Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Vazut poze de la Miutza si Eliza, avetzi bbeluse frumoase si gingash foc.

Fetelor dati'mi un sfat. Pipetului nu i prea plac fructele sub forma de piure cred. Legumele le papa cu mare placere si in cantitati mari...adica rade tot ce'i mixez.
\fructele nu le papa decat daca au branzica sau iaurt in ele. Dar nu i pot da zilnic branza sau iaurt.Cu ce sa i le mai combin?
Cred ca nu i place dulce. Daca ii pun ceva mai acrisor parca mai ia cateva guri.

O alte anomalie gasesc in faptul ca nu vrea dimineata piure de fructe sau papa cu lingurita deloc. Vrea doar suc.
Deci: ora 6 lapte, ora 9.30 suc de fructe, orea 11 lapte si somn, ora 1.30 sau 2 legume, 3.30 lapte putin si somn, 6 fructe cu iaurt sau branza, ora 10 lapte si somnik.
E ceva in neregula? De ce nu vrea la masa de dmineata nimik cu linguritza???

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Aoleu !!!!!
De ce nu trebuie sa le dam zilnic branzica sau iaurt...????
M-am nenorocit..!
Pai eleni a mea nu mananca nimic daca nu are iaurt inauntru....
Ea mananca fructele de la 10 cu iaurt, piureul de legume + carnita cu iaurt,....
cerealele de dupa amiaza - cu iaurt !!!!!

Nu are iaurt... nu papam decat maxim 2 lingurite...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

sunt la zi cu cititul si pozele,dar nu prea am cuvinte.
din pacate sunt si eu in pragul depresiei.de fapt cred ca in plina criza
nu pot decat sa sper ca trece repede.
aaa,uitasem....daria nu are nici un dinte.
noi plecam azi la tara la socrella.
sa vedem cum va fi.ori ma voi simti bine ori voi veni plina de draci.tind sa cred ca e valabila varianta 2.om vedea dc va sta daria numai in brate si va dormi pe picioare.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

nu am chef de plecat,nu am chef de nimic
sambata am fost la botez si am lasat copilu la mama.greu a fost pt mine ca daria a fost super fericita.mi s-a rupt sufletul cand am lasat-o acolo.
va las acum....ca nu imi gasesc cuvintele.
va pup,sunt alaturi de voi,si spr sa imi revin cat mai repede

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!!
Elle, si eu pun cerealele direct in fructe sau in iaurt. si nu linguri, ci linguritze, trei-patru. e ok, se ingroasa, au gust bun, bebe le papa cu placere.
Legat de bani, alocatia lui stefan nu mi-a intrat luna asta. iar banii de cic nici atit. inca nu am primit deloc si eu trebuia sa iau si pe mai. am zis ca daca nu intra nci saptamina asta il trimit pe ovi la directia de munca sa le intrebe de sanatatae pe alea de acolo. ca de merg eu, matur cu ele pe jos....

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ..

cand intra banii de CIC pe card???? eu tre' sa iau si pe iunie si iulie si iaca ca e 20 august si banii ioc .. nici alocatia evei nu a intrat si aia intra pe 17 pe card ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Miri, foarte bun sfatul. si eu am fost ieri la coafor, sa ma blonzesc mai tare. si am iesit muuult mai vesela de acolo.
bruno mic si cretzulin. las' ca se obisnuieste el cu toate. aveai tu mare dreptate, nu trebuie grabiti copii in privinta asta.

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

salutare!

raport pe scurt: nenea doctor a zis pur si simplu ca bruno e gelos,c a ar eo labilitate a vezicii car enu-i permite inca un control total si sistematic al sfincterelor. tot ce tre sa facem e sa asteptam. 80% din copii sufera de asta si statul impreuna cu frate-sau a agravat fenomenul.

sacha si bruno nu mai dorm impreuna. sahca e trsit, bruno emai vesel; a reinceput sa deseneze la gradinita...

pt fetele "lovite" de depresie: intrati in primul coafor de langa casa. si numa sa va spele pe cap... o sa fiti mai tinere, mai vesele si mai femei cu 10 ani. tocma m-am vopsit si m-am tuns... nu ma dau pe un jeb de cuie chit ca pt banii aia puteaus a-mi faca si cafeaua de dimineata vreme d eo luna:)

am vazut doar trei poze: eleni cu cercei, eva in picioare si yasmin la picnic. promit ca recuperez. marti e zi libera, pana atunci...printre picaturi...

pumpizez.

ps: micsunea, pls un nr de tel pe pm.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura si eu ii dau zilnic branza si iaurt daca nu cu legume atunci cu fructe

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Bai m-ati bagat in ceata cu banii pe card, eu nu i-am verificat luna asta , cred ca dau o fuga pana la banca azi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Salutare fetele!

Vin si eu dupa sesiunea de recuperare a "restantelor" de citit...sunt chiauna din motive bine intelese de LalaD si Ven...mah asta mica, de cand cu ridicatul si deplasatul...nu mai poti sa o pui la orizontala...adoarme vb Lalei tinandu-se de gratii, asta dupa ce urla realmente ca arsa pana nu mai poate..., ca nu se poate deplasa...sper sa se obisnuiasca rapid ca se mai si doarme si nu e portocala mecanica, care functioneaza trasa cu cheia, in plus iar nu mananca, decat f putin; dar cand mancam noi - URLAAA ca vrea si ea, nu mai poti sa o lasi sa te vada ca bagi ceva in gura...asta e al doilea copil...dar parca Ana era mai domoala, sau oi fi eu mult mai obosita...

Felicitari Andrei, MAthias, Bitzi pentru progrese...vai de capul mamelor

Cati - sa stapaniti sanatosi dintucii!!!!

Am citit ca va faceati probleme legate de iesitul dintilor - difera de la un copil la altul - Anei i-a iesit primul la aproape 11 luni, iar Stefaniei la 7...cred ca tine de ritmul de dezvoltare al fiecaruia.

Stancutz - am ras la greu de Dna Sanchez care si-a botezat sotul...esti delicioasa

Magne B6 ziceti???Da' eu cred ca as face bine sa imi termin cutia de Centrum inceputa acum 6 luni...ce grija am de mine...nu-i de mirare ca am ochii infipti in cap si sunt neingrijita si...nu mai zic nimik...nu-s depresiva, dar nici mult nu mai am...cred ca-s doar obosita rau

Honey, Grati - sanatate si refacere rapida!!!

Ginette - uff imi pare tare rau de situatia asta ... sa dea Domnul sa scapati repede si bine!!! sa nu fie nimic grav sau greu recuperabil!

Laura - super frumosi copilasi tai!!! Eleni e tare scumpa cu ciulciulusii ei, iar Dimitris...demential - un Don Juan in devenire

Creatzo - iti iubesc chiriasul!!! mama ce frumos eeeeeeee...atat de tare imi plac aricii, imi amintesc ca aveam unul in gradina si-i lasam mereu laptic si-l urmaream sa vad cum vine si-l bea

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

mai Natalia, tu nu ai voie sa te vaiti ca esti neingrijita.... La cat de bine arati in fotografiile din vacanta - apreciez ca nu ai niciun motiv ca sa nu te simti super. Arati asa de bine de parca ale mici sunt cu sora mai mare nu cu mamica lor...
Fetele tale sunt mi-nu-na-te!!!!
Nu ma mai satur privindu-va fotografiile...
Unde ati fost in vacanta ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Vazut poze de la Miutza si Eliza, avetzi bbeluse frumoase si gingash foc.

Fetelor dati'mi un sfat. Pipetului nu i prea plac fructele sub forma de piure cred. Legumele le papa cu mare placere si in cantitati mari...adica rade tot ce'i mixez.
\fructele nu le papa decat daca au branzica sau iaurt in ele. Dar nu i pot da zilnic branza sau iaurt.Cu ce sa i le mai combin?
Cred ca nu i place dulce. Daca ii pun ceva mai acrisor parca mai ia cateva guri.

O alte anomalie gasesc in faptul ca nu vrea dimineata piure de fructe sau papa cu lingurita deloc. Vrea doar suc.
Deci: ora 6 lapte, ora 9.30 suc de fructe, orea 11 lapte si somn, ora 1.30 sau 2 legume, 3.30 lapte putin si somn, 6 fructe cu iaurt sau branza, ora 10 lapte si somnik.
E ceva in neregula? De ce nu vrea la masa de dmineata nimik cu linguritza???

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Poti sa ii pui in pireu de fructe un pic de zeama de lamaie sau de portocala, poate o sa ii placa.Cat despre faptul ca nu vrea sa pape dimineata cu lingurita, nush ce sa zic, mofturi poate, mai las-o o zi doua si mai incearca.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput