Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica fetelor, voi sutien de alaptat de unde v-ati luat? as vrea ceva cit mai simplu, de bumbac, daca nu 100% macar 90%, daca ar fi si fara balene as fi cea mai fericita. si cum ati procedat cu marimea - ca cica tre' sa-ti iei cu o marime de cupa mai mare decit ai inainte de a naste. variantele ar fi: Jolidon, Triumph, Mothercare - nu stiu daca la Marks & Spencer au sutiene de alaptat, mie imi place lenjeria lor. Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
eu mi-am luat din carrefour cu 40 lei din bumbac 100%
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
kid2003 spune:
Bine ati venit acasa Carla si Anca!!! Felicitari Anca, ai o printesa f frumoasa si pare f cuminte (in poze
) Usor-usor speram sa o inveti sa suga de la tzitzi, e inca micutza, poate nu are chiar putere destula! Oricum pentru un bebe mai mic cu 4 saptamani decat termenul a avut o greutate super!
Nausica, gasesti si prin alte parti, daca ai un complex comercial in jur (nu stiu, ma refer la ceva de genul Sir sau cum e la mine in piata un complex unde sunt multe standuri cu diverse maruntisuri). Gasesti si acolo, poate ai ceva de genul asta mai aproape. De la complexul din piata mea (Domenii) am gasit la un stand camasa de alaptat (cu fante) si halat cu maneca scurta, alb cu niste lalele mici rosii, f f dragut si finut, bbc 100% subtirel. Sunt scurtute amandoua, pana la genunchi (sau chiar un pic deasupra)...A costat setul 60 RON si am fost multumita. Mi-am mai luat o camasa de la Debenhams tot din bumbac si un halat de la Etam (+papuci cu pisica), alea sunt mai de soi, le port a doua sau a treia zi. Pentru travaliu eu zic ca nu are rost sa iti iei ceva, foloseste cu incredere camasa de la spital (e f f confortabila fiind despicata, cu siretele asa, sunt curate, desi cam decolorate si poti sa le strici in voie)...eu nu as sacrifica nimic pentru acele momente.
Musette, cand a curs lichidul amniotic, am stiut cu siguranta ca asta e. La mine nu a curs cu picatura, a venit ca un jet de pp care nu se mai oprea
Daca stai la orizontala si nu curge nimic, dar cand te ridici simti ca se scurge ceva, atunci poate e lichid, nu cred ca e cazul tau 
Laureta, tinem pumnii sa te intorci acasa, deocamdata!
La fel si pentru Andreea_and, speram sa te vedem azi pe forum!
bb2
preety spune:
tzitziri daca aveti dupa UM lasa si la mine asa.
Eu am comunicat doar ce mi-a spus dr. nestiind cum procedati voi.
Apropo, bebelina e deja asezata in pozitie de iesire, nu este incurcata in cordonul ombilical, placenta e grad II... asa ca... suntem f f f fericite.
Super dulce CARLA ALEXANDRA. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
30+
anca81 spune:

Scriem curand si povestea nasterii, sunt multe de spus.
Eva, camasile de noapte cu bretele sunt cea mai buna alegere
Eu am avut si cu nasturi si cu fante insa doar pe cele cu bretele le-am folosit. Decat sutien pt. alaptat mai bine bustiere din bumbac cu bretele - sunt mai practice si mai rapid de dat jos (cele pentru alaptat trebuie aranjate in asa fel incat partea care se detaseaza sa nu-l raneasca pe bebe cand sta aproape de san - ma refer la inchizatoare din plastic) si neaparat tampoane pt. sani (muuuuuulte).
Deci Luca s-a hotarat? E pe gustul lui printesa mea ![]()
burticile si mamicile, ne pregatim pentru prima baita, ieri seara i-a cazut bontul ombilical insa am fost prea agitati de eveniment asa ca a ramas copilul nespalat inca o zi. Azi actionam ![]()
Mami fericita de Carla Alexandra 
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angelynna82
Eva de unde din Obor ai luat camasile de noapte, sunt tare frumoase Eu am vazut numai modele 33+ posibil Rebeca AlexandraBebe Eco |
Intrarea principala de langa Mac, apoi parca a doua la dreapta imediat! Mai au si undeva pe culoar in stanga cu halat de matase/satin, pe lila, crem, alb, dar erau fragile si pretentioase cele de satin! Eu am luat din bumbacel sa se intinda si sa fiu comoda! Gasesti in mai multe locuri in magazin, multe culori, marimi, si din cele cu animalutze daca vrei, si uni, si cu inimioare (:)))depinde, pentru toate gusturile!
Nu te lua dupa ce e expus, ca expun o culoare per model, cere-i, zapaceste vanzatoarea ca tot scoate alte modele expuse dedesupt, sub tejghea, ca nu are loc sa expuna tot! Spune-i ce culoare model cauti si cauta ea!
Tot din Obor am luat si finet pentru Luca, sa ii fac paturica si sa pun pe salteaua de infasat, daca vrei gasesti acolo!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anca81 Buna Ma cheama Carla Alexandra si azi am implinit 8 zile. Am venit pe lume mai repede cu 4 saptamani, am fost tare nerabdatoare sa-i cunosc pe mamica si pe taticul meu. Toata lumea spune ca sunt micuta, am avut 2900 g si 52 cm la nastere si am primit prima nota de 9 din viata mea. Nenea doctorul i-a spus mamicii mele ca am tipat din toti plamanii atunci cand m-au scos din casuta mea. Acum am venit acasa si e tare bine in patutul meu cu ursuleti. Mamica si taticul meu sunt tare mandri de mine. Sunt putin incapatanata pentru ca nu-mi prea place sa pap laptic de la mami, doar cu biberonul dar promit sa ma mai straduiesc. Vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mamica mea si la mine atat timp cat am fost in spital si ma bucur ca mami are prietene atat de bune. Va doresc si voua si bebelusilor vostri multa sanatate si sa aveti incredere in DD si in ingerasi. De abia astept sa vad poze cu noii mei prieteni. Mami a pus cateva poze cu mine la semnatura. Cu drag, Carla Alexandra Mami fericita de Carla Alexandra ![]() |
vai cat de scumpic ai spus povestea ei, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
kid2003 spune:
Freshanana, felicitari!!! Sa fie sanatos bebe Vlad si sa va aduca numai bucurii!!!!
Eu stiu ca Freshanana a nascut la Medlife prin cezariana, a fost programata. Cred ca avea 38 de saptamani
bb2
angelynna82 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui EvaF
Intrarea principala de langa Mac, apoi parca a doua la dreapta imediat! Mai au si undeva pe culoar in stanga cu halat de matase/satin, pe lila, crem, alb, dar erau fragile si pretentioase cele de satin! Eu am luat din bumbacel sa se intinda si sa fiu comoda! Gasesti in mai multe locuri in magazin, multe culori, marimi, si din cele cu animalutze daca vrei, si uni, si cu inimioare (:)))depinde, pentru toate gusturile! Nu te lua dupa ce e expus, ca expun o culoare per model, cere-i, zapaceste vanzatoarea ca tot scoate alte modele expuse dedesupt, sub tejghea, ca nu are loc sa expuna tot! Spune-i ce culoare model cauti si cauta ea! Tot din Obor am luat si finet pentru Luca, sa ii fac paturica si sa pun pe salteaua de infasat, daca vrei gasesti acolo! 35+ LUCA AMR 30 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! #8220;Everything is possible for him who believes.#8221; (Mark 9:23) |
Multam
, finet am luat dar nu dublu lat..deh pana ma invat 

33+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco
EvaF spune:
citat din mesajul lui anca81![]() Scriem curand si povestea nasterii, sunt multe de spus. Eva, camasile de noapte cu bretele sunt cea mai buna alegere Eu am avut si cu nasturi si cu fante insa doar pe cele cu bretele le-am folosit. Decat sutien pt. alaptat mai bine bustiere din bumbac cu bretele - sunt mai practice si mai rapid de dat jos (cele pentru alaptat trebuie aranjate in asa fel incat partea care se detaseaza sa nu-l raneasca pe bebe cand sta aproape de san - ma refer la inchizatoare din plastic) si neaparat tampoane pt. sani (muuuuuulte). Deci Luca s-a hotarat? E pe gustul lui printesa mea |
Daaaaaaaaaaaa, e foarte hotarat demult! Mai incape vorba? Aveai dubii??? Tu l-ai vazut pe ginere-tau la ultima eco, S36?
MY NAME IS LUCA
Avem 3kg, numai buni sa avem grija de printzesa!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
acum am reusit sa vad si eu pozele Carlei, e scumpica foc si bucalata, sa fie sanatoasa, sa se dezvolte normal si sa va fericeasca cu prezenta ei
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI