fara zahar, Fulgi de orez de la Milupa. Eu sunt f multumita cu acest produs.
Gya
de
Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya
http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/
Nasterea unui vis 21.01.2008
miki_baby spune:
Am savurat fiecare poza in parte! Dar cele in care Eleni ii "mananca" degetele Evei sunt bestiale!!
Miha, Matei este delicios!
Cretz, are Mariuca un par asa blond!!! Seamana perfect cu Dani!
Roxana!!! Adela e superba!! De unde i-ai luat rochita?? Ii sta nemaipomenit in ea!! Pupici
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Ellenuta spune:
si eu care credeam ca sting lumina ..
da .. mariuca e o superba cu ochisorii ei frumosi!! e cuminte foc, sa stiti. si seamana perfect cu tati ei.
matei e un smecheras cu par mare, un scump si un dulce!!
adeluta e o buburuza vorbareata si frumoasa foc!
eleni .. ce sa spun, ma topesc dupa ea. e asa vioaie si frumoasa!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
ana nu ne-ai spus ce peripetii ati avut in austria .. sau am ratat eu ???
ati dat iama la outletul din pandorf ..
eu abia astept ianuarie sa dam si noi o fuga!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
noapte buna!!!
ma duc la
ca mor de somn!!
va pupez dulce
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cati_magureanu spune:
Pupici si de la noi!
Am vazut pozicile de la intalnire! Sunt clopotelele si clopotelul cuceritori! Pupam pe toti si pe mamicile lor frumoase! Da' numai voi 4 ati fost?
Un pupic special pentru fetele care traverseaza o perioada mai grea de la o mamica care a trecut prin 3 depresii mari si late! Deci..va inteleg foarte mult!
Mitsu, bine ai revenit pe la noi si vino de hac la restante! Pai ce, "e" ele mai tari ca tine?
Virgo, un sut in kur la "cunostinetele" respective pentru ce-au facut...inadmisibil...
Eliza, bine ai revenit si tu...am vazut-o pe clopotica mica si frumoasa! Pup-o mama pe ea!
Vroiam sa te intreb...ce mai face Ana prietenilor tai? Cum se mai simte? Care mai este starea micutei?
Micsunica, a zis bine Monicaa ce-a zis...sa stii ca si eu gandesc la fel ca tine, tot la scara planetara..ma confrunt cu multe probleme existentiale de genul celor pe care le-ai descris...Am avut very hard time pe tema asta...sunt frustrata si eu de micimea mea si ca nu pot face ca lumea sa fie altfel..mai buna..evident..fara moarte si fara boli...Plang efectiv pentru fiecare caz pe care-l aud, grav...plang de sare "camesa" de pe mine cand aud de moarte (mai ales cea violenta)..Astazi de dimineata, de exemplu, am plans de mi-am stricat toata ziua cand am citit la stirile de pe yahoo despre crash-ul din Madrid...spusese ceva Miri ieri dar n-am stiut exact despre ce este vorba..Groaznic...Eu am o fobie la capitolul avion...si cand aud d'astea...se prabuseste pamantul cu mine cu tot...
Dar..lumea nu poate fi schimbata asa cu una cu doua...poate nu poate fi schimbata deloc...nici macar o amenintare serioasa asupra omenirii nu cred sa-i schimbe "caracterul" devenit din ce in ce mai rau...si dovezi in istorie sunt cu carul..
Ana, pup Davidutul mic! Sa se faca bine!
Miri, cum a fost azi la job? Ma refer legat de accidentul din madrid?
Vorbeati de colturi de paine...I-am dat si eu astazi sa vad ce zice...Mai fetelor..nu ziceti ca s-a infipt in el si cand am vrut sa-l iau sa-l mai curat de frimituri (imi era frica sa nu-i ramana in gat ceva sa se inece)..s-a suparat mai frate..si a inceput sa protesteze prin urlete..nici daca ii iau jucaria nu face asa...De unde deduc ca a fost "coup de foudre" cu coltul de paine!
Miha bine ai revenit si tu! Chiar ma intrebam ce-o mai fi cu voi! Imi pare rau sa aud de micutul Matei ca are probleme...Si eu sper sa nu fie grave si sa fie bine, mititelul!
Lala20, of..imi pare rau ca nu prea a fost loc de recreere si odihna dar..de..ce sa faci...o sa mai fie ocazii..poate va fi mult mai bine data viitoare...Poate sa mergeti la munte cu bibi..aerul de munte se stie ca este "somnifer"...
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic..
Aaa...noi suntem acum in faza de aruncat jucaria "intentionat" pe jos..si ne mai si aplecam sa vedem ce "big deal" am facut!
Deci este mortal cum ii pun jucaria in mana si in secunda urmatoare, tacticos, ii da drumul...
Honey, ce face bebe AJ?
Darene, welcome back! L-am vazut si pe bebe Khalid cel frumos! Nu mai stiam nimic nici de voi...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
Angi, ce face Pupicul mic? Imi pare rau de bubitze! Un pumn in freza celor care s-au aratat "so delicate"!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
He, heee..Elle..cu lumina..cred ca eu pot sa o sting lejer si, daca ma straduiesc, cred ca pot s-o si aprind...Daca ma culc pe la 1 noaptea..la voi este 8 dimineata..deci..pot s-o aprind eu si pun si cafeaua in filtru daca vreti...
SUFLET DRAG
irlandeza spune:
Am vazut si eu poze de la intalneala. Dragalasi de tot clopoteii.
Ce bine ca e cald si puteti sa-i tineti mai ...golasi. La noi e mai racoare, nici vorba de rochite si atatea avem si ne ramn mici. 
Si pozele cu Razvanel le-am vazut, e asa simpatic cand face mutritele alea.
Miri, vroiam de mult sa te intreb, in ce consta jobul tau la aeroport. As vrea sa-mi schimb si eu jobul. Au fost unele posturi vacante, nu stiu daca mai au.........ar fi interesant, mi-am dorit dintotdeauna, dar in Ro. n-am avut niciodata sansa. Poate aici......
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

)