Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare,

am fost la prima plimbarica azi! ce bine ne-am mai simtit! bebe a dormit tot timpul si chiar a zambit shmechereste. Bineinteles piticii lu' mami au dat tarcoale...Daca e prea dezbracat, daca se uita prea multa lume la el si il deoache(), daca se apropie vreunul care e bolnav sinu stiu...eh..de astea...

CAPRIs-a notat sfatul. Oricum, nu ma inghesuiam sa ma uit la dansa prea curand!!!
BUJOms de sfat.Cu savarina...ai fost bestiala. cu sclipici zici...hmmmm...
MARIANA in carut l-am scos. body cu maneca scurta, panatalonas cu piciorus si imvelit intr-o pelincutza....

SYBILLEai fost dragutza rau de tot! suntem "sore di crushi"!!am descoperit ca avem aceleasi paranoia, depresii, ba chiar ne cheama la fel...si uite asa ne-am "in...sorit".
NARCISA CARMENELA e inca depresiva! nu s-a obisnuit cu ideea. cred ca socul a fost prea mare! nu e disperata, si asta e bine.sper sa isi revina ca trebuie sa fie puternica pentru pitica ei! Acuma eu ma intreb, chestia asta nu se vede la eco? ca stiu ca la morfo fetala de sem 2, la iasi dr. s-a uitat special la buza...zic si eu...poate nu era socul asa de mare daca stia...sau mai bine asa...ei! bine ca se poate remedia, asta e important si nici nu e asa de grea operatia am inteles.

CAMY si eu ma bucur tare mult ca ai intrat si ca vb cu noi! e cel maii mportant sa te descarci, sa-ti plangi durerea. daca nu aici, oriunde alundeva...sa nu tii in tine! pupici dulci si de la mine!
MONA succes maine la operatie!

MOBRIQhai ca vine poezica! iti tin pumnii sa fie bine!

gata, ma duc la somn cat ma lasa piticu'! doarem deja de o ora si eu nu am apucat sa pun capul pe perna. sper ca e mai linistit in seara asta, saracutul de el.e asa de fericit cand reuseste sa faca kk...cred ca e o eliberare pentru el!

noapte buna!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Camy, Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti aline sufletul! Aici ai mereu o prietena dispusa sa te tina in brate, fie si virtual!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

of si eu cu o intrebare: fetele care alaptati vi s-a intamplat ca bebe sa nu faca caca timp de 24 de ore? Noi de obicei faceam 3-4 scaune in 24 de ore, iar azi ne-am chinuit si nimic. Dimineata ea se tot chinuia si nimic. Cei drept acum 2 zile i-am dat 60 de ml de NAN. Si ieri si alataieri dimineata ii puneam un pic termometrul cu Bepanthen in fundulet (asa mi-au zis la spital, sau 1/2 de supozitor cu glicerina) si m-ai facea si peste zi singurika, dar azi nimic. Asa partunele tot a tras ea azi toata ziua, si scaunul il face mai zgomotos si molicel.Pentru asta pediatra mi-a zis sa-i dau calciu carbonic, dar nu am apucat sa-i dau ca ea e constipata acum si asta se da in diaree din cate stiu eu.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ce cadouri luati la botez. Dati-mi idei, ca eu nu stiu ce sa luam. M-am gandit la un set d epahare de cristal si o fata de masa. Voi ce ziceti? Cum vi se pare? Mai ales ca fetita noastra o sa aibe 4 nasi. Nu am putut sa refuzam pe nimeni, sa vedem daca ne accepta parintele, ca de asta nu am vorbit. Da cred ca nu are de ce sa nu accepte...Vedem...

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

diarux te rog din suflet sun-o pe carmenela si spune-i sa stea linistita!!! e o operatie f simpla, se rezolva! important este ca nu e si cerul gurii afectat

degeaba facem eco in sarcina...asta trebuia sa se vada

La Multi Ani Ari!

M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,multumesc pt urari!mi tare,tare frica....deja soldul a devenit f dureros,mi e si frica sa ma mai uit ce am acolo,of,e ditamai gaura.....sper sa nu ma doara rau,ca m am saturat de durere...cred ca n o sa dorm in noaptea asta de frica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Pe mine m-a daramat mesajul lui Cami...

Incerc sa revin la ce voiam sa scriu.

Mada, la multi ani pentru printesa ta cea dulce!

Sun, ce dor mi-ai facut de vacanta. Problema e ca nu pot pleca departe fiindca ariciuta nu suge bine si trebuie sa ma mulg si sa ii dau apoi la biberon. Si nu pot face asta in avion. Eu abia astept primul concediu in 3, dar cred ca va fi la primavara cel mai devreme. Sper sa revenim si noi in Tenerife cand Irina va fi mai mare, sa se bucure de Loro Parque.

Caprioara, eu am suficient lapte acum. Nici nu speram, fiindca in prima saptamana cat am stat inspital nu am avut deloc. Cred ca tine foarte mult de starea de spirit a mamei. La mine asa a fost, dupa ce m-am intors acasa si totul a intrat in normal a venit si lapticul. Mie pompa imi este extrem de utila.
Te rog, imi poti spune de unde ai luat rochita alba pentru costumul popular al Ilincai? Pot sa-ti imprumut ideea cu costumul popular? Eu cred ca pana la urma o sa fac singura un costumas poular, caci asa mic nu am vazut nicaieri.

Bobitamica, ce mai face Irinuta ta? Cat a crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Diarux, suuuuuuper bb ai......suuuper...Spunei sora-tii sa-si revina repede...Nu-i un capat de tara, sa-i multumeasca Domnului ca-i sanatoasa micutza.Si in plus stiu vreo doua manechine de podium care au buzita asa

Monalacule, cu sau fara frica tot trebuie sa treci prin interventie. va fii bine, nu-ti mai alimenta spaima...ai trecut prin mai grele si ti-a ajutat Dumnezeu

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Gallyb...cadouri pentru ce la botez...ca nu stiu...
noua nu ni s-a intamplat sa nu facem kk...cateodata facem mai greu, mai ales dimineata...si atunci ne ia tati in brate si ne dam drumul imediat...cred ca vil e laxativul ei favorit

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Si eu ma gandesc ce cadouri sa luam la nasi...am vazut k mai toata lumea se axeaza pe icoana argintata...dar la noi nu prea merge...mai ales k sunt tineri..de varsta noastra...ce idei aveti?

Denisa 40+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput