Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 3
nemary spune:
buna si de la noi.
Laura D, am vazut si eu cercelusii cei noi...ce frumosi...si bine ca nu o deranjeaza surubelul. si am vazut ca ai plimbat-o pe eleni cu telecabina. a fost ok pt.ea? ca vroiam si eu sa urcam la Babele dar ma gandeam ca li se infunda urechiusele si ii deranjeaza.
Roxana, multa multa sanatate Adelei, multi pupici si un buchet de flori pt.tine mami sa ai putere sa treci si peste necazul asta.
fetelor, eu am o nedumerire. se pune ca pana la 1 an sa nu le dam copiilor lapte de vaca. dar iaurt si branzica cum le putem da, nu sunt tot din lapte de vaca?
luni a mancat Daria un iaurt intreg, de 125 gr, de la Milli, simplu, fara nimic in el, si ar mai fi vrut...
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi.
Am vazutr poze de
LalaD, sa-ti traiasca frumosu care sta in picioare si se pare din poze ca numa nazbatii face si e frumoasa si fotografia in care se imbratiseaza iei doi
Laura dupa ce era o frumoasa parca ii si sta super bine cu cercelusi, iar innamorato smecher mai e si ce frumos pozeaza el
Eu ce sa zic, inca o tradatoare la club care a zis TATA, Yaya, da da, si alte chestii dar a inceput cu tata
In rest va arat horoscopul la scorpion de azi parca a fost facut special pentru mine: Supararile in amor sunt dureroase, te simti neglijat, uitat de cel drag, iar singuratatea apasa pe sufletul tau ca o povara. Chiar daca ai pe cineva alaturi, nu comunici suficient de bine cu el, ci orice incercare de dialog se soldeaza cu o dezamagire. Altceva asteptai de la partenerul tau, dar nu stie sa ofere, de aceea suferi profund, citindu-ti-se pe chip supararea..
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Am mai pus si eu cateva poze
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Ciao fetelor, M-am intors de la spital de vre-o ora jumate, dar e balamuc aici, la munca. Asa, am reusit sa vorbim cu uroloaga: ne-a spus clar: ea recomanda cistograma pentru c-a iesit asa de greu e-coli si sa eliminam suspiciunea de malformatie si reflux vezico-uretral. Dak nu este reflux, atunci este infecti esi se trateaza cu antibiotic - ea, uroloaga a zis ca n-ar trata-o, ca se vindeca de la sine; insa dr care a mai tratat-o pe buburuza, a zis ca-i da macar 10 zile fie augmentin fie cu nitrofurantoin. Dak e reflux, depinde de gardul de care e: de un grad mai mic, va urma tratam cu antibiotic cel putin 6 luni, dak e de un grad mai mare, inseaman malformatie si se trateaza cu operatie - mi-a cazut ceru'n cap cand am auzit! Vineri la 8:30 dimineata e programata la cistografie - ma omoara asteptarea asta. Simona, stiu ce inseamna branula si mai ales, s-o "killer-easca" la mine in brate si nici sa nu mai poata sa-i puna alta branula (pe motiv de spart toate venele disponibile). CEFTRIAXONA (CEFORT) nu-i mai face - mi-a zis dr.- poate sa-si fi dezvoltata imunitate la antibioticul ala ; ai avut dreptate LauraD). Deci raman celelalte in discutie. Vom vedea vineri. Deja ma doare stomacul. Cate-un si o pentru toate fetele care ne incurajeaza si ne sustin. LalaD, bravo pt Andrei! Buburuza mea desi nascuta a treia, dintre clopotzei, nu sta nici in picioare si n-are nici dintzi; stiu, ca toata lumea imi spune ca "are ritmulei de crestere" dar incep sa-mi pun intrebari dak e normal ca pana la 8 luni jumatate sa nu stea nici macar sustinuta in picioare. Eladea, o pt apreciri; da, sunt in aceeasi zi doar ca pe Adela am nascut-o la 6:30 seara. LauraD, am vazut pozele cu mandra Eleni cu cercei - este o papusica tare dulce. Si, mi-au placut pozele cu amandoi copiii - frumoase. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Sa de-a Domnu sa fie doar o simpla infectie si sa scape cu un antibiotic usor. Of, acuma tot stau cu gandul la voi, si abia astept pana vineri sa ne dai vesti bune.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
andradda spune:
Facem cinste ca azi implinim 8 luni !!
LA MULTI ANI si de la noi pentru toti cei care au mai pus o lunita la buchetelul vietii lor... multi si sanatate muulta la bebeii bolnaviori! sa se faca bine repede si sa nu mai aiba probleme!
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Sa de-a Domnu sa fie doar o simpla infectie si sa scape cu un antibiotic usor. Of, acuma tot stau cu gandul la voi, si abia astept pana vineri sa ne dai vesti bune. Mami de Razvan-Matei,09.01.2008 POZICI CU RAZVANICI |
pt mami si pui; "fratiorul" Razvan e bine? - sper sa nu dau cu bata'n balta: parca a fost racit, nu?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
laura_dimitris spune:
Roxana, sa dea Domnul sa fie o simpla infectie !!!! Inca un hop de trecut vineri. Multa putere iti doresc ca sa poti trece peste tot chinul asta!!!
Nemary, multumesc de aprecieri. nu mi s-a parut ca o deranjeaza diferenta de presiune. Mai degraba s-a simtit aceasta diferenta pe posada, in curbele alea.... Dar avea suzeta in gura si a fost ok.
Ii placea in telecabina. Nu stiu cat de mult vedea ea dar parea fericita oricum.
Louiza, of,... previziunile din horoscopul acela parca ti-erau adresate exclusiv tie! Aceeasi situatie ai acasa??
Vazut fotografii cu frumoasa Yasmin. Este o pausica dulce foc!!!
Uite, mor dupa ea aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2116352830102867712zZbBZd
Andradda,
ALESIA STEFANIA
LA MULTI ANISORI CU OCAZIA IMPLINIRII A 8 LUNI !!!!
SA FII SANATOASA SI CUMINTE !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zeririlouiza Am mai pus si eu cateva poze L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Ce razacioasa mica si dulce : http://good-times.webshots.com/photo/2668560980102867712pklydx
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
zeririlouiza spune:
Laura mersi mult, sa stii ca am un copil vesel si ma bucur enorm ca macar ea e vesela si ma mai inveseleste si pe mine, cu sotul ce sa zic el aseara a venit tarziu de la treaba, iar azi dimineata se comporta de zici ca nu a fost nimic dar sunt sigura ca tot in prostia lui va merge, egh trece si asta toate se rezolva, dar horoscopul de la acvaria sincer mi se potriveste, la-m auzit azi la radio si am intrat sa-l si citesc
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
monicaa spune:
Buna fetelor
Am intrat sa spun buna-dimineata la pranz. Suntem deja in linie dreapta cu plecarea spre Buc asa ca am de treaba o gramada. Nu de alta dar o sa lipsesc cam 2 luni de acasa si sunt o multime de chestii de aranjat.
Felicitari tuturor clopotzeilor umblareti si activi!!! Cred ca mamicile sunt tare mandre de ei.
In ordinea asta de ideii eu sunt tare necajita cu matza mea. Stiu ca trebuie sa am rabdare dar cand mergem la terapie si aud ca e "tzeapana ca o scandura" imi vine sa imi iau campii. Si nu exagereaza terapeuta. Progreseaza foarte foarte incet si chestia asta ma deprima. Ma asteptam sa isi revina mai usor mai ales ca e varsta la care au chef de explorat. Da de unde...sta numai pe spate, daca se intoarce pe burta acolo ramane si daca se deplaseaza o faca minimal in cerc.Chiar daca vede ceva interesant renutza mai degraba decat sa incerce sa ajunga la obiectul respectiv.
Plus ca nu stiu ce naiba m-a apucat dar sunt intoarsa rau de tot pe dos. Parca nu mai reusesc sa fiu si femeie pe langa mama. Numai copilul si copilul. Freza mea e dusa naibii, imi cade parul, la coafor nu ajung si mai rau..nici nu-mi arde sa ma duc..prind in coada si dumnezeu cu mila. Nu am mai dat jos nici un gram si stau toate pe mine ca dracu. Abia imi fac curaj sa ies din casa si asta ptr vreau sa o duc pe Clara la plimbare ca atfel m-as ascunde intr-o gaura si n-as mai iesi de acolo.Si nici de tati nu am nici un chef.
Na ca iar ma plang de cate ceva. Nici cu asta nu ma recunosc..ca doar nu eram asa inainte.La inceput am zis ca or fi hormonii..dar dupa aproape 7 luni?? Si vad la voi ca sunteti active si vesele, deci nu pot fi hormonii.
Va pup si ma duc sa fac legumele ca motanu a tras pe dreapta.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi