Copilasi din 2002 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabbriela spune:
spor la cautat de scoli Sinzi si ce dulce e David sportivul... nu pot sa cred ce into the sport e el... Julian nu e ... imediat se plictiseste si vrea ceva nou.
In schimb ii place matematica, atrecut si testul de astazi si e la level 7... e singuru din cls de I care e la 7, toti sunt la 4 si la 5. Is asa de mandra de el.. ... si uneori ma mir de unde are atatea cunostinte, nu numai la mate , la scriere, la citire, la discuti in clase...
PS: am postat testul si am pus si parte din tema de saptamana asta. osa pun restul dupa ce o termina
[red[ruxij[/red], pe voi va lasa sa le corectati greselile la scriere la tema de casa sau vrea sa vada ea si sa corecteze inc lasa cu copilul one on one... Mie mi-a zis sa nu ii corectez nimic la spelling sau gramatica
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ruxij spune:
Noi nu avem teme asa complexe, cu spelling sau gramatica si nu am primit nici o indicatie cu privire la corectat sau nu.
Gabbriela spune:
la noi sunt ff stricti in ale temelor si lucru in clasa. In fiecare vineri primim munca lor din clasa corectata.... Si la scoala mai lucra si pe manuale o gramada...
Mie imi place ca le da asa temele si ca imi trimit vinerea asa multe foi acasa.. si ce ma incanta si mai mult sunt testarile de luni, marti si joi.. ca ma tin la curent la ce nivel e si pe unde mai trebuie lucrat cu el.
Astazi l-am certat de i-au mers fulgii... i-am dat un test de level 7, am scos de pe net planse si nu a avut timp sa il termine, mai avea 4 .. mai fetelor s-a pus pe un plans dela in hohote ca m-a luat nervii si nu se mai oprea. Ca el trebe sa mai studieze sa treaca testul si ca sa ii dau foaia inapoie. I-am zis ca nu o sa poata la infinit sa ia teste cu 90 - 100% si ca va trebui sa accepte ca uneori trebuie sa lucreze ceva mai mult pt rezultate.. valeu... zici ca l-am picat cu ceara..
uff ce nasol e cu copii astia perfectionisti... care vor totul sa fie cum vor ei din prima ...
noapte buna ... si o vinere placuta
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
Felicitari, Julian!! Sunt impresionata!
Sanzi-am zarit piticelul tau!
Andrei nu a fost saptamana asta la tenis, prima data mi-a zis ca nu e in stare, ca l-a epuizat gradinita, apoi nu ne-a lasat vremea.
Mia-pupam ambitiosul!! Merg sa va vad pozicile!!Aaaa, sa nu uit sa-ti spun:ce frumos ca ai doi nazdravani !!
Am uitat sa va spun.Andrei e indragostit.Are iubita, pe care o saruta in fiecare zi. Dar, nu-l las sa se-nsoare!!!I-am spus!!
Noi, azi, dupa gradi, avem program de plimbare prin oras!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Mia., bine ai revenit printre noi !
Imi amintesc cand scriai demult la un subiect, intreband cum se fac fetitele. Vad ca ai reusit sa ai pereche !
Sa creasca sanatosi si voiosi, amandoi !
Nicole, bravo lui Julian ! Se pare ca e foarte ambitios, ceea ce e bine !
Cristina_22, nu-mi vine sa cred, Andrei cel care ura papusile si nu dadea atentie fetitelor este indragostit ??? WOW, trebuie neaparat sa o vedem pe cea care l-a inmuiat. Poate reusesti sa le faci o poza impreuna.
Am PC-ul reparat acasa, asa ca, in weekend voi viziona pozele restante.
Cu Cristinuca nu am poze in uniforma scolii, ca nu avem inca, cravata, dar am poze de la prima zi de scoala si inca, cateva din septembrie, veti gasi, acolo.
O zi cat mai faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Salut.
Vesti bune, polipii sunt mici, nu sunt de operat, adica sunt la limita operabilitatii, sa zic asa. Asa ca a zis ca face o luna tratament acasa cu...Nazomer. Si daca mai raceste des in luna asta (oricum peste o luna merge iar la control), atunci se decide ce.i de facut. Mi-a placut omul, ca nu se repede sa ii scoata ca astia de la noi!!! Adrian zicea sa "mergem pe mana lui", ca parea ca stie ce spune.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
A, sa nu va mai spun ca am avut o noapte cu insomnie, cu treziri dese, de emotii... Dar baietii mei sunt in drum spre casa. :)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mari_paun spune:
Nicoleta, Anina-n
Ema merge la gradi, sta 2 ore, e ok, ii place... de la 01 octombrie vom deschide gradinita pt copiii autisti...sper sa reusim pt ca unde am facut comanda de mobila nu vor sa sponsorizeze cu nimik si o sa trebuiasca sa mai punem de la noi...dar principal este sa dam drumul activitatii, spatiul este frumos, mai trebuie sa facem curatenie si sa punem cele necesare...apoi, lectiile vor incepe intr-un loc nou , numai pt copiii speciali...
in rest toate bune, va doresc un an nou scolar plin de reusite
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema