Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Irlandeza, deci asta e secretul Patriciei? de asta e asa frumoasa Patty? ca papa legume si carnita doar la borcanele? hmm
incearca sa-i amesteci incet incet mancarea din borcanel cu cea facuta de tine in proportii din ce in ce mai avantajoase pt tine, adica sa incepi sa amesteci putin facut in casa si mai mult din borcanel si sa ajungi sa-i dai tot mai mult facut in casa si tot mai putin din borcanel, pana se obisnuieste cu gustul. poate reusesti! succes!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi de pont, chiar nu ma gandisem la asta. Stau rau cu neuronul.....Si acum in loc sa dorm, stau si fac mancare, ca ziua nu am cand.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ufff n'am somn. M'am trezit asa 'fesh ' la numai 4.30. Sper sa mai dorm pana la 6 cand cere bb papa.

Irlandeza bne a zis Miutza, deci asta e secretul lui Patri?
Cred a zis bine cu combinatul. Buna idee. Nici neuronul meu nu s'a gandit la asa ceva. Voiam sa zic ca are sa treaca pe papa facut in casa cand o sa incepem sa le dam mancare mai gustoasa putin, asa ca pt noi.
Mie ce papa ei acum nu prea imi place, are gustutz cam rau.

Miutza cred ca tot treaba de curaj este. Oricum io as mai astepta vre'o 2 luni cu pestele si vita. Si cred ca le poti alterna cum ai zis tu.
Momentan io'i dau 2 zile ou si vreo 4 pui (dar putinel), numai o zi papa 'de post'

Inchid laptop si mai mai bag putin la somn
placuta dimineata si thx de raspunsuri

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Hello , hello !

Zuzi a mea doarme dusa ...a dormit pana acum azi vreo 5 ore( de la 6.30 pana acum , ca oricum noaptea doarme ).Oare sa fie Peritolul? I-am dat prima doza aseara si , in afara somnolentei , pot sa constat si o crestere a poftei de mancare. A papat aseara un bibe de 200 ml lapte cu cereale , de dimineata idem+ cam 100 g de cereale cu para , la 12 un iaurt , 1/2 nectarina si 1/2 borcanel Hipp cu mix de fructe. N-a mancat niciodata asa bine , iar chestia asta nu poate decat sa ma bucure.
Poate , in ritmul asta recuperam si noi si o sa ne incadram in limitele de greutate.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

BRAVO SARATICA MICA !!!!!
Cred ca esti tare fericita!
Sa o tina tot asa!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Natalia colega mea de suferinta fata obosita .
Nasol cu incapatanatii astia mici.
Vorba lui man " eu daca faceam atata miscare cat a facut Andrei ieri, dormeam o saptamana si aveam febra musculara 2 "

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Shose fara kiwi pana la un an si atunci cand vei incepe fara semintele din el

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Virgo, stai linistita. Bine ca ai scapat de ei! Bine ca Matei este bine!

LalaD, mor de dragul lui Andrei al tau! Ce madru sta el sprijinit de premergator!!!!

Micsunea, of, ... nu stiu ce sa zic... Poate o vacanta scurta macar in doi te-ar remonta putin...

Ven, eu am premergator de la chicco din acela UFO. Are butonase, muzicutz, luminte de antren dar eu sunt incantata de el pentru ca dimitris l-a folosit mai mult de 7 luni si nu a cazut niciodata. Mai ales ca-l folosea si in curtea maica-mii unde cimentul nu era perfect drept....

miri, lui sacha dar si lui bruno gelosul !!!!
m-am gandit si eu la " perlele copiilor" dar sunt asa de ancorata in mijlocul vostru ca ies foarte rar din barlogul zuzelor...

Are dreptate lalaD.... si eu as fi ajuns la nebuni cu 2 copii de varsta apropiata. Dimitris este mai mare cu aproape 5 ani si el si-a dorit tare mult o surioara.. De aceea o ibeste tare mult si non stop si are grija de ea.
Ma minunez in fiecare seara in parc cum se opreste brusc din jucat/alergat si da o fuga pana la caruciorul sora-sii doar ca sa o pupe...
Sau cum alearga ca disperatul sprea ea cand se apropie alti copii de ea... Doar ca sa aiba grija sa nu o pupe pe manutze sau pe fata...

Pe de alta parte, baietii tai vor fi foarte buni prieteni peste cativa ani, tocamai datorita diferentei mici de varsta...

Eliza, bine ai revenit! Emma ta este tare dulce si are niste ochisori minunati !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neatza!
aici sunt fetelor nu am disparut.am avut o perioada mai grea.
daria e bine,a facut joia trecuta vacccinul de 6 luni,urmat de febra si o galmita la locul cu pricina.are 6,730 kg,66 cm.cred ca e printre primii la categoria musca
papa binisor,mai putin laptic.eu nu mai am deloc
ce sa va mai zic?
trimit si revin

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Shose. Vai ce bine ca bebita ta vrea legume...A mea mananca doar din borcanele, cand i-am fiert eu nici nu a vrut sa se atinga de ele. Ce sa ma fac? Ca nu pot sa-i dau la nesfarsit borcanele. Cu fructele nu avem probleme. Doar legumele si carnea preparate in casa.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Sa stii ca si Andrei pana acum 2 saptamani a mancat numai borcanele

Iar acum ii fierb legumele si le amestec cu un borcan cu carnita deoarece carne fiarta de mine nu am incercat inca.
La mine a fost premeditat, am vrut ca inceputul sa il faca cu borcane. Bogdan a mancat la fel si pe el l-am "dezvatat" amestecand mancarea asa cum ti-au spus fetele.
Andrei vad ca accepta mult mai bine trecerea la bucataria lui mami dupa bucataria d-nului Hipp.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

Shose, ai dreptate, curaj curaj dar sper sa nu se dovedeasca la un moment dat ca e inconstienta...

cat despre carne, sa-ti spun cum fac eu. o fierb separat, cam 5 minute, dupa care arunc apa (cica in primele minute se elibereaza muulte toxine) si pun alta apa si continui pana fierbe de tot. apoi o pun in blender impreuna cu legumele mai...lemnoase caci pe restul le pasez cu furculita.
am si eu o intrebare, cand avem voie sa le dam peste? si cand le dam, inlocuim carnea de pui/vita cu pestele sau dam si pui si peste si ou fiecare de cate 2 ori in aceeasi saptamana? mi se pare cam mult...

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Peste dupa 8 luni in general si se da odata pe saptamana . Deci teoretic vei avea 2 zile cu ou si legume, 2 zile cu carne vitel sau pui, o zi peste si 2 zile legume simple sau amestecate cu branza.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput