Copilasi din 2002 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Khristin, felicitari pt. micuta scolarita ! Avem un subiect despre boboceii de anul acesta, aici, daca ai timp sa intri.
Vei avea un baietel balanta, se pare. Ce nume i-ati pregatit ?
Yasmine va fi foarte incantata de fratior, in mod sigur. Il va lua de papusa vie, cum incearca si Cristina cu verisoara ei mica de 9 luni.
Nastere usoara si sanatate la amandoi ! Te asteptam cu povesti de la nastere si pooozeeee !
Cristina_C, eu cred ca toti copiii au nevoie de o invatatoare blanda in primul rand si apoi restul... Asta am cautat si eu pt. Cristina mea.
Cristina_22, deja poti sa te interesezi ce invatatoare va avea Andrei, daca sti la ce scoala va merge.
Cum sta cu dragostea micul cavaler ?
Nicole, la sedinta cu parintii, acestia chiar au intrebat-o pe d-na. invatatoare de ce trebuie sa scrie de la inceput cu stiloul copiii. A zis ca asa isi va forma un scris ingrijit si frumos, nu cu un creion, care aluneca prea usor pe hartie si care imediat ce ai gresit poate fi sters si corectat.
Oricum, Cristinei ii place stiloul, Are unul de anul trecut, de cand a vazut la verisoare ca scriu cu stiloul. Abia asteapta sa inceapa sa scrie cu stiloul. Inca fac fise cu creionul si creioane colorate.
La medic ai fost ? Nu prea suna bine durerile in piept. Sa nu ai bronsita sau altceva.
Prepara-ti in fiecare seara, inainte de culcare un sodou(galbenus cu lapte si miere). Ajuta mult.
Insanatosire grabnica, iti doresc !
Si o zi cat mai faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Cristina_C spune:
Robert spera sa nimereasca in clasa cu unii colegi din grupa. Sunt 10 in total care merg la scoala. N-am cum sa influentez lucrul asta, din pacate, si nici alegerea invatatoarei.
Mai este si un invatator (barbat), dar a luat deja anul asta clasa 1 si o duce pana intr-a 2-a, inclusiv.
La gradinita totusi atmosfera de anul asta e faina si asta datorita prietenilor lui - are un grup de 6 baietei cu care se intelege f.f. bine - si a ingrijitoarei care este prietenoasa si atasata de toti copiii. Oricum ea petrece cel mai mult timp cu ei.
Si ma bucur ca nu-l afecteaza atitudinea educatoarei, vede ca se poarte la fel cu toti, mai rau era daca vedea ca face diferente intre copii. Oricum, el niciodata n-a fost "mamos" decat cu mine si chiar si cu mine e din ce in ce mai putin acum, ca a crescut.
Dodo-pui spune:
mamici si pitici bine v-am regasit.
Noi in timpul care a trecut am cuparat cu credit ipotecar un apartament cu doua camere in Navodari,ne-am mutat.Mai sunt multe de asezat la locul lor dar incet incet.
Bogdi azi a inceput gradinita,aici aproape de casa si multumim lui Dd am gasit Oameni la aceasta gradi.Nu am mai fost nevoita sa-mi fac portia de plans/rugaminti si altele...sper sa fie primul pas spre o noua schimbare din acest punct de vedere .
Saptamana viitoare sper sa gasesc dr sa-l vad si pe BB2,pe care l-am c-am stresat cu mutatul si tot de a urmat.
intregului
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Gabbriela spune:
ma simnt ceva mai bine, tusa o am inca dar durerea de piept e mai mica.. daca imi iau speriu si il inhalez nu mai tusesc aproape deloc, daca nu o tin asa din 2 in 2 min cu tusa. MEdicul zice ca e o mica raceala in varful la alergi IARA. Alergiile astea la mine se manifesta ca si astm sau atacuri de astm, depinde de caz.. sunt insuportabile....
In rest toate bune pe la noi.. a trecut si spelling test si nimic nou pe aici.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Mia. spune:
Gabriela, multa sanatate iti doresc!!!
M-am intilnit cu invatatoarea ieri si am vb, a zis ca-i f bun la citit, se vede ca citeste acasa, i-am zis ca de fapt nu prea citeste acasa..in fine v-am urmat sfatul si i-am cintat in struna, in final cred ca e mai bine. Oricit de drag imi e ca-i copilul meu, tre sa se mai disciplineze si el cu vorbitul... Sper.
cristina22 spune:
Dodo-sa stapaniti sanatosi casuta!! Si sa fiti fericiti!
Nina-normal ca stiu la ce invatatoare merge!
In Oradea e asa o nebunie cu scolile!! Nebunie creata de parinti, fireste!! Sunt doua scoli in oras, cotate ca fiind "cele mai bune".Si aici incep inghesuielile si interventiile.
Andrei nu mi-a mai povestit nimic de iubita. Poate am fost eu un pic cam insistenta si acum ocoleste subiectul...
Gabb-refacere rapida!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Salut.
Acum 2 zile bebele meu avea 8.700. E bine, nu? In continuare ii dau san exclusiv. Sper sa ma tina pana la 6 luni, desi sunt asa de obosita... simt ca ma lasa uneori laptaria... dar imediat iau masuri, ceaiuri, Nutrinatal, mancare mai multa (sunt foarte grasa, dar asta e!).
Stefan este mai bine cu nasul, dupa inceperea tratamentului, nu il duc inca la gradi, dar se vede ca ii duce lipsa, ma tot intreaba cand il duc, dar este foarte intelegator, si pe mine ma ajuta mult, se vede ca un fratior ii responsabilizeaza pe copii, il iubeste la nebunie! Si cel mic asa se bucura si este numai cu ochii dupa el!
Alte noutati... pana maine sunt singura cu ei, si sunt asa deobosita...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
A, si Khristin, succes! O nastere usoara si rapida iti doresc! Si un bebe sanatos! Oau, ce trece vremea... acum cateva luni ne anuntai de bebe... zilele astea il vei tine in brate!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Gabbriela spune:
khristin, nastere usoara.
nicoleta , bebe tau e scump si dragalas si arata super, e ok cu kg, nu iti mai fa probleme..
cristina
nina
fug la munca... inca nusunt ok.. dar sunt pe drumul cel bune
iar de j nu am ce sa zic nou, totul la fel, noua tema de casa, noi teste, toate trecute cu bine, noi carti de citit si atatica...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Cristina_C, din 10 colegi, sigur va nimeri cu o parte din ei in clasa ! Kiki din 3 a nimerit cu 1 baiat, iar cel de-al 3-lea, o fetita, este in clasa paralela cu ea.
ma bucur ca este o atmosfera placuta la gradinita, in acest ultim an si ca are si un grup de prieteni ! Conteaza mult sa se simta bine, acolo, sa-i faca placere sa mearga.
Cristina_22, aici sunt doar 2 scoli cu predare in lb. romana si doar 4 clase din fiecare an de studiu. Fiecare scoala are arondate strazile din zona si daca vrei sa ajungi la o invatatoare anume, intr-adevar, trebuie sa vorbesti cu invatatoarea.
Gabi, felicitari pentru mutarea in noua locuinta ! Felicitari si lui Bogdi pentru gradinita ! Te asteptam cu povesti de la gradinita !
Sanatate si bb sanatos, iti doresc !
Mia., bravo lui Luca, daca-i bun la citit fara sa citeasca prea mult acasa !
Nicoleta, ce bucurie sa vezi ca se iubesc fratiorii !
BB Matei arata foarte bine !
Si eu eram cu Nutrinatalul si lichide multe si am reusit sa o alaptez pana la 1 ani si 3 luni si jumatate pe Cristinuca.
Succes cu alaptatul exclusiv pana la 6 luni. Mai ai 1 luna.
Nicole, uitasem de alergiile ce iti tot dau bataie de cap. Sa te refaci total, sa scapi o data de tuse, ca e asa de pacatoasa.
Bravo lui Julian, micul scolarel !
Azi mi-a zis si mie de Cristina, d-na. invatatoare ca se prezinta bine. Sta cuminte in banca, e linistita, dar ridica mana si raspunde cand trebuie. Se vede ca am lucrat cu ea, acasa.
Saptamana viitoare imi iau concediu sa fiu acasa, cand va incepe cu temele.
O seara(sau zi) cat mai faina, tuturor !
Edit: am uitat pozele de la Brasov, de duminica trecuta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn