Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonzca79 spune:
Anca...m-ai facut sa plang!!!
Felicitari pentru steaua minunata!!!
Felicitari si pt Freshana!!!vad ca se ingroasa gluma la noi....tot mai multi bebei...asteptam poze si de la restul..Claudinna????pupiul tau??scoate-l la inaintare!!!!
eu nici azi nu am stare...am aspirat ca de obicei..spalat pe jos si acum vreau sa fac frec putin covoarele...mai am de calcat hainutele lui bebe si de transformat inca un pachet de vata in tampoane si...gata!!!!...si mor de pofta de porumb fiert.....am fost in piata si acum ..il astept....e pe foc!!

POZE...POZULICI
36+...
Erik
andy.p spune:
Laureta
sper sa iesi cat mai repede din spital,la fel si Andreea
Preety felicitari ptr vestile bune primite 

De fumat n-am mai fumat de cand am aflat ca sunt gravi ,dar si mie mi-e dor de o tigara cateodata.
Boo iti tin pumnii pe maine.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Codruta27 spune:
Ce de noutatiii! Animatie mare la odiseea noastra!
Fresh, sa-ti traiasca puiul o mie de ani, sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii!
Anca, bine ati venit acasa! E o dulcica si o frumoasa Carla!Bravo, mamico! Sa fiti fericiti cu totii!
Banu, La Multi si Fericiti Ani!
Parca trebuie sa pregatim ceva agitate pentru maine, nu?
Noi suntem bine, mai avem un piculet si terminam de amenajat, o sa pun si eu poze in cel mai scurt timp, promit!
Va pup pe toate, pardon, pe toti (avem si bobocei), fara exceptie!
34+
Vlad
Bebe mic
andy.p spune:
Ramoo stai cumintica ....poate ne intalnim la spital.Frumoase pozele ..aniversare frumoasa
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Ramona, nu ai ce face?
te cert si pe tine ca nu ai stare ca si pe Eva, mai aveti putintica rabdare sa faceti 38 s si dupa puteti sa va agitati, oricum dupa ce vine bb nu o sa va mai odihniti, asa ca mai bine o faceti acum
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
baby_boy spune:
Acum am intrat si eu si ce vad..deja ati scris un capitol intreg..dau sq citesc..si hop...inca un puiut 
Freshnana felicitari !! Bine ai venit Vlad.

Anca81 ne bucuram ca ati ajuns acasa cu bine !!
Carla Alexandra e o scumpa !!
Laureta, Andreea_and, sper sa fie totul bine, va asteptam pe forum
Dyanira...si eu sunt tot berbecut iar sotul scorpion..care e mai capos?![]()
Eu am plecat de la 9 la cumparaturi si am mai luat vreo doua costumase, niste sosetute...am pus pozicile la semnatura...deocamdata am terminat cu hainutele bebeului.imi mai trebuie doar o paturica . Am mai luat un sutien de alaptat ..asa ca acum am 2 . Si am gasit si abtibilduri pe care vreau sa le pun pe perete..daca vreti sa vedeti sunt la semnatura. SUnt multumita de ce am achizitionat azi
.
Ceea ce m-a enervat si ma scuzati
daca ma descarc aici, am o prietena care asteapta si ea bebe dar e cu 2 sapatamani in urma mea..acum o luna am fost pe la ea...si ma tot ciondaneam cu sotul sa alegem nume..Mie imi placea radu si rares..si am i-am zis si ei ..ca unul din ele il pun. Ea n-a zis nimic. Si ma trezesc ieri ca vine pe la mine..si ca s-au hotarat la nume...ii pun Rares...sa-mi pice fata..nu stiu dar m-am simtit ff. prost..poate n-am dreptate dar...nu i-am zis nimic...ea sta la 2 case de mine..dar nu mai vreau acum rares...![]()
![]()
. Asa ca iar sunt in cautare de nume..oricum nu -l gasisem pe al doilea..dar acum nu mai am niciunul.
. offf..
Hai ca v-am batut la cap...sunt tot pe aici..caut nume
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
preety spune:
Fetelor multumesc ptr felicitari cu bebe in grafic.
Tzitziri, bebelina a fost mai harnicuta probabil si s-a intors de pe acum. Stai linistita ca se intoarce si la tine cat de curand. Inca mai are timp.
Eu ma gandesc cum or stai ei cu capul in jos 8-10 saptamani
!!! 
30+
Boo spune:
Anca bine ai venit acasa !!!! E super draguta bebelina !!!
Doarme ca un ingeras ...
Lucutta si eu sunt de aceeasi parere, ca nu trebuie sa renunte la sarcina. Iti spun cazul meu. Eu am facut FIV cu chisturi pe ambele ovare, deci in totala cunostinta de cauza. Mi s-a spus ca in sarcina ori stagneaza ori se retrag si ca nu e cazul sa ma operez inainte sa le scot. Erau mai mici ce-i drept (unul de 2,5 si altul de aproape 2 cm), dar nu cred ca conteaza f mult. Si mai stiu cazuri in care le-au fost scoase chisturile la nastere, nu au trebuit sa renunte la sarcina. Eu de asta si fac cezariana, ca sa ma curete bine pe acolo in cazul in care mai e ceva ramas.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
CD27 spune:
Boo tin pumnii pentru maine mamico
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Acum am intrat si eu si ce vad..deja ati scris un capitol intreg..dau sq citesc..si hop...inca un puiut ![]() Freshnana felicitari !! Bine ai venit Vlad.![]() ![]() Anca81 ne bucuram ca ati ajuns acasa cu bine !! Carla Alexandra e o scumpa !!Laureta, Andreea_and, sper sa fie totul bine, va asteptam pe forum Dyanira...si eu sunt tot berbecut iar sotul scorpion..care e mai capos? Eu am plecat de la 9 la cumparaturi si am mai luat vreo doua costumase, niste sosetute...am pus pozicile la semnatura...deocamdata am terminat cu hainutele bebeului.imi mai trebuie doar o paturica . Am mai luat un sutien de alaptat ..asa ca acum am 2 . Si am gasit si abtibilduri pe care vreau sa le pun pe perete..daca vreti sa vedeti sunt la semnatura. SUnt multumita de ce am achizitionat azi .Ceea ce m-a enervat si ma scuzati daca ma descarc aici, am o prietena care asteapta si ea bebe dar e cu 2 sapatamani in urma mea..acum o luna am fost pe la ea...si ma tot ciondaneam cu sotul sa alegem nume..Mie imi placea radu si rares..si am i-am zis si ei ..ca unul din ele il pun. Ea n-a zis nimic. Si ma trezesc ieri ca vine pe la mine..si ca s-au hotarat la nume...ii pun Rares...sa-mi pice fata..nu stiu dar m-am simtit ff. prost..poate n-am dreptate dar...nu i-am zis nimic...ea sta la 2 case de mine..dar nu mai vreau acum rares... . offf..Hai ca v-am batut la cap...sunt tot pe aici..caut nume 33 ![]() ![]() ![]() ![]() poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |
uite cateva variante: Eric, Marc, Luca, Matei
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI