| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy babytza si eu vroiam unul de sfant..dar care? Luca. MAtei, Ioan care-mi plac mie nu-i plac lui, Mihai si andrei nu ...ca sunt prea aproape de data nasterii si n-o sa-l sarbatorim la interval asa scurt...Iar pe Rares nu-l mai vreau deoarece stia ca vreau sa-l pun si din toate numele posibile..ce a zis..il pun si eu..nush mi-se pusa mie pata . Imi place si RAdu dar daca-l pun imi mai trebuie unul mai lung dupa .. Hai ca v-am creierit ![]() |
31+ si bebe Nedelcu
| citat din mesajul lui baby_boy Am gasittttttt .Iorgovan ?? ![]() glumeam..nu va speriati. |
31+ si bebe Nedelcu
| citat din mesajul lui anca81 Vreau sa va dau un sfat tututor, masati-va sanii de pe acum, e foarte important pentru desfundarea canalelor. Seara dupa dus cu un ulei hidratant, de sus in jos (apasati ferm cu toata palma) si circular pe tot sanul. Pompita Avent este cea mai buna pe care am incercat-o, isi merita banii. |
31+ si bebe Nedelcu
salut burticilor,
doar ce am primit mesaj de la Fresh, am vazut ca l-ati trecut pe bebe Vlad in listutza, o sa va mai rog sa treceti (eu nu stiu cum) APGAR 9, 51cm, nascut la fix 38s . Fresh se simte bine, doar ca o doare burtica.
revin cu un post 
30+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea