Copilasi din 2002 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
Anina_n spune:
Nicoleta, ma bucur ca e bine Stefan, totusi ! Sanatate sa fie bine si peste 1 luna, la control !
Mari, esti fantastica, bravo ! Mult succes in ceea ce faci si te mai asteptam cu vesti despre voi !
Pacat ca nu e mai aproape C-ta. de Solobozia, sa vi se alature si Mihaela cu Mihaita.
Sanatate si putere de munca iti doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
cristina22 spune:
Mari
Nina-dar ce serioasa e Cristina!!
Voi incerca sa pozez amorezii. Imi zice ca si fata-l place...
Nico-ce veste buna!! Aveti rabdare ca scapati fara operatie!
La Oradea au inceput pregatirile pentru Toamna Oradeana, vor fi tot felul de manifestari si concerte, inclusiv Goran Bregovic.Centrul orasului e inchis, circulatia blocata, normal.Insa vremea asta sexi nu stiu daca ne va lasa sa sarbatorim. Ploua intr-una. offff
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Mia. spune:
Azi e zi libera la scoala. M-am mai linistit.
Anina, ce par lung si frumos are Cristina! Intr-adevar mi-am dorit fetita si acuma abia astept sa-i creasca parul lung. Avind 2 ani abia a inceput sa-i creasca si toata ziua ii fac codite, parca as avea o papusa!
sinzi_ana spune:
Mia, ce copii frumosi ai!!! Si tu arati tara tanara si subtirica!!!!
(daca Cristina22 nu ne-a dezvaluit varsta)
Si noi ne jucam cu finuta, (fetita prietenilor nostri) care are abia o luna si o schimbam de 3-4 ori pe zi, in rochite, salopetele, palarii...maltratam copilul cu atata gatit si asortat...
Chiar ieri am fost pe la magazine si i-am impodobit garderoba cu vreo 3-4 rochite!!!!
Nicoleta, ce bine ca nu trebuie sa ii scoateti polipii, rar gasesti un dr sa nu recomande ce e mai usor pt ei: operatia...
Incepeti gradi sau mai asteptati o luna??
Nina, am avut si eu caietul de mate de la editura de unde aveti voi manualul...abecedarul e alta editura. Caietul de mate l-a terminat in vara asta!!!
Dulce foc scolarita voastra!!!! Au venit si verisoarele??
Mari, mult succes cu gradi!!! Asteptam vesti...mai sunt gradinite de genul asta in Ro??
LA noi se incearca incadrarea copiilor autisti in scolile normale, cu putin ajutor din partea educatoarei sau cu ajutor specializat in cazurile mai grave...
Cristina, cum e cu tenisul la voi? Faceti privat? DE cate ori pe sapt??
Ruxi, cum mai merge pianul vostru? Noi le-am intrerupt pt vara si acum vreau sa le reluam...DAr chiar nu stiu cum sa le mai strecuram in programul lui...
Am inceput la gradi vinerea un program de teatru muzical...hihi...sunt curioasa cum va fi...
Gabb, de unde iei testele de pe net? Noi nu prea avem timp acasa... la 8 cel tarziu e in pat, in fiecare zi are sport, abia dupa 3.30 pm ajungem acasa de la gradi...are timp sa manance sa se joace un pic, si apoi...pe aci ti-e drumul
Imi place sa combin sportul cu orele de la gradi...in felul asta pastram "mens sana in corpore sano" (sper ca am scris corect)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
ruxij spune:
Mia, foarte frumos copilasii, sa iti traiasca!
Sanzi, mare sportiv e David al tau, e grozav! L-am vazut si eu la tenis. Fi-miu nu e in stare de asa performante in nici un caz, e mai impiedicat la tenis. Dar nici nu am prins loc la cursuri, am jucat eu cu el doar o singura data vara asta, dar nu se descurca cine stie ce.
Cu pianul merge f. bine, acum face lectie privata. Profesoara sustine ca e f. talentat si ca are "perfect pitch" (ce o fi aia) si vrea sa il inscrie in nu situ ce concurs care se va tine la primavara. A zis ca nu va castiga inainte de "middle school" acest concurs oricum, dar ca e bine sa participe de pe acum, sa se pregateasca pentru a castiga la vremea respectiva :)) Canta cantece mai lungute si mai complicate acum. Nu stiu, dar ea pare tot timpul super incantata de el si talentele lui nebanuite, she said she loves him Acum eu sper sa nu isi faca din asta o meserie, chiar dc. o fi talentat, ca moare de foame
Nicoleta spune:
Ruxij, cred ca este ureche muzicala absoluta!!! In caz ca da, foarte felicitari!! Sunt foarte putini oameni care "detin" asa ceva. NU stiu sa explic ce este, dar eu inteleg pentru mine...
Da, Stefan este ok cu polipii, DAR... este posibil sa aiba alergie la ceva, DESI el numai dimineata ar nasul infundat si stranuta (normal, ar muci in nas), sau dupa somnul de amiaza (rar). daca ar fi fost alergic nu ar fi trebuit sa faca asta mereu? Ca doar sta atata in casa... Sinzi, nu stiu ce sa fac cu gradi, o aman si eu cat pot, acum trebuie sa facem o luna minim tratament cu NASONEX, a inteles gresit sotul... Uf, greu, sper sa scape de nebunile astea...
Mia, ce copii reusiti ai! Si ce bine arati! :)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Mari, felicitari pentru reusita!! Mult succes in continuare!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Gabbriela spune:
nicoleta ma bucur si eu ca nu trebe sa faceti operatie
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107792 sinzi la pagina asta gasesti link-ul pt exerciti la mate... math cafe, e unul dine le, setezi nr de probleme, setezi + sau - si dificultatea si gata
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato