Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
Muuh spune:
Uau ce seamana Carla cu Alexei m-a izbit rau de tot asemanarea. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si plina de noroc.
Eva sexy rau camasea de noapte roz.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
tzitziri spune:
Anca, e superba Carla
.Sa va bucurati de ea si sa fie cuminte si mancacioasa!E asa de dulce cand doarme.
Eva, ce nora ai
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
merci. cred ca n-am incotro, o sa trebuiasca sa ajung si eu in Obor. dar din ce sint camasile? (poate ai zis, dar n-am observat) altfel sint foarte dragutze eu mi-am luat un set de 2 camasi de alaptat si halat asortat de la Mothercare, trebuie sa ajunga zilele astea. dar parca mi-as lua ceva de travaliu, sa nu le terfelesc pe alea. Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Sutienul de la Prénatal este 100% bumbac, iar camasile, cea galbena din bumbac 100%(dar e mi largutza ea) iar setul si cea roz sunt mai mulate dar din bumbac mercenizat, se intind bine pe burtica si sunt vaporoase! Vroiam ceva comod, care se intinde pe burta, dar nu lalau! Ma duc sa nasc nu la abator!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Eu am luat de la Prénatal, 45 RON, ACESTA ESTE: SUTIEN ALAPTARE Am luat 95C, masura frantzuzeasca pt ca ei masoara cel mai bine, circumferinta reala, ce e la ei 95C in Europa e 80C. Imi e bun dar se intinde fff mult in caz ca...mai cresc |
da, si mie mi-e cu marimea, altfel imi comandam de pe net. Prenatal, zici. deci trebuie sa ajung si in Feeria. of. e crima si pedeapsa sa ajungi acolo, de cind cu lucrarile la pasajul lu' peshte. poate combin cu o Ikea, desi mai nou mergem saptaminal, in weekend.
Nausica
31+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
angelynna82 spune:
| citat din mesajul lui preety Felicitari din suflet si multa multa sanatate fetelor care deja au nascut si bebeilor lor si bafta multa celor ce sunt pe cale sa nasca. Noi am venit de la eco de trim III, acum suntem 100% , avem 1.627 grame si suntem sanatoase si in grafic. Mi s-a decalat putin DPN-ul de la 28.10.2008 la 23.10.2008. ROG fetele care stiu sa modifice listuta sa-mi treaca si mie noul DPN precum si si Life Memorial Hospital - dr. Popa Mirela.Va pe toate. 30+ cu mult dorita Sorina |
Felicitari pt bb Sorina in grafic

33+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco
denisa.g spune:

Bine ai venit acasa CARLA ALEXANDRA

Anca, sa-ti traiasca printesa!! Este superba - multa sanatate la amandoua si numai de bucurii sa aveti parte

36 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
angelynna82 spune:
Bine ai venit acasa Carla Alexandra, sa fii sanatoasa, papacioasa, tare frumoasa esti. Nu-i asa ca impreuna cu mami scrieti cum ai venit pe lume?
Anca refacere rapida mamico 
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
tzitziri spune:
| citat din mesajul lui preety Felicitari din suflet si multa multa sanatate fetelor care deja au nascut si bebeilor lor si bafta multa celor ce sunt pe cale sa nasca. Noi am venit de la eco de trim III, acum suntem 100% , avem 1.627 grame si suntem sanatoase si in grafic. Mi s-a decalat putin DPN-ul de la 28.10.2008 la 23.10.2008. ROG fetele care stiu sa modifice listuta sa-mi treaca si mie noul DPN precum si si Life Memorial Hospital - dr. Popa Mirela.Va pe toate. 30+ cu mult dorita Sorina |
Felicitari pentru bebelina in grafic

Eu modific in lista daca vrei, dar sa stii ca atunci cand s-a modificat DPN-ul la fete nu prea s-a modificat listuta ...ca aia e o chestie mult prea discutabila si depinde de cum creste bebe.Asa ca cele mai multe cred ca avem DPN-ul dupa UM, nu dupa eco
Ma duc sa modific fetita si spitalul..si astept sa imi spui daca modific si DPN...
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Muuh Eva sexy rau camasea de noapte roz. Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |
E si fff scurta. Celelalte doua sunt decente! Nu o folosesc decat pe final, vad eu cum fac, pun si halatul peste! Si mie mi-a placut cel mai mult! O tin de poze facute in spital si o maslina!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
| citat din mesajul lui EvaF camasi de noapte si halat Aceste trei camasi si halatul din set le-am luat din Obor, ff dragutze zic eu, doar ca eu nu sunt fan camasi cu nasturi sau fanta, am luat asa cum port de obicei, rochize cu bretele, dau jos o bretea si las drumul liber!!! :)))) 35 RON fiecare camasa, doar setul camasa+halat 80 ron, convenabil si comod, la fix pt spital. 35+ LUCA AMR 30 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! #8220;Everything is possible for him who believes.#8221; (Mark 9:23) |
Eva de unde din Obor ai luat camasile de noapte, sunt tare frumoase Eu am vazut numai modele
33+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco