Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
prisi spune:
'neata
am intrat sa va dau cate o
si sa va doresc o zi buna si racoroasa 
Adi pai nu prea mai am lapte, nu am strans sa vad dar sanii nu s-au mai iantarit
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi 'neata am intrat sa va dau cate o si sa va doresc o zi buna si racoroasa ![]() Adi pai nu prea mai am lapte, nu am strans sa vad dar sanii nu s-au mai iantarit poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Prisi, bine ca esti ok. Sper sa fie si la mine fara probleme.
Pup Mirunica cea imbulinata
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
mihailescu teodora spune:
'neatzaaaa!
si de la mine!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
prisi spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora 'neatzaaaa! si de la mine!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Povestea nasterii |
bine ai revenit doamna

poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui prisi
bine ai revenit doamna ![]() poze Marta si Miruna (06.09.2007) |

Multumesc!
Intru mai tz sa va povestesc de la mare!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
ancadragoman spune:
Fetele din sectorul 4 ,vreau si eu un nr de tel de la DGASPC sector 4 ca nu reusesc sa il gasesc nici pe net,adica am gasit pe net dar imi spune ca nu este alocat.
Sau poate stiti programul sa merg sa depun si eu dosarul ca renunt la indemnizatie
AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, multi inainte, sa fiti fericiti si iubiti!!!!! |
Multumiiiim! Chiar am sarbatorit putin, cu flori si tort si a fost tare bine in 3!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Vigantolul - aici nu-i ulei. Se dau pastile (gratuit, de la farmacie sau chiar de la pediatru). E o combinatie intre vitamina D si Fluor, se da pana fac picii un an de zile. |
Noi primim doar Vitamina D, se numeste DeVitol si e uleios si deloc gratuit. Stiam ca tendinta noua e sa nu mai dai copilului fluor. Cel putin asa citisem ca se face si prin tara, nu numai aici. Plus ca prietena mea stomatoloaga mi-a zis clar fara fluor dat si pasta de dinti cu putin fluor. Acum cate bordeie atatea obiceie. Noi nu dam fluor.
| citat din mesajul lui ramonaiani (si mi-am mai vazut si eu de ale mele in timpul asta)... |
Ce sa intelegem aici? Vine barza?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Se pare ca Lisa si-a redus somnul de alaltaieri (cam de cand s-a intarcat) de la 3 reprize pe zi, la doua. |
Tudor mai are doar o repriza de somn ziua, de la 11:30-12 si doarme vreo 2 ore, plus sau minus o jumatate de ora. Seara pe la 8-8:30 adoarme si se trezeste dimineata (uneori pe la 5-6 pt. tzitzi, dar apoi somn pana la 7-8 cand e trezirea definitiva; de cele mai multe ori, tzitzi primeste la trezirea definitiva).
Cresc picii nostrii, o sa-si reduca si Lisa somnul, trebuie doar sa-i inveti acum noua rutina si sa te adaptezi ei. Oricum, dureaza vreo 2-3 zile pana isi stabileste noul program.
Poze
Roxana_G spune:
Suntem si noi pe receptie, citesc cam pe fuga si nici gand de timp de postat. Si acum abia am iesit dintr-o sedinta si fug la ora de inot a atomicei, care se pare ca acum inoata cu o singura aripioara.
In primul rand vreau sa urez multa sanatate puiutilor, sa nu mai fie nici un bolnavior!
Yaia, multi ani fericiti!
si multumesc ca te gandesti mereu la noi.
Cumatra, bine ai revenit.
tuturor
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/