Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
Boo spune:
Freshanana sa-ti traiasca Vlad !!!!!! Sa fie sanatos si frumos si norocos !!!!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Banu2268 fetelor va multumesc inca o data pentru urari eu ies... va pup Banu 29+ Salih |
Sa ai o zi minunata !!!!!!!!
Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
sanziana27 spune:
Ana felicitari pt bobocel, refacere rapida, copil cuminte, mancacios si norocos!
ma ia cu claduri de la atatea nasteri, contractii si semne....
32+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!
Nausica spune:
fetelor, voi sutien de alaptat de unde v-ati luat?
as vrea ceva cit mai simplu, de bumbac, daca nu 100% macar 90%, daca ar fi si fara balene as fi cea mai fericita.
si cum ati procedat cu marimea - ca cica tre' sa-ti iei cu o marime de cupa mai mare decit ai inainte de a naste.
variantele ar fi: Jolidon, Triumph, Mothercare - nu stiu daca la Marks & Spencer au sutiene de alaptat, mie imi place lenjeria lor.
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Boo spune:
Eu mi-am comandat de la Mothercare parca pe astea .. http://www.mothercare.com/gp/product/B000IW20NK/sr=1-8/qid=1219314797/ref=sr_1_8/203-4374235-9986338?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44321031&mcb=core
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
babytza spune:
| citat din mesajul lui Nausica fetelor, voi sutien de alaptat de unde v-ati luat? as vrea ceva cit mai simplu, de bumbac, daca nu 100% macar 90%, daca ar fi si fara balene as fi cea mai fericita. si cum ati procedat cu marimea - ca cica tre' sa-ti iei cu o marime de cupa mai mare decit ai inainte de a naste. variantele ar fi: Jolidon, Triumph, Mothercare - nu stiu daca la Marks & Spencer au sutiene de alaptat, mie imi place lenjeria lor. Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Eu am luat doua din microfibra fara cusaturi ca sa nu jeneze, un nr mai mare ca sa am loc de buretei. De la mamadonna. 60 ron .
Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui Nausica fetelor, voi sutien de alaptat de unde v-ati luat? as vrea ceva cit mai simplu, de bumbac, daca nu 100% macar 90%, daca ar fi si fara balene as fi cea mai fericita. si cum ati procedat cu marimea - ca cica tre' sa-ti iei cu o marime de cupa mai mare decit ai inainte de a naste. variantele ar fi: Jolidon, Triumph, Mothercare - nu stiu daca la Marks & Spencer au sutiene de alaptat, mie imi place lenjeria lor. Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
eu am luat de la jolidon din unirii, marimea 95 B, al , bumbac 100%, a costat in jur 40 Ron, o sa-l probez peste o luna, acum este mare si daca este ok, mai cumpar unul la fel. Tot de-acolo mi-am luat si 2 camasi noapte si un halat, tot bumbac. din Carrefour Unirii am luat o camasa de noapte haioasa, cu nasturi in fata, sper sa-mi vina ca marime, este M si acum imi este larguta, nu stiu cat m-oi mai face
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
simodina spune:
Mothercare bbc de la cealalta sarcina si am mai luat 1 bbc+1microfibra de la prenatal acum ft dragutze. La mothercare parca erau set de 2 1mil si ceva iar la prenatal pana in 50 ron bbc si aprox 70 microfibra. La M&S am cautat dar n-am vazut, la Triumph nu mai aveau cand m-am dus eu. La Jolidon nu m-am gandit sa incerc.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+
EvaF spune:
Eu am luat de la Prénatal, 45 RON, ACESTA ESTE:
SUTIEN ALAPTARE
Am luat 95C, masura frantzuzeasca pt ca ei masoara cel mai bine, circumferinta reala, ce e la ei 95C in Europa e 80C. Imi e bun dar se intinde fff mult in caz ca...mai cresc
Dar nu cred eu ca fac mai mult de atat, si asa e maxim din tot ce am avut ever!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)