Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
ratonelu spune:
opff.....inca o ora si plec acas'....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bine-ati venit acasa,carla si anca!!!
sa fiti sanatoase amandoua si de tati iubite!

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Muuh spune:
baby boy daca dai un search pe google cu baby names o sa gasesti zeci de site-uri cu sute de nume. Citeste, inspira-te si cine stie poate il gasesti pe cel perfect.
Lucutta eu am dus prima sarcina cu un chist pe ovarul drept, chist ce s-a torsionat si necrozat in saptamana 37 de sarcina si a fost scos in timpul cezarienei din fericire la mine au reusit sa pastreze ovarul si trompa. Eu nu zic sa renunte dar sa schimbe medicul si sa vada ce si cum.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
babytza spune:
Boo ceva emotii ???? Naste vreo cunostinta de-a ta maine ???![]()
![]()
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh baby boy daca dai un search pe google cu baby names o sa gasesti zeci de site-uri cu sute de nume. Citeste, inspira-te si cine stie poate il gasesti pe cel perfect. Lucutta eu am dus prima sarcina cu un chist pe ovarul drept, chist ce s-a torsionat si necrozat in saptamana 37 de sarcina si a fost scos in timpul cezarienei din fericire la mine au reusit sa pastreze ovarul si trompa. Eu nu zic sa renunte dar sa schimbe medicul si sa vada ce si cum. Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |
corect incearca aici:
http://www.behindthename.com/
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
Nausica spune:
uitindu-ma acum la numele astea de baieti mi-a trecut prin cap: poate ca ar trebui sa ma pregatesc si cu un nume de baiat, just in case?
voi ce ziceti - viitoarele mamici de presupuse fete. daca era o putza acolo si nu s-a vazut? se mai intimpla.
iar o sa am cosmare. nume de baiat. offfff
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Nausica uitindu-ma acum la numele astea de baieti mi-a trecut prin cap: poate ca ar trebui sa ma pregatesc si cu un nume de baiat, just in case? voi ce ziceti - viitoarele mamici de presupuse fete. daca era o putza acolo si nu s-a vazut? se mai intimpla. iar o sa am cosmare. nume de baiat. offfff Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
eu sunt sigura ca e fetita dar daca er fii sa fie baiat ii spunem Markus Alexandru
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
Muuh spune:
| citat din mesajul lui Nausica uitindu-ma acum la numele astea de baieti mi-a trecut prin cap: poate ca ar trebui sa ma pregatesc si cu un nume de baiat, just in case? voi ce ziceti - viitoarele mamici de presupuse fete. daca era o putza acolo si nu s-a vazut? se mai intimpla. iar o sa am cosmare. nume de baiat. offfff Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Noi am avut si la prima nastere avem si acum un nume de fata pregatit in caz de ceva. De altfel atunci cand ne-am gandit la nume prima data le-am gasit pe cele de fete.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
baby_boy spune:
Multumesc clau_geo. Caut. cum suna Stoica David Alexandru???
Alexandru il cheama si pe sot..dar eu as vrea sa-l strig mai mult David.. mie imi place si MAtei si Luca dar nu-i plac sotului 
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
babytza spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Multumesc clau_geo. Caut. cum suna Stoica David Alexandru??? ![]() Alexandru il cheama si pe sot..dar eu as vrea sa-l strig mai mult David.. mie imi place si MAtei si Luca dar nu-i plac sotului ![]() 33 ![]() ![]() ![]() ![]() poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |
Si eu vreau Luca sau Matei si am ramas tot la David ca nu ii plac sotului prea tare... Nu picam deloc pe al doi-lea nume insa....
Ne gandeam aseara la Sebastian. Sa vedem...Ca as fi vrut sa aiba si unul de sfant...
Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
si mie imi place David insa in jurul nostru avem destiu, dar suna tare bine, go 4 it
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI