Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Buna

Ma cheama Carla Alexandra si azi am implinit 8 zile. Am venit pe lume mai repede cu 4 saptamani, am fost tare nerabdatoare sa-i cunosc pe mamica si pe taticul meu. Toata lumea spune ca sunt micuta, am avut 2900 g si 52 cm la nastere si am primit prima nota de 9 din viata mea. Nenea doctorul i-a spus mamicii mele ca am tipat din toti plamanii atunci cand m-au scos din casuta mea. Acum am venit acasa si e tare bine in patutul meu cu ursuleti. Mamica si taticul meu sunt tare mandri de mine. Sunt putin incapatanata pentru ca nu-mi prea place sa pap laptic de la mami, doar cu biberonul dar promit sa ma mai straduiesc. Vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mamica mea si la mine atat timp cat am fost in spital si ma bucur ca mami are prietene atat de bune. Va doresc si voua si bebelusilor vostri multa sanatate si sa aveti incredere in DD si in ingerasi. De abia astept sa vad poze cu noii mei prieteni. Mami a pus cateva poze cu mine la semnatura.

Cu drag,
Carla Alexandra

Mami fericita de Carla Alexandra

Doamne Anca!!! Frumos mesaj, frumoasa poveste. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti.

pup

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Boo, iti tin pumnii stransi!

July, esti foarte vrednicuta! Te-ai dus si la birou? Eu nu am mai avut curaj!
Simodina imi zicea ca e la manichiura-pedichiura, maine la cosmetica. M-am invrednicit si am facut si eu programare la unghii...de epilat o sa ma fac acasa, sper sa nu ma apuce ceva.

Ratonelu', e foarte deosebit numele Sasha. Asa e, e love it or hate it. Prima oara mi s-a parut excentric, dar a nascut o mamica de la noi de la odiseea trecuta un bb2 cu numele Sasha si mi se pare f dulce si i se potriveste foarte bine. O prietena de-a mea si-a botezat baieteul Max (nu Maximilian) si iar imi place mult. Sunt deosebite!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salutare! wow, ce de vesti in ultimul timp!!! cred ca numai eu sint inconstienta si umblu pe coclauri la greu la mai putin de 3 saptamini de la data estimata. ieri am fost sa vad un air-racing de ziua Ungariei!

Freshanana, felicitari pt bebe Vladut! sa fie un bebelus cuminte, papacios si iubaret! Refacere grabnica si sa te intorci repede acasa sa ne povestesti cum a fost.

Anca, ce bine e sa primim vesti de la tine!!!! Inca o data felicitari pentru curajul si puterea pe care le-ai avut sa aduci pe lume o asemenea minunatie! Carla e de-a dreptul adorabila! este dulce, dulce foc! De parca nu ar avea cu cine sa semene.
cind ai timp, mai povesteste-ne! merci pt sfatul cu bustiera. mai spune-ne chestii de genul asta!

Banu, la multi ani!! si sarcina usoara de acum incolo!
Eva, vad ca ai dat emotii mari! cum mai esti?
Laureta si Andreea_and, ma gindesc la voi sa fie totul bine!

37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Miruna, mortal Alexei! Si ce burtica frumoasa ai! Super!

Felicic, bine ca ai luat Nan. Si la Elias tot Nan primeste completare deci e mai bine asa, sa nu-i schimbi laptele. Eu am facut un research intensiv la prima nastere, la Elias se dadea Milumil atunci. Am aflat ca Nan-ul este printre putinele tipuri de lapte care nu contin amidon. Nu ca ar fi toxic, DF, dar are un dar amidonul in formula poate "pufosi" bebeii (adica ii ingrasa mai repede). Am in familie niste cazuri de bebei hraniti cu Milu si Humana si sunt grasuti bine.
Intre timp mi-au mai disparut piticii din creier. Fii-mea e oricum o slabanoaga patologica, sunt absolut sigura ca nu s-ar fi ingrasat nici de la formulele nemtesti, la cate cereale am bagat in ea si tot nu a luat ca la carte. Deci...depinde de la copil la copil, m-am lamurit.
Cu Nan noi am avut experienta buna.
Nan H.A. formula hipoalergenica ne-a fost recomandata ca si completare la laptele matern, atunci cand alaptam si o suplimentam. Dupa ce am trecut pe alimentatie artificiala am trecut la Nan 1. Nu ma inttreba de ce e mai buna HA pentru copiii alaptati, asa a fost recomandarea. Acum probabil tot asa am sa fac, incep cu HA si dupa aia mai vad (sper totusi sa nu fie nevoie de completare).

bb2

sarumana mult!dr pediatru tot Nan recomanda, am citit si ce au cris fetele referitor la constipatie, dar daca bebe seamana cu mine si cu ta"su la faza asta, no problem.
carliontatele, pe toate trei!

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic, eu ii dau Carlei completare Nan1, Bifidogenic. In maternitate i-au dat PreNan si acum mi-au recomandat Nan1. Il tolereaza bine, cel putin pana acum. Ii dau completare pentru ca nu ii ajunge lapticul meu, de abia am ajuns sa scot 200 ml/zi iar ea mananc aprox. 400 ml/zi. Sa stii ca are capsorul alungit insa nu tuguiat in sus, e alungit inspre spate. Dar va fi OK, a vazaut-o azi un medic si o vom tine sub observatie sa vedem daca capsorul creste corespunzator. E putintel mai mititel decat normal, dar nici eu nu sunt o capoasa de felul meu

Vreau sa va dau un sfat tututor, masati-va sanii de pe acum, e foarte important pentru desfundarea canalelor. Seara dupa dus cu un ulei hidratant, de sus in jos (apasati ferm cu toata palma) si circular pe tot sanul. Pompita Avent este cea mai buna pe care am incercat-o, isi merita banii.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu vin cand trebuie sa va fac capitol

Am fost si noi la dr la Giulesti.Dupa eco de acolo (cam ....slabut) avem 2500 fata de 2600 sapt trecuta si aratam de 34+2 zile fata de 35+1 sapt trecuta....dar stiu ca problema asta a mai avut-o si Babytza saptamana trecuta asa ca nu ma perpelesc prea tare.
Diferenta intre ecografe e vizibila (Giulesti fata de Euroclinic) asa ca o sa raman cu masuratorile de atunci....oricum nici 2500 gr nu rau daca ar fi asa.

Esentialul este ca nu suntem intorsi..si ne-a intrebat dl dr cand ne intoarcem...si eu nu vorbisem cu fi'miu sa il intreb ce are de gand, asa ca nu am stiut ce sa raspundem.

Miruna, e super haios Alexei..parca e baietel de reclama

Cam atat...va pandesc sa va fac capitol nou cand prind mai liber

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Tzitziri felicitari pentru vestile bune despre bb David.

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

E liber....ma bag la capitol nou

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu am fost la al doilea nume intre Eric si Sebastian. Sotului i-ar fi placut Darius dar... (mi-a fost frica sincer, intelegeti voi de ce)
Si tot asa cineva mi-a zis ca Eric e "jewish". Eu chiar n-am probleme din astea. Da ne-am hotarat la Sebastian ca e si nasul si chiar imi place.

Mie atat Sasha cat si Alexei imi plac teribil de tare. NU i-as fi spus Juan Alberto sau mai stiu ce nume telenovelistic.

Miruna, mi se pare teribil de simpatic baiatul tau, nu stiu, are o fata dragalasa foc, cred ca este un "shmecheras" foarte simpatic. SI chiar asa, la bb2 v-ati gandit la nume??

Nu va mai luati dupa gura lumii. Soacramea (care e exagerat de bisericoasa) le-a pus numele copiilor deschizand nu stiu ce carte cu sfinti si sarbatori si pe cumnatul cel mic il cheama Pompiliu (mie una nu-mi place de nici o culoare)La mine cred ca nu a comentat pt ca e nume de sfant.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI

AMR 23 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput