Copilasi din 2002 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hello, ce s-a intamplat aici ? Ce e cu linistea asta ?
Vine weekend-ul, fetelor !
Un weekend cat mai fain, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-am vazut pozicile!! Mey, sigur-sigur, voi doua gagicile nu sunteti surori??Adik tu si Kiki?

Noi, tocmai, ne-am intors de la o plimbare prin oras. Imi place tare mult sa ma plimb de mana cu Andrei.Ne mai oprim la cate o masina sa vedem jentile, volanul si daca are/n-are trapa. In schimb, daca vreau sa vad si io o haina, imi zice:nu avem tiiimp, ne grabiiim!!Deh, barbatii!!

Un we cu soare va doresc. Si trimiteti si la oradeni o raza, macar!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hello, unde ati disparut, dragi mamici ?
Cristina_22, mi-ar fi placut mie sa fim si mai apropiate ca varsta, dar Cel de Sus a vrut altfel. Multumesc !
Altii spun ca e toata Cristi la feminin in miniatura.
Voi v-ati plimbat prin oras, noi ne-am plimbat prin padure. Iata, dovada !
Cand te aniverseaza baietii tai, mai exact ? Sa stim cand sa te felicitam. Poate atunci, reusesti sa-l convingi pe Andrei sa te lase sa-ti alegi ceva frumos dintr-un magazin pt. femei.
O seara cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu sunt ocupata cu piticii pana peste cap... mai ales ca sunt singura cu ei iar, pana miercuri

In rest toate bune si frumoasa, sambata Matei s-a uitat in ochii mei si a spus MAMA. Era nervos ca nu-l spalam mai repede, avea scutecul plin cu caca... Da, si la Stefan tot mama foamei, a durerii si a ... "curateniei" sunt si am fost... La distractie?? Cu tati! Sper sa apuc si vremurile in care voi fi "printesa" pentru toti 3, de tati nu ma plang ca ma ajuta :).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

distractie placuta cu pitici pana miercuri nicoleta.. o sa fie totul ok, incearca sa ai ceva distractie cu ei si sa vezi ce repede trece timpul.

julian a trecut la nivelul 10 la mate... si e super incantat...
in rest toate la fel, teme saptamanale, citit zilnic si nimic nou prin zona noastra

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Nina-intr-adevar se vede foarte bine cine-i tatal printesei.Doar ca io ziceam ca tu esti foarte tanara, Kiki e inalta, iar una langa alta, mai degraba, zici ca sunteti surori, decat mama-fiica!!
Merg sa vad pozele cu padurea!!

Gab-felicitari pt Julian!!
Eu am ceva discutii cu educatoarea lui Andrei, care insista sa-l mai tin un an la gradinita, pt ca nu va avea 7 ani cand incepe scoala, si, dupa cum v-am spus, e o moda sa mearga copiii la scoala la 7 ani+. Si atunci Andrei va fi cel mai mic, nu fizic, clar si ca intr-un an evolueaza, se maturizeaza.Ioooi, nu stiu cum e bine.Insa, daca il mai tin, va face 8 ani in clasa I.Si aici, intervine, sotul, care nu e de acord.
Eu il inscriu, apoi vom mai vedea.
Rabdare nu are prea multa, deci nu e genul care sa stea ore intregi sa scrie si sa coloreze.
Insa citeste, scrie cu litere de tipar, numara pana la 200-300, daca insist merge mai departe si mai nou si socoteste.

Imi doresc din toata inima sa fac cum e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut. Maine e miercuri ;).

Cristina, de ce sa il mai tii un an? Si eu tot la anul as vrea sa il dau la scoala, desi nu este initiat nici in tainele citirii, nici in ale scrierii, la socoteli pana la genunchiul broastei... Sanatos sa fie, ca le invata el. Sigur pana la toamna va sti si el ceva in plus fata de momentul asta. Daca nu l-a interesat nu era sa il iau cu forta, nu? Am inceput sa scriem si noi niscaiva semne grafice... ca de desenat, numai masini de curse, de colorat nici gand... Dar inca nu ma stresez (prea tare), vin ele si vremurile alea! A, vreau sa il dau iar la Lexis, dar nu mai sunt locuri... suntem pe lista de asteptare... ooooooof!

O zi buna maine.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cristina eu zic sa il duci la scoala.. ai avantajul sa il retragi daca nu se va acomoda.. dar eu zic ca va fi bine,. De ce.. Julian a inceput cls I la 5 ani si 8 - 9 luni... si eu am inceput cls la 6 ani .. si am fost pana in a 4 cea mai buna din cls.. si pana in a 8- a printre cei mai buni... si dupaia am dat de baieti si m-am stricat la minte :))...
ideea e ca copilul in jur la copii mai mari va incepe si ii va copia pe ei, si imita si va fi bine...
bafta la scoala

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Nico, Gabb - va multumesc mult!!
De-ar fi dupa Andrei, ar merge de acum la scoala! Si-a cumparat, deja, stilou, acela la care ii tot face reclama la minimax si incearca sa scrie.Si cum v-am mai spus citeste intr-una, ori unde vede ceva scris, el citeste.

Cum e vremea pe la voi??
Noi am avut cateva zile insorite, numai bune de pedalat, iar acum e noros, iarasi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salutari tuturor!

Nico, azi e mierciuri! Baietii tai te iubesc, chiar daca acum au nevoie de tine la modul mai... practic! Cand sunt mici asa e! Si sa stii ca si Robert il prefera pe tati ca partener de joaca.
Cristina, cred ca toamna viitoare Andrei va avea varsta potrivita pentru scoala! Eu atunci l-as da, fara discutie. Nu stiu de ce insista atat invatatoarea!
Nina, mereu o admir in poze pe Kiki si ai dreptate, seamana mult cu tati, dar si cu tine. Sunteti foarte frumoase amandoua , tati poate sa fie mandru de fetele lui!

Ce s-a stricat vremea pe la noi - sta sa ploua si bate un vant de te ia pe sus. Cum mai ajungem noi la Oktoberfest? Si trebuie sa mai iesim o data azi din casa, ca Robert are ora de conversatie la germana cu profesoara gasita de mine. Surprise- surprise! De saptamana viitoare, in fiecare miercuri si joi va trebui, inainte de gradinita, sa mearga la scoala - 90 minute respectiv 45 tot pentru un curs de germana, de data asta nu numai el , ci impreuna cu toti copiii prescolari a caror limba materna nu este germana. Indiferent daca au probleme sau nu la germana - si Robert n-are- se recomanda cursul asta in anul prescolar si este si gratis. O invatatoare va tine cursul. Asa ca devine si Robert cunoscut la scoala inca inainte s-o inceapa, si sper sa-i faca o impresie buna invatatoarei (oricum, nu se stie daca o va avea pe ea sau pe alta in clasa I). De la gradinita lui mai vin 2 fetite, una din Rusia si una din Croatia.
Sunt curioasa cati copii mai vin de la cealalta gradinita din sat (sunt doua). Unde stam noi sunt destul de putini straini si copii straini, de asta zic. In München, de exemplu, sunt mult mai multi.

Mergi la inceput