Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

merci de sfat Miutza. Vreau a'i dau kiwi. Nu am incercat pana acum.
Chiar azi ma gandeam sa dau o fuga sa iau kiwi si ananas sa incercam...numai ca am lasat'o pe maine.
Vacanta placuta i sa va incarcati bateriile cum trebuie.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare fetele!

Vin si eu dupa sesiunea de recuperare a "restantelor" de citit...sunt chiauna din motive bine intelese de LalaD si Ven...mah asta mica, de cand cu ridicatul si deplasatul...nu mai poti sa o pui la orizontala...adoarme vb Lalei tinandu-se de gratii, asta dupa ce urla realmente ca arsa pana nu mai poate..., ca nu se poate deplasa...sper sa se obisnuiasca rapid ca se mai si doarme si nu e portocala mecanica, care functioneaza trasa cu cheia, in plus iar nu mananca, decat f putin; dar cand mancam noi - URLAAA ca vrea si ea, nu mai poti sa o lasi sa te vada ca bagi ceva in gura...asta e al doilea copil...dar parca Ana era mai domoala, sau oi fi eu mult mai obosita...

Felicitari Andrei, MAthias, Bitzi pentru progrese...vai de capul mamelor

Cati - sa stapaniti sanatosi dintucii!!!!

Am citit ca va faceati probleme legate de iesitul dintilor - difera de la un copil la altul - Anei i-a iesit primul la aproape 11 luni, iar Stefaniei la 7...cred ca tine de ritmul de dezvoltare al fiecaruia.

Stancutz - am ras la greu de Dna Sanchez care si-a botezat sotul...esti delicioasa

Magne B6 ziceti???Da' eu cred ca as face bine sa imi termin cutia de Centrum inceputa acum 6 luni...ce grija am de mine...nu-i de mirare ca am ochii infipti in cap si sunt neingrijita si...nu mai zic nimik...nu-s depresiva, dar nici mult nu mai am...cred ca-s doar obosita rau

Honey, Grati - sanatate si refacere rapida!!!

Ginette - uff imi pare tare rau de situatia asta ... sa dea Domnul sa scapati repede si bine!!! sa nu fie nimic grav sau greu recuperabil!

Laura - super frumosi copilasi tai!!! Eleni e tare scumpa cu ciulciulusii ei, iar Dimitris...demential - un Don Juan in devenire

Creatzo - iti iubesc chiriasul!!! mama ce frumos eeeeeeee...atat de tare imi plac aricii, imi amintesc ca aveam unul in gradina si-i lasam mereu laptic si-l urmaream sa vad cum vine si-l bea

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Shose - eu as mai astepta cu kiwi - e puternic alergogen..

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Ufff Nati bine ca mi'ai spus.
Ananasul e ok?

fata vrednicutza, care se ridica singurica si nu mai vrea sa priveasca lumea de la orizontala!

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Monicaa, e normal ce se intampla cu Clara. Noi am purtat hamul primele 3 luni, si acum la aproape 8 luni este putintel mai "in urma". Se rostogoleste si topaie , dar nu vrea sa se ridice daca o prind de manute, nu vrea sa se tarasca, eventual cand o face e inapoi, in fundulet sta bine, ......Si atunci dupa ce i-am scos hamul, o perioada a sta cu picioarele tot asa indoite, nu le intindea, sau statea cracanici, i-au trebuit vreo 2-3 luni ca sa poata fi ca ceilalti bebelusi. Oricum, alti bebei stau in picioare sau macar merg de-a busilea , noi nu. Deci la voi e si mai greu , pt. ca ati pus hamul cand era mai maricica.Cu rabdare ai sa vezi ca o sa fie bine. Dar dureaza.
Cat despre depresie, o cunosc si eu prea bine, pe mine ma apuca de obicei inainte de ciclu, si acum fara mama..........avem discutii peste discutii, dar in final imi dau seama ca uneori sunt cam deplasata. La coafor n-am fost de la botez, din martie, si eu arat destul de nasol........Poate te-ai putea duce intr-o zi la coafor, chiar si cu bebe, iar cu slabitul poate e putin mai greu, dar o sa reusesti.Si aici ai nevoie de timp, nu poti slabi in 2 sapt.
Hai nu mai fi suparata, stresul iti afecteaza si parul, si greutatea, si tot......... Incearca sa te calmezi.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Shose, de aia am pus in paranteza ca eu i-am dat, adica mi-am asumat riscul dar asta pt ca Maya a trecut de 6 luni si nici n-a facut alergie la nimic pana acum, slava Domnului! si nici noi nu suntem alergici la nimic. uite aici multe intrebari si raspunsuri legate de alimente: http://www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/feedbabywhatwhen/#14

mai vroiam sa va spun ca un pediatru i-a spus nasei mele sa nu-i dea copilului bors umplut deloc pana la 2 sau 3 ani (parca, daca nu cumva chiar pana mai tarziu) pt ca e f nociv deoarece fermenteaza in burtica urat...nu stiu detalii, am uitat de cand mi-a zis. fetele care dati bors in ciorbita clopoteilor, stiti ceva despre asta? e doar un mit? sau v-a dat dr ok-ul?

edit: eu i-am dat si capsune, deci ies din tipare

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Miri, pune poze cu noul look, sa te vedem, poate furam ideea .

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Miutza deci fiecare dupa ce cuaj are. Io's cu frica in san la orice.

Sa va mai intreb ceva....fierbetzi carnica odata cu legumele sau separat si doar le mixati impreuna?
Io am auzit amandoua variantele...si le combin. O fierb sepatrat si ultimele 5 min o pun sa mai fiarba putin cu lgumele.

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose. Vai ce bine ca bebita ta vrea legume...A mea mananca doar din borcanele, cand i-am fiert eu nici nu a vrut sa se atinga de ele. Ce sa ma fac? Ca nu pot sa-i dau la nesfarsit borcanele. Cu fructele nu avem probleme. Doar legumele si carnea preparate in casa.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Shose, ai dreptate, curaj curaj dar sper sa nu se dovedeasca la un moment dat ca e inconstienta...

cat despre carne, sa-ti spun cum fac eu. o fierb separat, cam 5 minute, dupa care arunc apa (cica in primele minute se elibereaza muulte toxine) si pun alta apa si continui pana fierbe de tot. apoi o pun in blender impreuna cu legumele mai...lemnoase caci pe restul le pasez cu furculita.
am si eu o intrebare, cand avem voie sa le dam peste? si cand le dam, inlocuim carnea de pui/vita cu pestele sau dam si pui si peste si ou fiecare de cate 2 ori in aceeasi saptamana? mi se pare cam mult...

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput