Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
JulyMorning spune:
In sfarsit... hop si eu
Freshana Felicitari!! Vladut, bine ai venit printre noi si abia asteptam sa te cunoastem!
Anca, ai o comoara acolo, sa-ti traiasca!!
Ca si Felicic, cautam semnele capului tzuguiat
si cand colo, e o mica perfectiune
. Primele poze de la bobocei, e deschizatoare de drumuri asta mica!
Ieri a picat netul si n-a mai vrut sa se urneasca, am reusit sa citesc un pic astazi prin ce au trecut laureta si andreea si eva... Laura, andreea, sper ca azi sunteti mai bine si o sa ajungeti acasa, sa mai tineti puiutii un pic in burtica.
Eu azi am evadat, am luat masina si am fost la medicul de familie, mi-am vizitat colegii de birou, am facut cateva cumparaturi pt frigider si acu' m-am intors acasa. Tanti care face curat s-a crucit, mi-a zis ca io o sa o nasc pe asta mica pe strada ![]()
M-a sunat soacra ca a ajuns coletul de la bimbomarket (l-am trimis la ea, ca aici la maica-mea sunt ceva probleme cu adresa) si i-am multumit, i-am zis ca vedem cand trecem sa le luam... pai cica de ce sa le iau... femeieeeeee.... io nasc intr-o saptamana, ce draq sa ti le las tie acasa! Oricum in weekend ajung si eu in Feeria, ca prea mi-ati facut pofta!!
Si una tare... de luni intra al meu in concediu
, asa ca o sa fiu linistita, sa ma apuce nascarea oriunde, ca nu mai plec fara el.
Muuh vrei sa zici ca ati avut ceva comentarii din cauza numelui Alexei?? Pf, mi se pare penibil. Acum v-ati hotarat pt un nume pt bebe 2?
Vecinico La ce net am, nu prea pot intra pe mess, nu merge.... inca nu m-am hotarat cu pediatrul ce fac, mai am vreo 2 variante, ne-testate niciuna, astept sa ma pocneasca o inspiratiune si te anunt
Saru'mana ca te-ai gandit la mine, oricum.
Caz in care nu mai apuc, le urez fetelor care nasc maine CURAJ, nastere usoara, bebei sanatosi si sa va intoarceti cu bine, in grup complet.
Boo, te astept cu detalii despre nasterea prietenei tale de azi, daca ai timp si chef. Si tin pumnii stransi pt maine 
Daca merge netul, sunt pe aci.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
CD27 spune:
Apropos de socrii, i-am invitat in we pe la noi, au zis ca vin la pranza..'ciuciu', ca sa zic asa
, noroc ca i-am sunat, ca altfel stateam nemancati, au venit mai tarziu, dupa juma de ora au si plecat
, s-au dus de unde venisera, adica la cumnati![]()
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Muuh spune:
www.flickr.com/photos/mirunajovin/2784325584/" target="_blank">aveti un preview despre cum e sa ai copii si www.flickr.com/photos/mirunajovin/2784325394/in/photostream/" target="_blank">
ce fac ei cand e cald.
Si www.flickr.com/photos/mirunajovin/2783473835/in/photostream/" target="_blank">cum arata o mama in 36 de saptamani care ii lasa sa se comporte asa
July am avut comentarii si la Alexei, in special de la rusofobi carora li s-a facut parul maciuca dar eu am avut parte si inca mai am de tot felul de comentarii si intrebari tembele ca nu voi intelege niciodata de ce nu pot unii pronunta si tine minte numele Miruna ca sa nu zic de ala de familie.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
felicic76 spune:
vecinico:ma bucur ca sunteti tot 2 in 1! acum si cu tati in preajma chiar 3 in 1![]()
cu pediatru, vedem, ca tb sa-l cunosc si eu face to face si sa-l intreb de disponibilitate, asta dupa ce nasc, dar daca nu ai, insist la el!
De-abia astept sa vad poze cu Maia, de la eco mi-ai facut pofta!
nushulicaaaaaaaaaaaaaaaa: ce faci, mami? esti bine?
ghici ce bucataresc: ciorbita de curcan, conopida cu pui(as face si cu maioneza dar mi-e ca ma lacomesc si apoi
) si m-a trasnit un miros de zahar caramelizat, inacat acum astept lapte sa fac crema!
Te bagi? Vii la masa? Hai intra si da un semn, parca din we nu te-am mai vazut........
31+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh www.flickr.com/photos/mirunajovin/2784325584/" target="_blank">aveti un preview despre cum e sa ai copii si www.flickr.com/photos/mirunajovin/2784325394/in/photostream/" target="_blank"> ce fac ei cand e cald. Si www.flickr.com/photos/mirunajovin/2783473835/in/photostream/" target="_blank">cum arata o mama in 36 de saptamani care ii lasa sa se comporte asa July am avut comentarii si la Alexei, in special de la rusofobi carora li s-a facut parul maciuca dar eu am avut parte si inca mai am de tot felul de comentarii si intrebari tembele ca nu voi intelege niciodata de ce nu pot unii pronunta si tine minte numele Miruna ca sa nu zic de ala de familie. Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |

foarte tare cum doarme si cum se racoreste el.......
foarte tare si mama la 36 sapt
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
dyanira spune:
Felicic cum faci conopida cu pui ca mi-ai facut pofta?
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andreutac spune:
Miruna, superbe pozele, iar Alexei e demential!!!

Sunteti o familie foarte frumoasa.
Apropos, pe bb2 cum o sa-l cheme? Sau e surpriza?
Andreea
33+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
angelynna82 spune:
Super pozele Miruna 
imi place cum doarme si cum se racoreste dar si mami e frumoasa 
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Felicic cum faci conopida cu pui ca mi-ai facut pofta? Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
6 pulpe superioare
1 conopida mare
100 ml de ulei(de masline)
1 ceapa mare sau doua mici
doua linguri bulion si 2 rosii decojite
1 lingurita faina
smantana (cam 250-300 ml)
patrunjel
Reteta proprie ca eu folosesc mai mult cuptorul si fierberea.
Separat fierb conopida desfacuta bucatele(dupa ce a stat jumatate de ora in apa cu sare) pana cand este pe jumate fiarta.
Dau in 2 clocote si puiul,cu mai multa apa si delikat, apoi il scot si-l rumenesc in ulei, adaug ceapa, rosiile, adaug o cana doua de supa de la pui, pun conopida scursa bine si introduc la cuptor. Cand scade zeama,cam dupa jumate de ora la foc potrivit, fac un sos din faina smantana si supa, torn peste si mai las 20 minute.La sfarsit pun bulionul diluat si patrunjelul tocat marunt si am grija sa fie sos mai mult, ca asa ii place lui tati.
pofta mare!
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
kid2003 spune:
Miruna, mortal Alexei! Si ce burtica frumoasa ai! Super!
Felicic, bine ca ai luat Nan. Si la Elias tot Nan primeste completare deci e mai bine asa, sa nu-i schimbi laptele. Eu am facut un research intensiv la prima nastere, la Elias se dadea Milumil atunci. Am aflat ca Nan-ul este printre putinele tipuri de lapte care nu contin amidon. Nu ca ar fi toxic, DF, dar are un dar amidonul in formula poate "pufosi" bebeii (adica ii ingrasa mai repede). Am in familie niste cazuri de bebei hraniti cu Milu si Humana si sunt grasuti bine.
Intre timp mi-au mai disparut piticii din creier. Fii-mea e oricum o slabanoaga patologica, sunt absolut sigura ca nu s-ar fi ingrasat nici de la formulele nemtesti, la cate cereale am bagat in ea si tot nu a luat ca la carte. Deci...depinde de la copil la copil, m-am lamurit.
Cu Nan noi am avut experienta buna.
Nan H.A. formula hipoalergenica ne-a fost recomandata ca si completare la laptele matern, atunci cand alaptam si o suplimentam. Dupa ce am trecut pe alimentatie artificiala am trecut la Nan 1. Nu ma inttreba de ce e mai buna HA pentru copiii alaptati, asa a fost recomandarea. Acum probabil tot asa am sa fac, incep cu HA si dupa aia mai vad (sper totusi sa nu fie nevoie de completare).
bb2