Copilasi din 2002 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
Mia. spune:
Multumesc!
Am citit la voi despre tenis si ma gindeam ca ar trebui sa incerc si cu Luca. A tot mers la inot, fotbal, dar concluzia de pina acum e ca e cam paralel cu sporturile, singura chestie care ii place cind merge la cursuri din astea este ca vorbeste cu alti copii si spera sa-si faca prieteni! E si slabut de felul lui...am uitat sa zic ca si cu mersul pe bicicleta e paralel, si atita m-am chinuit ca nu stiu ce sa mai fac.
sinzi_ana spune:
Am primit de pe amazon jocul pe care il comandasem sapt trecuta adica asta:
http://www.amazon.com/Hasbro-1589-Operation-Rescue-Unit/dp/B000OL311U/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1221874807&sr=8-3
Si ma amuz ca, in loc sa fie incantat DAvid smiorcaie ca pierde...joaca cu Radu si nu reuseste sa isi salveze pacientul
E tare funny jocul!!!!
Ruxi, parca mergeti o singura data pe sapt, nu?? Nu mai ai filmulete cu ce canta? Practici si tu cu el acasa?
Vad ca DAvid nu prea mai canta acasa...s-a cam lasat de muzica, dar vrea sa inceapa lectii din nou!!!
David a facut tenis in summer camp 2 sapt, si mai joaca cu Radu...acum am inceput iar cu antrenorii din camp, intr-un country club si ii place la nebunie...(spre dezamagirea mea, mai mult ca inotul) pare a fi mai talentat decat la inot..sau asa ne perie si pe noi antrenorii
Mia, si David e slabut...ba chiar e tare slab, cu picioare si maini lungi si subtiri tare...dar e rezistent, si ii place sportul! M-am resemnat de mult ca asta e constitutia lui...
Noi avem pb serioase cu incaltamintea...David are laba piciorului extrem de lunga si extrem de ingusta si plata...si multe incaltari numarul lui, ii sunt largi si ii clampane...cred ca din cauza asta tine degetele de la picior mereu incordate si indoite...
Gabb, mersi pt link...este interesant!!! Imi trebuie insa o imprimanta...sunt curioasa la ce nivel e si David
Nicoleta, daca este alergic, se pot face teste alergene...noi le-am facut acum aproape 3 ani in Bucuresti la dr. Cernatescu la spitalul Irza (langa fac de constructii in cartiereul tei). am ramas cu o impresie foarte buna despre doctor!!!
Eu trebuie sa imi platesc o amenda si sunt tare suparata...prima mea amenda, am mers cu farurile de ceata seara...am incercat sa scap cu avocat, dar nu mi-a tinut...trebuie acum sa platesc si cheltuieli de judecata, bine ca nu mi-au luat puncte!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
cristina22 spune:
Nico, stii ca in urma cu aproape 2 ani si eu disperam cu polipii, am ascultat pareri si pareri, adica ba alergie, ba sinuzita.Intr-un final i-am facut tratament cu nasonex/biorinil si claritin.
Sanzi-am zis varsta,cum nu?? Am zis ca incurand fac 32.Is batrana, da' tot nu-mi insor pruncu'...
Tenis facem in particular, avem o scoala de tenis. Antrenorul zice de de 2x/saptamana e suficient pt varsta lui. Si Andrei e cel mai mic ca varsta, are coechipieri de 8-10 ani.
Sanzi-mergi la proces?
Mia-si Andrei vorbeste intr-una la orele de tenis. De-aia eu stau pe tusa, da' sunt cu gura pe copil, sa-l potolesc.
W-E frumos!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
cristina, eu ma speriasem de Nasonex... cat timp a durat tratamentul?
Mai, si al meu e vprbaret, si prietenos... la inot ii spune antrenoarea ca daca mai vorbeste asa mult il pune sa se incalzeasca suplimentar cu inca 20 de genoflxiuni.
sinzi, si noi am fost la Cernatescu,, dar a facum numai testul general de alergii, a iesit ok. Teste putem face si aici, dar incercam intai tratamentul dat de orelist, ca tot de la Buc este, conferentiar... doctor in medicina... sper ca se pricepe;).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
Nico-orlistul mi-a zis ca tratamentul asta pot sa-l fac si o jumate de an, dar dupa o luna era mai bine.Mai avea niste muci, cu care am si mers la mare.Cand ne-am intors era perfect bine. Referitor la nasonex, daca bine imi amintesc un singur flacon am folosit.
Claritin nu ii dai?
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Mia. spune:
Citat: |
Sanzi-am zis varsta,cum nu?? Am zis ca incurand fac 32.Is batrana, da' tot nu-mi insor pruncu'... |
Eu ce sa mai zic, care ma apropii cu pasi repezi de 40?!
As vrea sa-l mai duc pe Luca la ceva inot , dar nu gasesc cursuri pt amindoi in acelasi timp, si cind el are cursuri eu nu pot sa stau pe margine cu ea ca vrea si ea in apa! Si cind l-am dus la fotbal, Corina se baga si ea la antrenament cu copiii cei mari si facea si ea incalzirea, dupa care trebuia s-o scot cu forta din teren, sa nu-i incurce printre picioare... La noi baiatul e "fata" si fetita e "baietel".
Sinzite inteleg cu amenda, e nasol! Si eu tocmai am platit $500 ca am avut un incident minor, masina mea n-a avut nimic, a ei o mica zgiriietura si am zis ca mor de ciuda, gindindu-ma ce puteam face cu banii aia, dar asta e, cind conduci sint si riscuri!
ruxij spune:
Sanziana, imi pare rau pt ca ai luat amenda! Deh, se mai intampla, si noi mai patiram din cand in cand. Aici in Indiana eu am luat doua avertismente in astia trei ani, au fost de treaba politistii cu mine, dar sotul a luat doua amenzi. Ah, filme nu mai am, dar poate mai fac, ca tot zisesi tu. O data pe saptamana face ora de pian (juma de ora) si acasa pe mine deja ma depasete nivelul, canta singur, dar mai mult in weekend, in timpul saptamanii nu ii ramane timp, dupa teme si inot sa mai cante si la pian. Sambata si duminica insa mai exerseaza. Ar trebui in fiecare zi.
Mie imi pare rau ca nu il mai incerc pe Bogdan si cu alte sporturi, dar nu mai ma simt in stare. La inot e OK, dar nu pare a avea un talent deosebit. Oricum toate activitatile astea, sport, muzica, le facem pentru viata mai frumoasa, sanatate, corp frumos si incredere in sine, asa ca atata vreme cat se tine pe craca acolo pt mine e OK. Facem ce putem.
Mia, cum mai merge cu scoala? Si Bogdan s-a plans azi ca pe el nu l-a scris niciodata in caietul cu "star", doar la aia "de rau". L-am intrebat pt ce e "starul" ala si a zis ca pentru cumintenie. L-am linistit ca e important sa fie cuminte, dar nu la fel de important cu a invata bine si a avea prieteni si ca asa sunt baieteii. Nu stiu dc. i-am zis bine, dar nu cred ca el va putea sa fie scris pe ala cu star, pt. ca vorbeste, iar mie nu mi se pare ca face o chestie prea grava, asa ca voi diminua importanta caietului de buna purtare. El e un copil cuminte in general oricum, toata lumea spune asa. Mai vorbeste si el...e copil, e drept ca nu sta stana de piatra in banca cum stateam eu la scoala, ca muream de frica invatatoarelor:))
Mia. spune:
Cu scoala nu s-a mai intimplat nimic, ca vineri a fost liber. Dar marti am "parent-teacher meeting" deci o sa discut atunci cu invatatoarea.
Gabbriela spune:
sinzi, copiaza testele lui j ce le-am postat... le copiez pe o foaie cu mana si ii dai timp de 5 min sa le faca, daca trece e la nivelul 5... o sa ii trebe ceva antrenament.. pt ca conteaza ff mult daca aduna din cap, sau pe degete, dac aduna pe degete nu va termina in 5 min.
ma duc in pat, sunt moarta de obosita si ma doare gatul si pieptul infernal, se pare ca si vocea mi se duce [:((]
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
crig72 spune:
Va salut cu drag si va multumim mult pentru urarile de ziua Mariucai!cand o sa ma simt in stare voi pune si cateva poze s-o vedeti pe Mariuca.succes pentru scolari si celor care au reinceput gradinita!
va pup pe toate !