Copilasi din 2002 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Aida si Kissy, colegele noastre de club, au nevoie de noi ! Cititi, aici despre ele si poate reusiti sa le intindeti o mana, fiecare cum poate.
Cristina_22, asa e Cristinuca, mai serioasa. Desi, pt. ca nu are teme, inca, zburda ca un manzisor prin casa.
Sinzi, da, anul asta inca, avem si nepotelele la noi. Avem 3 scolarite in casa !
Mia., sunt ca papusile fetitele. Tot sa stai sa le aranjezi, numai sa aiba ele rabdare. Cristina nu vrea decat o coada simpla ca e cea mai rapida de facut.
Nicoleta, ieri am ajuns la plimbare in Brasov la invitatia nepotului mai mare al sotului. Nu locuieste acolo, e doar student in Brasov si a vrut sa facem o plimbare cu el, in Brasov.
Cristina a fost super incantata de parcul acela pt. copii din centru.
Diseara sper sa reusesc sa pun pozele pe net.
O zi cat mai faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, daca imi ziceai... Chiar am fi putut sa ne vedem! Imi üare rau ca nu ai dat un semn. Poate data viitoare?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

julian a trecut la level 8.. pun maine testul sus ca nu ma simnt bine acuma
pup si sanatate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Nicoleta, a fost pe neasteptate plecarea la Brasov. Am ajuns pe la ora 17, iar la ora 18 si ceva, am luat-o inapoi spre M-Ciuc.
Altfel, sigur te sunam si aranjam o intalnire.
I-am spus nepotului ca data viitoare sa ne anunte mai din timp, daca mai are astfel de idei, sa mergem mai din timp.
Nicole, insanatosire grabnica ! Bravo, Julian !
Cristina, inca nu face nimic legat de scris, la scoala. De sapt. viitoare vor incepe cu scrisul, direct cu stilou.
Sper sa-i placa si atunci la scoala, ca si acum.
O zi cat mai faina, va doresc, dragi mamici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salut!Inghet la birou!Am dat drumul la caldura, dar tot nu se incalzeste.

Gabb-cum esti??

Nina-sunt convinsa ca ii va placea Cristinei si scrisul, doar e asa de constiincioasa!!

Crig-ati ajuns acasa?

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

He, he...avem si noi caldura de spatmana asta, la serviciu si acasa, la fel.
Deocamdata mai mult ii place matematica, asa spune, Cristina. I se pare mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am cea mai ciudata raceala posibila... dureri de piept infernale, tusa oribila si nimic altceva... ma simnt lesinata si obosita la maxim, si de ar trece durerea de piept offf...
in rest toate bune pe la noi ....

PS: Nina, o intrebi pe invatatoare la voi de ce se sc cu stilou la copii asa de mici, care e motivul. Pt ca sunt curioasa.
La noi se sceie cu creionul pana in cls a VI-a pe motic ca e mai usor de sc cu el, se formeaza scrisul mai bine mai usor pt manuta copilului, mai usor sa stergi in caz de gresala, arata mai curat, mai ingrijit.

la toti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor ,

N-am mai intrat pe aici de o vesnicie si-mi cer scuze Noi sintem in continuare in asteptarea bebelusului, AMR oficial 5 zile pana la termen si facem pariuri daca vom depasi termenul si de data asta ori ba . Asadar am prins niste timp liber si bantui cu gratie pe forum .

Despre domnisoara noastra va pot spune ca a pierdut deja 2 dintisori de jos pana ce sa inceapa clasa intai . Din fericire, aproape ca i-au si crescut la loc foarte repede si nu mai e asa stirba . Ca noutate am inceput clasa intai la nici 6 ani impliniti iar scoala ei e in limba franceza. Pana acum zic eu ca merge destul de bine, a invatat fantastic de multe in doar 3 saptamani de scoala. Face adunari si scaderi in timp record atat in engleza cat si franceza, dar si petrecem in jur de o ora pe seara cu diverse teme, fie reading, writing sau listening. Bineinteles ca totul e facultativ, daca vrei le faci, daca nu nu... E un independent learner, lucreaza singura si eu doar o verific. Ma bucur ca e inclinata spre limbi (ca maica-sa ) si pare sa prinda destul de rapid, fara sa se planga. Cu mandrie mare raportez ca a refuzat sa o ducem cu masina la scoala, si ia busul scolii in fiecare dimineata, condusa pana la statie de bunici . Ca activitati extra-scolare vara asta a mers zilnic la inot, acum merge la gimnastica o ora si un sfert pe saptamana, dupa care vine rupta in doua, iar de vineri saptamana asta va reincepe patinajul. Ea ar mai fi vrut sa mearga si la dans, ca e tare zbantuita din fire, dar dupa recomandarile de la scoala si observatiile noastre am decis sa o lasam doar cu 2 activitati/saptamana. Cu limba romana a facut progrese enorme, bunicii fiind aici, a devenit practic fluenta . Seara uneori ii citim fie in franceza fie in romana....engleza fiind limba ei curenta, am lasat-o momentan pe planul doi.

Cam astea sint noutatile noastre, ma duc sa lecturez din spate ca am ce recupera. toate fetele.

Cristina

le bébé 38w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, sigur ii va place Cristinei la scoala si va fi o scolarita constiincioasa, harnicuta si cu note mari!
Gabb, insanatosire grabnica! Cum te tratezi?
Khristin, ce-a mai trecut timpul, mai ai doar cateva zile pana nasti! Iti tin pumnii sa fie totul bine!

L-am inscris pe Robert la Kung fu, il duc sambata dimineata. Sunt copii intre 6 si 8 ani, majoritatea mai mari decat el si vin si vreo doua fetite (ma asteptam sa gasesc numai baieti). Antrenorul e un tip super simpatic.
Alti colegi de gradinita s-au inscris la fotbal, dar Robert n-a vrut. Nici de inot nu s-a aratat prea interesat, o amanam pana la primavara, asa ca o sa-l inscriu inca o data la gimnastica (deja merge aici unde stam, dar am mai gasit un club intr-o localitate apropiata unde ne convine si ziua, si ora).
O sa mai aiba germana o data pe saptamana, numai el cu o profesoara, o tipa foarte de treaba. Asta nu pentru ca nu stie limba, stie chiar foarte bine, dar vreau sa converseze macar 2 ore pe saptamana cu un adult vorbitor nativ. Noi acasa vorbim romana si germana doar cand vin copii, cand ii citesc sau cand vrea el sa se joace cu mine in germana (atunci joc rolul cuiva care vorbeste germana) Problema e ca, a gradinita, educatoarea nu si-ar gasi 5 minute intr-o zi sa stea de vorba cu fiecare copil. Sau macar o zi pe saptamana. Face dimineata o jumatate de ora "cercul" unde ii mai invata cate un cantec, cate o poezie sau mai fac un joc de grup, dupa care ii lasa in pace. Noroc de anul prescolar ca o sa se mai ocupe putin de ei- individual, oarecum. Cred ca am nimerit la cea mai naspa educatoare. Prima era mult mai competenta. Cea de acum nu este deloc apropiata de copii - la inceput credeam ca numai de Robert, ca-i strain dar nu, de fapt cu nici unul n-are nici o treaba- mi-au confirmat si alte mame. Am asa, senzatia ca ii trateaza ca pe cartofi. Ii cheama pe rand cand au ceva de facut (desenat, decupat, lipit), le atrage atentia cand gresesc sau cand i se pare ei ca gresesc si asta-i tot.Si e si ciudata - le-a zis, de exemplu, sa nu se spele cu sapun cand vin de afara decat cand sunt murdari de pamant pe maini si multe altele. De ziua lui Robert anul trecut i-am dat prajiturile pentru copii, Robert era langa mine, l-a vazut doar si nu a binevoit sa-i spuna "La multi ani!". I-au cantat cu totii "La multi ani!" in cerc, ca asa-i ritualul. Sau, cand se mai imbolnavea si lipsea cateva zile, la intoarcere nu-l intreba "Ce mai faci, esti sanatos?" Relatii interumane - zero, asta-i concluzia mea. Sper din tot sufletul ca invatatoarea sa fie cu totul si cu totul altfel.

Acum o faza comica - Robert e mare fan Hot Wheels, are nenumarate masini cu HW, penar, creioane, chiar lipici, tricou. Vazuse si o trotineta dar nu i-am luat ca deja are una. Spune ca mereu o sa-si ia lucruri marca HW si, cand va fi batran, isi va lua un baston tot Hot Wheels

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-ce scump e Robert cu bastonul lui cu HW
Eu am niste temeri legate de invatatoare!! Pfuuu!
Am avut noroc cu o educatoare extrem de atenta si comunicativa.In schimb, de nu va fi la fel si scoala...ioi, deja am tot felul de angoase

Gabb-sanatate!!

Khristin-sa auzim de bine!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput