Copilasi din 2002 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Cristina_22(pt. ieri) !

Sa fii sanatoasa si fericita,
iubita si apreciata asa cum trebuie de
cei 2 cavalerii ai tai si
sa ti se implineasca toate visele !

Revin mai tarziu... Alerg la scoala dupa Kiki !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

vai, ce frumos din partea ta, Nina!
Multumesc din suflet!
Fireste, dau si de baut

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici si pitici,

Eu am sosit de la eco din primul trimestru ,cu vesti bune:
-fat viu unic
-placenta de aspect normal situata lateral dreapta,sus
-La-in cantitate normala,
-Maf-prezente vii
-Bct-cord,relatii normale
-Dbp-25 mm

Am fost impreuna cu Bogdi sa-l vedem pe BB(tati fiind la servici).Reactia lui a fost splendida"mami,mami bebe ab"(alb)"waw dansez"(bb avand spectacol caci nu a stat o clipita nici macar la masuratori si-s facute cu cca si ceva).
In rest suntem ok,"Donu'Dodo"doarme iar eu si BB luam in continuare acid folic si ne delectam pe net.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ai cristina, multa sanatate si fericire
dod, sarcina usoara si bb sanatos

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Buna seara, fetelor !
Am ramas datoare ca am fost pe fuga, aici, la amiaza.
Multumesc pentru complimente !
Nicoleta, cum te-ai descurcat singura cu baietii ?
Cristina_C, e fain ca se va acomoda cu scoala din timp, Robert. El ce spune, asteapta aceste ore de germana ?
Cristina22, despre mersul la scoala a lui Andrei, spun si eu, ca si Nicole, daca nu merge bine...poti sa-l retragi. Dar din ce povestesti ca face, deja, nu cred ca nu va face fata, nu cred ca are rost sa-l amani. La Cristina, eu ma felicit ca n-am mai tinut-o inca 1 an acasa. As fi tinut-o pe loc, i-as fi ingradit dorinta de a acumula mai mult, acum, cand isi dorea atat de mult. Desi e printre cei mai mici din clasa(3-4 copii sunt din 2002), dar inca spune ca e prea usor ce face la scoala. Nu vad la ce nu s-ar descurca, deocamdata. Si tot ce face, face cu bucurie si placere. Iar daca va nimeri si o invatatoare care ii va place, atunci mersul la scoala va fi si mai placut.
Pana la primavara mai aveti timp sa va hotarati, oricum. Succes, sa luati cea mai buna hotarare pt. el !
Gabi, ma bucur sa aflu ca totul e bine cu bb din burtica si Bogdi e fericit si el !
Sanatate si sarcina usoara in continuare !
Nicole, imbratisari si pupici !
Maine e ultima zi de concediu. Tare as mai fi stat in concediu, dar datoria ma cheama.
O seara faina in continuare !

Edit:, Cristina22, cu cea mai mare placere ! N-ai vrut sa ne spui data nasterii, dar am facut sapaturi si...de aici intarzierea. Sper ca de data asta, Andrei te-a lasat sa te plimbi mai mult prin magazine.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, la multi ani cu sanatate si cat mai multe dorinte implinite!
Dodo, sarcina usoara mai departe si ma bucur ca pe Bogdan il incanta ideea sa aiba un frate sau o sora!

Robert a crescut in inaltime - mi-am dat seama ca nu ii mai vin hainele marimea 116 (se masoara in centimetri) si ca e timpul sa-i cumpar 122. Si la pantofi a trecut de la 29 la 30. Si a ajuns, in sfarsit, la 20 kg!
Nina, se bucura c-o sa mearga la curs, de fapt nu neaparat pentru cursul in sine, ci pentru faptul ca are loc la scoala.

Maine stam acasa, e ziua Germaniei. Asa ca avem un weekend prelungit dar ploios, din pacate.

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Cristina_C, la asta ma si gandeam, ca asateapta aceste ore cu gandul ca le va face in cadrul scolii.
Asa am patit si eu cu Kiki in vara. De la 116 am trecut la 122, mai ales la pntaloni, ca-i seamana lui tati si are picioarele lungi.
La fel si la incaltaminte, doar ca ea, are inca piciorus mic, 28.
Si la noi se anunta un weekend ploios. Dar ne gasim noi, activitati in casa.
O zi cat mai faina, va doresc si un weekend si mai fain !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si la noi e vreme ploiasa!! Deci, ne vedem in we pe DC!!

Gabb, Nina, Cristina, va multumesc inca o data si va doresc si eu tot binele din lume!!
Andrei mi-a promis ca ma duce azi in oras sa-mi cumpere ceva, dupa ce ieri m-a refuzat.Era foarte ocupat.Si-a facut intuneric in camera si plimba ceva masina cu faruri aprinse.Si, fireste, povestea. De cand a inceput sa vorbeasca, el face conversatii, de unul singur, de cate ori se joaca.

Numai bine!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

la multi ani cristina, scuze de intarziere...

si Ema creste ca din apa, are 130cm si 29 kg si la pantofi poarta 32
seamana cu tatal ei

azi e o zi frumoasa de toamna, e cald, lumea se plimba, va doresc un we minunat, si va imbratisez pe toate

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Cristina!

Mergi la inceput