Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
ramonab spune:
da,Roxi, a avut rosu in gat, o bronsita aseptica, a terminat tratamentul, da de handi ce sunt inca nu l-am dus la control, ca doct mea e in concediu si la alta nu vreau sa ma duc.Inca tuseste, nu asa ca inainte, da mai tuseste si ii mai dau sirop de tuse, Plantusin.
zeririlouiza spune:
lalaD mersi mult.
Fetelor eu maine dimineta ma duc sa-mi fac analize si apoi saptamana viitoaere ma duc la gineco la un control de rutina si in functie de rezultate sa-mi prescrie niste anticonceptionale ca nu ma risc pentruca dupa cezariana trebuie asteptat, si oricum am zis ca dupa ce face Yasmin 2 ani ne apucam de treaba pana atunci pauza de facut copii.
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
monicaa spune:
Si mai vroiam sa urez multa sanatate clopotzeilor bolnaviori.
Ginette bafta multa sa nu fie ceva complicat. Tinem pumnii si ne gandim la voi.
LauraD am trimis PM. Ce frumuseti ai tu acolo..si cu si fara cercelusi!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa In ordinea asta de ideii eu sunt tare necajita cu matza mea. Stiu ca trebuie sa am rabdare dar cand mergem la terapie si aud ca e "tzeapana ca o scandura" imi vine sa imi iau campii. Si nu exagereaza terapeuta. Progreseaza foarte foarte incet si chestia asta ma deprima. Ma asteptam sa isi revina mai usor mai ales ca e varsta la care au chef de explorat. Da de unde...sta numai pe spate, daca se intoarce pe burta acolo ramane si daca se deplaseaza o faca minimal in cerc.Chiar daca vede ceva interesant renutza mai degraba decat sa incerce sa ajunga la obiectul respectiv. Plus ca nu stiu ce naiba m-a apucat dar sunt intoarsa rau de tot pe dos. Parca nu mai reusesc sa fiu si femeie pe langa mama. Numai copilul si copilul. Freza mea e dusa naibii, imi cade parul, la coafor nu ajung si mai rau..nici nu-mi arde sa ma duc..prind in coada si dumnezeu cu mila. Nu am mai dat jos nici un gram si stau toate pe mine ca dracu. Abia imi fac curaj sa ies din casa si asta ptr vreau sa o duc pe Clara la plimbare ca atfel m-as ascunde intr-o gaura si n-as mai iesi de acolo.Si nici de tati nu am nici un chef. Na ca iar ma plang de cate ceva. Nici cu asta nu ma recunosc..ca doar nu eram asa inainte.La inceput am zis ca or fi hormonii..dar dupa aproape 7 luni?? Si vad la voi ca sunteti active si vesele, deci nu pot fi hormonii. Va pup si ma duc sa fac legumele ca motanu a tras pe dreapta. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
stai linistita, nu esti singura. si eu sunt la fel iar tati mereu ma bate la cap sa dau burta jos, sa fac aia, sa fac ailalta, dar cand...ca imi mananca cam toata ziua bebelina mea.
Iar despre Clara, sa stii ca o nepotica de-a mea era la fel. o punei in fund asa statea 30 de min, se intorcea pe burta, doar dadea din picioare si se invartea in cerc. insa acum, dupa ce a descoperit mersul(pe la 11 luni), nu o mai poti opri, ca sa nu-ti mai spun ca a inceput sa mearga si de-a buselea . eu zic sa stai linistita si ai sa vezi ca in peste cateva luni o sa slabesti alrgand dupa copil. si pentru mine sper acelasi lucru
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
monicaa offf
Ce povesteti tu acolo suna a o mica depresie .
Cred ca venirea acasa o sa te ajute , schimbarea mediului face bine mereu.
Cat despre progresele micutei trebuie sa ai multa rabdarea. Purtarea hamului a incetinit dezvoltarea motrica ea a gasit alte zone de interes. Acum va incepe usor usor sa gaseasca interesant si sa se miste .Pup mamica si fetita.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Roxana eu stiu ca tu esti un pic necajita si cu infectiile si cu dezvoltarea si ca iti faci mii de griji. E normal.
Dar nu uita un lucru : desi Adeluta e clopotel de decembrie este totusi mai micuta fiind nascuta la 36 de saptamani. Nu o poti compara cu un bebe nascut la 40 de saptamani. Este vorba totusi de o luna , varsta corectata .
Din acest motiv eu iti spun mereu sa nu te mai necajesti .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
citat din mesajul lui zeririlouiza Am mai pus si eu cateva poze L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Chiar ca e o razacioasa mica.Se vede ca e un copil vesel, ca zambeste in aproape toate pozele.
ramonab spune:
Am uitat sa zic ca am vazut pozele si cu cercelata mica si amorezu mic.Reusit copii, care mai de care.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
zeririlouiza spune:
monicaa, stai fato linistita, sa stii ca si eu sunt in pragul unei depresii si nimic nu-mi mai intra in voie, si sa stii ca abea dupa noua luni de la nastere poti spune ca incepi sa-ti revii cu hormoni cu tot, aceste luni sunt periculoase asa ca fa un efort sa-ti revii, cu cea mica orice copil are ritmul lui, recunos a mea e actriva dar uite inainte se intorcea dupa burta pe spate acum ca stie sa se se intoarca de pe spate pe burta asa ramane, nu se ridica in fundulet sinfgura decat de la 45 de grade si daca e ricdicata mai vine jos ca bolovanu, are si o poza bolovanul meu la 7-8 luni, nici dinti nu are dar asta e fiecare cu ritmul lui, cu kg si eu ma lupt am pierdut deabea 4 in 3 saptamani dar incerc sa perseverez, recunosc ca nu mi-am mai facut o manechiura de 7 luni dar cred c ama voi duce catr de curand iar parul imi pica si mie si ma-m tunsi asa ca fato curaj hai inainte
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ginnette spune:
citat din mesajul lui monicaa Ginette bafta multa sa nu fie ceva complicat. Tinem pumnii si ne gandim la voi. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Monica, fata si printesa mica; si nu mai fii necajita
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza