Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
Muuh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Si eu vreau Luca sau Matei si am ramas tot la David ca nu ii plac sotului prea tare... Nu picam deloc pe al doi-lea nume insa.... Ne gandeam aseara la Sebastian. Sa vedem...Ca as fi vrut sa aiba si unul de sfant... Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Eu am un prieten pe care il cheama David Sebastian dar nu ii zice nimeni in afara de parinti asa. L-au poreclit cand era mic si asa il striga si acum. Dar e foarte frumoasa combinatia.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
dyanira spune:
Freshana felicitari pentru BB VLAD !Sa fie sanatos si papacios!
Anca e tare frumusica CARLA!!!Parca e un ingeras!Cum e cu BB acasa e greu tare?
Baby boy coincidente peste coincidente!Pe langa ca suntem nascute in aceasi zi mai avem si soti scorpioni Mai stii poate or fi nascuti in aceasi zi?La noi mai capoasa sunt eu: deh berbecu e tot berbec.La nume iti spun ce imi place mie poate gasesti vreunul:Andrei,Eduard, Radu, Alexandru, Lucian, Dragos, Cristian.
Apropo si noi ne-am gandit la nume de fetita just in case cu toate ca 3 medici ne-au spus ca e baiat:Ioana-Karina.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Codruta27 spune:
Baby_boy, suna bine David Alexandru! Dar, poate nu ar trebui sa renunti la Rares, daca iti place mult. Tu nasti prima, nu? Poate se razgandeste prietaena ta, si daca nu, care e baiul? O sa fie doi vecini cu acelasi nume!
Daca nu mai intru, Boo, bafta multa maine!! Suntem alaturi de tine!

34+
Vlad
Bebe mic
angelynna82 spune:
Baby_boy suna tare bine David Alexandru 
Noi suntem siguri ca este fetita..dar tot in cautare de nume sunt...
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
felicic76 spune:
Bine ai venit acasa, Carla Alexandra!
mami Anca, atat te-ai stresat cu capsorul Carlei incat in fotografie ma asteptam sa gasesc ceva tuguiat si cand colo vad un capsor perfect de printesa si cu cercelusi! Este dementialaaaaaaaaaa! Frumoasa foc si linistita ca un ingeras! Sa va traiasca! 
(ati facut o treaba buna, cred ca ai si uitat prin cate ai trecut astea noua luni)
Sfat pentru Luca de Eva: grabeste-te, ca vine altul si ti-o fura la cat este de frumoasa!(io cre' ca de-aia Eva nu are astampar(de fapt tu nu ai, ha?, vrei la printesa?)
mie mi se pare dolofana si bucalata, nu mi se pare micuta deloc si a luat apgar 9 ptr ca la cezariana nu se da 10, asa stiu si s-ar putea sa ma insel.
am vrut sa iau o cutie de Nan 1, s-o am in casa si surpriza, era de doua feluri: normal si hypoalergenic? Acum eu ce sa cumpar? Fetele cu experienta, un sfat please.....Din motive obiective nu o sa pot alapta mai mult 2,5-3 luni si banuiesc ca Dr.Pediatru imi va spune ce si cum, dar acum, sa iau sau sa nu iau?
31+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Fetele eu ma duc cu catelusa la tuns. Daca nu mai intratu pana diseara as vrea sa le urez mamicilor de maine nastere usoara si sa le pooooooop 

. Sa ne tineti la curent si va asteptam cu puiutii acasa !!!!

Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Muuh cum l-au poreclit ? Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Complet nelegat de cele doua nume. Iti dau pe PM daca vrei neaparat. Mai este un aspect se considera o combinatie destul de "jewish" si e bine sa stii asta intrucat traim intr-o tzara care este inca destul de intoleranta. Nu stiu cum te cheama de familie dar sa ai in vedere si acest aspect.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Muuh
Complet nelegat de cele doua nume. Iti dau pe PM daca vrei neaparat. Mai este un aspect se considera o combinatie destul de "jewish" si e bine sa stii asta intrucat traim intr-o tzara care este inca destul de intoleranta. Nu stiu cum te cheama de familie dar sa ai in vedere si acest aspect. Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |
exact, la mine de aia a picat din start si daca il caut la origini pe sot, gasesc ceva de itic sau strul in el sigur

Io una stiu ca ma trag din greci fanarioti, deh braileanca, pe bunici ii chema istrate si chiritoi
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
ratonelu spune:
felicic,iomi-am luat milumil....asa m-a sfatuit sorela mea...mamica cu 2copii la activ....ai ei s-au constipat amandoi de la nan....dar nui e lege,dpinde de organimsmul lu nenea bebelu.
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....