Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Felicic eu am luat o cutie de Milumil. Tot asta am folosit si la Valentina. Nu stiu cum e Nan. Daca sunt mamici care l-au folosit poate te ajuta ele .
Muuh stiu cum e cu aspectul de Jewish si crede-ma ca nu ma intereseaza. Lumea este oricum carcotasa, daca vor sa gaseasca ceva de comentat, o fac oricum... Si s-ar potrivi cu numele de familie daca ii zicem David Sebastian. Avem un nume deosebit si chiar am avut probleme din cauza asta la alegerea numelor...Dar gasim noi o solutie....
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Codruta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Fetele eu ma duc cu catelusa la tuns. Daca nu mai intratu pana diseara as vrea sa le urez mamicilor de maine nastere usoara si sa le pooooooop ![]() ![]() . Sa ne tineti la curent si va asteptam cu puiutii acasa !!!! ![]() ![]() ![]() Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Sunt mai multe mamici programate maine??
Atunci marim numarul de 

34+
VladBebe mic
ratonelu spune:
eu ii pun sasha luca....sasha imi place mie mult si luca ii place sotului mult.
mie nu-mi place luca,lui nu-i place sasha....dar asta e.....am facut un compormis
![]()
![]()
![]()
![]()
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
babytza spune:
Eu asa stiam...ca sunt trei mamici programate la sfarsitul saptamanii. Sper ca nu am facut vreo gafa..
Daca am facut sa nu dati rau...![]()
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
si eu merg maine la dr. dar doar pt consult, sper, nu si pt nastere ![]()
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
baby_boy spune:
babytza si eu vroiam unul de sfant..dar care? Luca. MAtei, Ioan care-mi plac mie nu-i plac lui, Mihai si andrei nu ...ca sunt prea aproape de data nasterii si n-o sa-l sarbatorim la interval asa scurt...Iar pe Rares nu-l mai vreau deoarece stia ca vreau sa-l pun si din toate numele posibile..ce a zis..il pun si eu..nush mi-se pusa mie pata
. Imi place si RAdu dar daca-l pun imi mai trebuie unul mai lung dupa .. Hai ca v-am creierit 
DYanira eu sunt pe 28 martie iar scorpionul meu pe 14 noiembrie...iar eu zic ca el e mai capos
...eu sunt mai grabita si mai impulsiva
..
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
babytza spune:
| citat din mesajul lui ratonelu eu ii pun sasha luca....sasha imi place mie mult si luca ii place sotului mult. mie nu-mi place luca,lui nu-i place sasha....dar asta e.....am facut un compormis ![]() carla,35+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Ce bine suna Sasha

Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
Muuh spune:
| citat din mesajul lui babytza Felicic eu am luat o cutie de Milumil. Tot asta am folosit si la Valentina. Nu stiu cum e Nan. Daca sunt mamici care l-au folosit poate te ajuta ele . ![]() Muuh stiu cum e cu aspectul de Jewish si crede-ma ca nu ma intereseaza. Lumea este oricum carcotasa, daca vor sa gaseasca ceva de comentat, o fac oricum... Si s-ar potrivi cu numele de familie daca ii zicem David Sebastian. Avem un nume deosebit si chiar am avut probleme din cauza asta la alegerea numelor...Dar gasim noi o solutie.... ![]() Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Eu doar ti-am zis sa fi pregatita. Stiu din proprie experienta cum este cu un nume putin altfel. Mie repet imi plac ambele nume si impreuna si separat dar la noi nu au fost sa se aleaga.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
ratonelu spune:
babytza,numar pe degete persoanele care spun cum ai spus si tu acum.
de obicei sunt intrebata"vaaii...ce-ai cu copilu?!"
dar nu ma supar.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exact cum aam mai spus.....io-s mamica lui,a se citi autoritatea suprema....asa ca ...mie tre sa-mi placa.![]()
![]()
![]()
![]()
sutn curioasa ce-o sa spuna soacra mea.....cu sufletul ei de femeie buna

cand o sa auda numele asta....
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
angelynna82 spune:
oho, se pare ca avem o groaza de tatici scorpioni...
tati al nostru un scorpion de 16 noiembrie, tare incapatanat ![]()
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco