Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
andreutac spune:

[b]FRESH, mamica fericita de Vladut, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Carla, esti o printesa mica si frumoasa foc, iar mamica ta este foarte mandra de tine...se simte
Reaminteste-i tu, din cand in cand, sa nu uite sa ne scrie povestea nasterii.
Banu, la multi ani!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai un bb sanatos si frumos!
Laureta si Andreea_and, sper ca sunteti bine si asteptam numai vesti bune de la voi 
De Andy_g[/b] mai stiti ceva? Cand vine acasica?
Andreea
33+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety tzitziri daca aveti dupa UM lasa si la mine asa. Eu am comunicat doar ce mi-a spus dr. nestiind cum procedati voi. Apropo, bebelina e deja asezata in pozitie de iesire, nu este incurcata in cordonul ombilical, placenta e grad II... asa ca... suntem f f f fericite. Super dulce CARLA ALEXANDRA. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! ![]() 30+ |
Am lasat asa..sunt fete care nu au dupa UM, dar au dupa prima eco...lasam asa, ca sigur se mai modifica

Fericitelor...deja puse pe pozitie?
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui preety tzitziri daca aveti dupa UM lasa si la mine asa. Eu am comunicat doar ce mi-a spus dr. nestiind cum procedati voi. Apropo, bebelina e deja asezata in pozitie de iesire, nu este incurcata in cordonul ombilical, placenta e grad II... asa ca... suntem f f f fericite. Super dulce CARLA ALEXANDRA. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! ![]() 30+ |
Pretty, felicitari pt eco si numai bine in continuare!!
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
LUCUTTA spune:
FRESHNANA,FELICITARI PENTRU BEBE VADUT !sa fie sanatos sa va puteti bucura de el si tu sa-ti revi cat mai repede!
Eu nu am mai fumat de cand am aflat ca sunt insarcinata de la 5 saptamani si nici cafea nu am baut din cauza tensiunii dar oricum dupa alaptat voi recupera desi sotul zice ca mai bine nu si acum cand ii zic rade de mine.Dar pt bebe ma abtin desi as putea dar nu vreau sa-mi bat joc de propriul meu copil.
Fetelor am o prietena care e insarcinata in 11 saptamani si medicul i-a spus ca ar trebui sa renunte la sarcina din cauza ca are un chist pe unul dintre ovare ,chist de 3.2mm care ar putea creste odata cu sarcina si vor fi probleme pe mai tarziu.
Voi ce ziceti?A-ti mai auzit asemenea caz?saraca nu stie ce sa faca deoarece isi doreste aceasta sarcina.
anca81 spune:
Eva, e tare cump Luca 
Am fugit, s-a trezit printesa si isi cere dreptul la papa ![]()

Mami fericita de Carla Alexandra 
CD27 spune:
Ana, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si papacios, refacere rapida mamico
Bine ai venit Vlad
Bine ai venit acasa Carla Alexandra
Anca sa fii sanatoasa, sa te bucuri de bebelina, am vazut poze e minunata
ma bucur ca fetele care au avut probleme aseara sunt ok, sper ca laureta sa iasa repede din spital, la fel si andreea
Eva, stai cumintica nu mai face efort, lasa-o pe Carla sa il mai astepte putin pe Luca
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
kid2003 spune:
Fetelor am o prietena care e insarcinata in 11 saptamani si medicul i-a spus ca ar trebui sa renunte la sarcina din cauza ca are un chist pe unul dintre ovare ,chist de 3.2mm care ar putea creste odata cu sarcina si vor fi probleme pe mai tarziu. Voi ce ziceti?A-ti mai auzit asemenea caz?saraca nu stie ce sa faca deoarece isi doreste aceasta sarcina. |
Lucutta, in nici un caz!!!! Doamne-Fereste, daca si-l doreste. O prietena de-a mea a fost sfatuita la Giulesti de un dr renumit (nu vreau sa ii dau numele) sa renunte la sarcina pentru un chist de 5 cm pe ovarul drept. Copil mult dorit si mult asteptat...A plans saraca la telefon si am dus-o la dr meu (dar sunt sigura ca mai sunt dr destupati la cap si sunt sigur si la voi in Oradea, sau merge la Cluj etc) care a inceput sa tune si sa fulgere impotriva dr de la Giulesti si i-a explicat ca functia ovariana se opreste in timpul sarcinii si chisturile pe ovare nu mai cresc. Chiar daca nu sunt chisturi din astea functionale care cresc hormonal ci ar fi o tumora de ex (Doamne Fereste) tot nu ii pune in pericol sarcina. A nascut in decembrie, la termen un copil sanatos tun si in martie s-a operat laparoscopic si i-a scos chistul.
Tot in aceeasi serie...stiu o gravidutza operata laparoscopic pentru un chist abdominal care ii jena expansiunea uterului. Operatia laparoscopica s-a facut in saptamana 18 si bebe a fost bine -mersi in casuta lui, nu l-au deranjat cu nimic. Naste in noiembrie.
Du-o la alt doctor, e chiar pacat...mai ales ca isi doreste copilul...
bb2
monica_dicut spune:
Offf, abia asteptam sa vad primele poznici cu micuta CArla 

Sa va traiasca Anca, sa creasca mare (frumoasa oricum e) si sanatoasa si sa va aduca numai si numai bucurii.
Inchei ca iar plang. SI am un feeeling ca mai apar bobocei azi -maine.
Boo, tinem pumnii strans strans. Ma bucur ca esti atat de vesela si fara griji. Sa-ti dea Dumnezeu o nastere cat mai usoara 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 23 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
LUCUTTA spune:
Anca ,felicitari pt bebelina Carla!este tare dragalasa,mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele si abia astept sa vina si
meu pe lume ca mi-e tare dor de el.
Va doresc multa sanatate si fericire alaturi de Carla care este o scumpica de fetita!
Eva sa stai linistita ,sa nu te apuci de treaba prin casa sa nu cumva sa te apuce contractiile.Acum la sfarsit vrei sa faci ceva?
30+
Sergiu
andy.p spune:
Fresh felicitari ptr bb Vladut sa creasca mare si sanatos si tie refacere rapida.
Anca si Carla bine-ati revenit acasa,m-am emotionat cand am vazut prezentarea ,dar mai ales pozele....Carla esti o scumpa

36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)