Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna

Ma cheama Carla Alexandra si azi am implinit 8 zile. Am venit pe lume mai repede cu 4 saptamani, am fost tare nerabdatoare sa-i cunosc pe mamica si pe taticul meu. Toata lumea spune ca sunt micuta, am avut 2900 g si 52 cm la nastere si am primit prima nota de 9 din viata mea. Nenea doctorul i-a spus mamicii mele ca am tipat din toti plamanii atunci cand m-au scos din casuta mea. Acum am venit acasa si e tare bine in patutul meu cu ursuleti. Mamica si taticul meu sunt tare mandri de mine. Sunt putin incapatanata pentru ca nu-mi prea place sa pap laptic de la mami, doar cu biberonul dar promit sa ma mai straduiesc. Vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mamica mea si la mine atat timp cat am fost in spital si ma bucur ca mami are prietene atat de bune. Va doresc si voua si bebelusilor vostri multa sanatate si sa aveti incredere in DD si in ingerasi. De abia astept sa vad poze cu noii mei prieteni. Mami a pus cateva poze cu mine la semnatura.

Cu drag,
Carla Alexandra

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

camasi de noapte si halat
Aceste trei camasi si halatul din set le-am luat din Obor, ff dragutze zic eu, doar ca eu nu sunt fan camasi cu nasturi sau fanta, am luat asa cum port de obicei, rochize cu bretele, dau jos o bretea si las drumul liber!!! :))))
35 RON fiecare camasa, doar setul camasa+halat 80 ron, convenabil si comod, la fix pt spital.

35+ LUCA

AMR 30 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Buna

Ma cheama Carla Alexandra si azi am implinit 8 zile. Am venit pe lume mai repede cu 4 saptamani, am fost tare nerabdatoare sa-i cunosc pe mamica si pe taticul meu. Toata lumea spune ca sunt micuta, am avut 2900 g si 52 cm la nastere si am primit prima nota de 9 din viata mea. Nenea doctorul i-a spus mamicii mele ca am tipat din toti plamanii atunci cand m-au scos din casuta mea. Acum am venit acasa si e tare bine in patutul meu cu ursuleti. Mamica si taticul meu sunt tare mandri de mine. Sunt putin incapatanata pentru ca nu-mi prea place sa pap laptic de la mami, doar cu biberonul dar promit sa ma mai straduiesc. Vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mamica mea si la mine atat timp cat am fost in spital si ma bucur ca mami are prietene atat de bune. Va doresc si voua si bebelusilor vostri multa sanatate si sa aveti incredere in DD si in ingerasi. De abia astept sa vad poze cu noii mei prieteni. Mami a pus cateva poze cu mine la semnatura.

Cu drag,
Carla Alexandra

Bine ati venit acasa !!!!! Sa va dea DD multa sanatate sa aveti parte de fericire si tot ce va doriti !!!!!

Ce ingeras frumos aveti este superba !!!

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:

Buna

Cu drag,
Carla Alexandra

m-am emotionat rau.
sa cresti mare, Carla Alexandra. peste o saptamina si ceva o sa-ti serbezi prima zi de nume - dai de baut?

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

Buna

Cu drag,
Carla Alexandra

Bine ati venit, frumoaselor, Anca si Carla!!!!!!!!
Cat poate fi de frumoasa Carla!!!!!!!
Si ce linistit doarme ea! Seamana cu tine, sa stii, stiam eu...
Vaaaaaaaaaaaaiii, ne-am indragostit!

35+ LUCA

AMR 30 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Felicitari din suflet si multa multa sanatate fetelor care deja au nascut si bebeilor lor si bafta multa celor ce sunt pe cale sa nasca.

Noi am venit de la eco de trim III, acum suntem 100% , avem 1.627 grame si suntem sanatoase si in grafic. Mi s-a decalat putin DPN-ul de la 28.10.2008 la 23.10.2008.

ROG fetele care stiu sa modifice listuta sa-mi treaca si mie noul DPN precum si si Life Memorial Hospital - dr. Popa Mirela.

Va pe toate.

30+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bine ai venit in aceasta noua lume pentru tine, Carla Alexandra!
Sa ai parte numai de ursitoare bine dispuse, de multa iubire, cum deja noi am vazut ca primesti de la parintii tai si sa ii fericesti si implinesti si tu, la randul tau!
Felicitari, Anca!

Edit, Doamne, cat e de dulceeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

34+ AMR 37 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

camasi de noapte si halat
Aceste trei camasi si halatul din set le-am luat din Obor, ff dragutze zic eu, doar ca eu nu sunt fan camasi cu nasturi sau fanta, am luat asa cum port de obicei, rochize cu bretele, dau jos o bretea si las drumul liber!!! :))))
35 RON fiecare camasa, doar setul camasa+halat 80 ron, convenabil si comod, la fix pt spital.

merci. cred ca n-am incotro, o sa trebuiasca sa ajung si eu in Obor. dar din ce sint camasile? (poate ai zis, dar n-am observat) altfel sint foarte dragutze

eu mi-am luat un set de 2 camasi de alaptat si halat asortat de la Mothercare, trebuie sa ajunga zilele astea. dar parca mi-as lua ceva de travaliu, sa nu le terfelesc pe alea.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca sa-ti traiasca printesa,e f frumoasa!!!!!!!!!Recuperare rapida si o bebelusa mancacioasa!!!!!!!Cand mai ai timp te asteptam sa ne impartasesti din experienta de mamica!Carla Alexandra bine ai venit acasa!!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 21 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Va multumesc mult dragele mele

Am sa incerc sa mai intru in zilele urmatoare, mi-ati lipsit.

Felicitari mamicilor care si-au cunoscut deja puiutii si multa sanatate si nasteri usoare tuturor gravidutelor.

Mergi la inceput