Copilasi din 2002 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
katty spune:
Buna,
N-am mai fost de ceva vreme pe aici, dar am lipsit motivat, o saptamana am fost la Busteni, iar de luni am reintrat in zapaceala de la serviciu, asta e!
La multi ani, Cristina22, pentru ieri, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita, alaturi de barbatii tai dragi!!! 32 e mult???? Mai pune cativa si ajungi la varsta mea matusalemica....deci, cam ca Mia..
Cum a fost pana la urma la Festival, ai fost la concertul lui Goran???
Si eu iti zic ca si fetele sa-l dai la anul la scoala pe Andrei!!!
Mari, felicitari pentru realizare, imi dau seama ca a fost un efort urias deschiderea gradinitei, dar esti mareata!!!! pe Ema si pe tine!
Nina, mi-au placut pozele cu prima zi de scoala a Cristinei, ce serioasa era si complet prinsa de eveniment! Si pe cele de la padure, am vrut sa salvez o poza cu o ciuperca s-o pun pe desktop dar nu m-a lasat!!!!
Mia, bine ai venit la noi, ti-am vizionat pozicile, frumusei copii ai, sa-ti traiasca!!! De fapt aratati bine toti!
Sinzi, tu cu finuta iti scoti parleala, de o gatesti ca pe o printesa, asta inseamna ca inca iti doresti o bebelina pe care s-o rasfeti si s-o imbraci tot timpul??? La baieti parca nu e asa ca la fetite, nu?
Mi-a placut jocul pe care i l-ai comandat lui David, de pe Amazon, dar nu stiu daca fac livrari si in Ro...
Imi pare rau ca ai avut de-a face cu politia si cu amenzile, dar asta e, in toate e un inceput!!!
Khristin o fi nascut??? Avea termen acu vre-o saptamana, ce stiti? Daca n-ai nascut iti mai urez si eu nastere usoara!
Crisitna_C, cum e Robert la Kung-fu, ii place? Face progrese?
Si Andrei al meu e fan Hotwheels, dar inca n-a zis ca isi va lua si baston cu HW...M-a amuzat! El e si fan Cars si tocmai ce a primit un penar super echipat cu Fulger, si si-l cara peste tot, pana la anul la scoala cred ca va fi terminat!
Nicoleta, pup baietii tai scumpici! Matei e foarte bine la greutatea pe care o are! Si eu am alaptat ajutata de Nutrinatal, am luat Nutrinatal primele 6 luni, dar am reusit sa-l alaptez pe Andrei pana la 1 an si 2 luni!!!
Cred ca te-ai emotionat de tot cand a zis MAMA!!! dulcelul!
Nicole, am vazut ca ai fost bolnava, cred si de fapt am citit ca esti mai bine acum cu tusea si durerea ta din piept! Felicitari pentru progresele lui Julian de la scoala!
Pup pe toata lumea, scuze ca m-am intins dar nu mai intrasem de mult si trebuia sa recuperez! Weekend placut!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
katty, bine ai revenit!
Robert e si cu Lightning, vrea in fiecare luna revista cu Cars pentru ca la fiecare numar primeste o masinuta. Pana acum ii are pe Lightning si pe Sally, urmeaza Doc Hudson. Nu vrea sa i le cumpar separat din magazin, asteapta revistele cu ele.
La kung fu a fost prima data sambata trecuta de proba. L-am gasit foarte incantat dupa ora si antrenorul a zis ca se concentreaza foarte bine asa ca maine, la a doua ora, ne aduce si formularul de inscriere.
Gabbriela spune:
katty, .. sunt mai bine, iau antibiotic ca am si infectie la sinusuri si cu alergiile astea nu scap eu asa usor.. de exemplu pt 2 -3 zile sunt bine, dupaia iara rau si tot asa.. pana trece sezonul lor... S-a anuntat si la noi ploaie si sunt asa de bucuroasa, vreau o zi sau doua continua de ploaie, ca din februarie nu am mai vazut ploaie :D.
Julian e bine, sanatos, el progreseaza la scoala foarte repede... invatatoarea ma intreaba ieri daca vreau sa fac cu j ceva suplimentar daca isi face temele mai repede, i-am zis ca sa ma mai gandesc . El deja la mate e la jumate la programa ... colegi lui sunt la level 5 si 6 si el e la 11.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
Mari. Inseamna ca Ema e o adevarata domnisoara!
Katty-nu am fost la concert.Am gasit noi motive, ba vremea, ba Andrei ca se va plictisi.
Cum e Andreiul tau cu ochii ca cerul??
Crig.Mariuca ce face? Si voi va pregatiti de scoala?
Nina-si la noi ploua. Asa ca, voi fi pe DC sau trantita pe covoare la curse de masini. Sper sa uite Andrei de solicitare de ieri.M-a rugat sa-i montez lego avion, acela cu vreo o mie de piese...ioi.El e frant de obosela si fara mine nu poate!
Cristina-Andrei e fan HW, dar si the cars.N-are treaba!! Are o colectie de personaje din the cars, dar si HW. Si la noi a aparut o revista the cars, tot cu cadou un personaj, dar e jalnica.Masina e dintr-un plastic din acela ieftin, ii cad farurile si ochii si toate ale. Ufff!!
Gabb-wow, e grozav Julian!! Bravo! Si literele ii plac in egala masura??
Numai bine!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
sinzi_ana spune:
Am reusit si noi sa ne mutam in casutza noastra, avem si net de azi....
David e tare incatat de casa, acum vrea sa ciocanim la toti la usa sa isi cunoasca vecini....
Avem si musafiri ....finii nostrii dragi, maine luam motzul (nu imi vine sa cred ca a trecut anu!!!!!) si avem mare petrecere!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Si la noi, ploua in continuu de azi-noapte. Iar ieri a fost o zi super frumoasa.
Acum, o avem in vizita pe cealalata bunicuta a Cristinei si stam si jucam carti, ascultam muzica de pe net...
Mari, imbratisari si pupici !
katty, bine ai revnit intre noi ! Ce face Andrei ?
Nicole, insanatosire grabnica si campionului tau !
Sinzi, chiar ma intrebam pe unde sunteti ? Acum inteleg absenta ta de aici.
Felicitari pt. noua locuinta !
Petrecere frumoasa la taierea motului !
Cristina22 si Cristina, cand se joaca singura cu jucariile ei creeaza diverse scenarii si vorbeste singurica cu personajele ei. Eu zic, ca e bine, are imaginatie pt. viitoarele compuneri ce se vor cere in anii urmatori.
Ce face Andrei ? Ti-a dat de lucru cu acel avion lego ?
Cristina_C, voi ce faceti ? Ca si pe voi va tine poaia in casa.
Fetelor, am deschis un capitol nou.
Poftiti la cap. 51 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn