Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

burtici eu va pup si va las cu bine pe ziua de azi, sper sa nu nasteti careva in seara asta si eu sa aflu abia maine, dar daca e sa fie asa bafta multa si nastere usoara.

Nastere usoara si celor programate maine si ne auzim cu vesti bune, sper din tot sufletul, maine cand ma intorc de la dr.

toate burticile

o seara usoara, racoroasa si odihnitoare

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ratonelu eu iubesc numele de Sasha. La Alexei am oscilat o gramada intre Sasha si Alexei a castigat Alexei dar tot imi place si Sasha.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Eva, esti bine, da? Cumintica cu paturicile si hainutele, nu ne faci surprize! Cred ca mai bine dai un semn!

34+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

A mea deja a zis "Iar Alexandra??" asa ca

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Muuh tu ai mare dreptate. Oamenii sunt foarte rai si gasesc mereu cava de spus contra...Dar eu nu mai pun de mult la suflet rautati de genul asta...

Eu am fugit

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

babytza,numar pe degete persoanele care spun cum ai spus si tu acum.
de obicei sunt intrebata"vaaii...ce-ai cu copilu?!"
dar nu ma supar.....exact cum aam mai spus.....io-s mamica lui,a se citi autoritatea suprema....asa ca ...mie tre sa-mi placa.
sutn curioasa ce-o sa spuna soacra mea.....cu sufletul ei de femeie bunacand o sa auda numele asta....

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

mie imi place tare mult sasha, sa stii.
Soacra ta o sa se gandeasca ca ai iubit vreun rusnac, dar nu-i problema, iti spun eu ca rusii pe care i-am cunoscut eu erau "adevarati", si femei si barbati

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

angelynna82 intr-adevar Alexandru , Alexandra e foarte raspandit in ultima vreme...dar daca noua ne place...nush ce sa zic..eu mai caut pe net..
Oare Claudinna ce o face? ma gandesc la ea din cand in cand....te asteptam cu drag mamico

33

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

muuh...si io am fost pt alexei...la inceput...apoi am dat de sasha...si mi-aplacut mai mult...chestie de gusturi...io am ceva cunumele rusesti.

felicic....poa sa spuna ea ce vrea.....ca d-aia nu mai poci io...cel mult ii spun"da,c-aia ii place lu'mami lu bebe...ADICA MIE"
ptiuuuu ce rautacioasa sunt.....si fara motiv...sureeee...sureee.
gata ca iar m-apuca ideea cu deportatu in Siberia.....si unele dintre voi...poate nu stiu despre ce e vorba....cand vine vorba de soacre d-astea...."bunaciuni".

carla,35+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am gasittttttt .Iorgovan ??

glumeam..nu va speriati.

33

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

muuh...si io am fost pt alexei...la inceput...apoi am dat de sasha...si mi-aplacut mai mult...chestie de gusturi...io am ceva cunumele rusesti.

felicic....poa sa spuna ea ce vrea.....ca d-aia nu mai poci io...cel mult ii spun"da,c-aia ii place lu'mami lu bebe...ADICA MIE"
ptiuuuu ce rautacioasa sunt.....si fara motiv...sureeee...sureee.
gata ca iar m-apuca ideea cu deportatu in Siberia.....si unele dintre voi...poate nu stiu despre ce e vorba....cand vine vorba de soacre d-astea...."bunaciuni".

carla,35+ putoiu sasha

io am uitat, nu mai am soacra, cat am avut a fost greu primii ani, dupa aia s-a dat pe brazda (tine cont ca sunt cu ficior-su de 14 ani si este "al mare )
Vorba maica-mii: ai rezolvat-o si pe asta da' sa stiti ca io nu am avut nici un amestec...... chiar ii fac colivi si parastase.... soacra maica-mii o chinuie si acum, mama bate in 60 ani, ea are 85 si tot incearca sa comande in casa maica-mii....asa ca inteleg faza cu deportatul, dar eu nu o mai traiesc

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput