Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Freshanana sa-ti traiasca Vlad !!!!!! Sa fie sanatos si frumos si norocos !!!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

fetelor va multumesc inca o data pentru urari
eu ies...
va pup

Banu 29+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

fetelor va multumesc inca o data pentru urari
eu ies...
va pup

Banu 29+ Salih

Sa ai o zi minunata !!!!!!!!

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ana felicitari pt bobocel, refacere rapida, copil cuminte, mancacios si norocos!
ma ia cu claduri de la atatea nasteri, contractii si semne....

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, voi sutien de alaptat de unde v-ati luat?
as vrea ceva cit mai simplu, de bumbac, daca nu 100% macar 90%, daca ar fi si fara balene as fi cea mai fericita.

si cum ati procedat cu marimea - ca cica tre' sa-ti iei cu o marime de cupa mai mare decit ai inainte de a naste.

variantele ar fi: Jolidon, Triumph, Mothercare - nu stiu daca la Marks & Spencer au sutiene de alaptat, mie imi place lenjeria lor.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu mi-am comandat de la Mothercare parca pe astea .. http://www.mothercare.com/gp/product/B000IW20NK/sr=1-8/qid=1219314797/ref=sr_1_8/203-4374235-9986338?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44321031&mcb=core

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

as vrea ceva cit mai simplu, de bumbac, daca nu 100% macar 90%, daca ar fi si fara balene as fi cea mai fericita.

si cum ati procedat cu marimea - ca cica tre' sa-ti iei cu o marime de cupa mai mare decit ai inainte de a naste.

variantele ar fi: Jolidon, Triumph, Mothercare - nu stiu daca la Marks & Spencer au sutiene de alaptat, mie imi place lenjeria lor.

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Eu am luat doua din microfibra fara cusaturi ca sa nu jeneze, un nr mai mare ca sa am loc de buretei. De la mamadonna. 60 ron .

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:

poze
_

eu am luat de la jolidon din unirii, marimea 95 B, al , bumbac 100%, a costat in jur 40 Ron, o sa-l probez peste o luna, acum este mare si daca este ok, mai cumpar unul la fel. Tot de-acolo mi-am luat si 2 camasi noapte si un halat, tot bumbac. din Carrefour Unirii am luat o camasa de noapte haioasa, cu nasturi in fata, sper sa-mi vina ca marime, este M si acum imi este larguta, nu stiu cat m-oi mai face

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:

poze
_

Mothercare bbc de la cealalta sarcina si am mai luat 1 bbc+1microfibra de la prenatal acum ft dragutze. La mothercare parca erau set de 2 1mil si ceva iar la prenatal pana in 50 ron bbc si aprox 70 microfibra. La M&S am cautat dar n-am vazut, la Triumph nu mai aveau cand m-am dus eu. La Jolidon nu m-am gandit sa incerc.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu am luat de la Prénatal, 45 RON, ACESTA ESTE:
SUTIEN ALAPTARE
Am luat 95C, masura frantzuzeasca pt ca ei masoara cel mai bine, circumferinta reala, ce e la ei 95C in Europa e 80C. Imi e bun dar se intinde fff mult in caz ca...mai cresc Dar nu cred eu ca fac mai mult de atat, si asa e maxim din tot ce am avut ever!

35+ LUCA

AMR 30 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput