Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Aaa, si salutari Milenei cu care m-am intalnit ieri in Mall (m-a recunoscut numai dupa poza!!) si care ne citeste mereu dar nu posteaza. Poate asa se convinge sa isi faca nick si sa vina alaturi de noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G fug la ora de inot a atomicei, care se pare ca acum inoata cu o singura aripioara. Yaia, multi ani fericiti! si multumesc ca te gandesti mereu la noi. |
Sper ca e doar eroare tehnica si nu accidentare la atomica.
Multumesc de urare.
Si daca nu ma gandesc eu la voi, atunci cine? Si daca nu la voi, atunci la cine?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mihailescu teodora spune:
Anca,nu raspund la telefon.degeaba suni!
Du-te acolo,au program pina la 15:30!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Mada28 spune:
Buna ziua la toata lumea!
Imi pare tare rau ca nu am participat la intalnirea forumistelor de la Constanta. I-am spus Luizei ca am o criza de rinichi care ma chinuie. De fapt cred ca am facut infectie. Maine merg si la analize. Am o durere constanta in dreapta. Luca nu mai vrea in carucior , cel putin cu mine. Si in situatia asta nu prea pot sa-l iau in brate.
Dar sper sa treaca.
Luca e afara cu bona si eu incerc sa ma odihnesc.
Cecilia te inteleg perfect.Luca nu vrea alt lapte decat san. Nu mai stiu ce sa-i fac am incercat si cu lapte de vaca . Nu vrea bibe deloc. In rest mananca foarte bine. Dar nu stiu cum o sa-l intarc. Ziua mai reusesc sa-l fentez si sa nu-i dau dar seara nu adoarme decat cu titi. Si cred ca noapte nu se mai satura caci se trezeste de doua ori pe noapte. Pana acum se trezea doar odata.Nici ceai nu vrea . Voi ce fel de ceai le dati celor mici?
In rest am fost la primarie sa-mi intrerup cic-ul.
Luca o sa mai aiba un dintisor in curand . E foarte marait. Cu bona e cuminte dar cand ma vede pe mine vrea in brate si plange sa nu mai plec.Cam alintat...
Va pup si sanatate bolnaviorilor
Mada28 si Luca
alinus_25 spune:
Dna Teodora, bine ai revenit. Sper eu cu un moral strong. Ce face Mihnea? Odata cu povestea astept si un bonus de poze.
Mada multa sanatate, pacat de intalnire.
Va sa zica intalnirea de la mare a avut loc... abia astept dovezile de prietenie.
O intarcare usoara si fara probleme mamicilor ce au demarat procesul! Noi mai asteptam putin, nu vreau sa creez traume inutile. Teo mai serveste tzitzi doar seara si dimineata la 4. Inevitabil se trezeste la ora 2 (dupa doar 3-3,30 ore de la bibe) si serveste apa, preferabil ceai.
Apoi la 5-5,30 alt bibe si somn cu foiala pana la 10.
DECI la noi sare din schema spalatul pe dinti dupa ultima masa. Astept sa mai creasca, oricum pt ei e o placere sa-si maseze gingiile, sper astfel ca nu va refuza spalatul mai tarziu. TEO are periutza si o foloseste cu succes tocmai in acest scop.
Ceai de macese/capsuni neindulcit pe care il prepara moa (pliculete oparite) sau Ceai instant de fenicul de la Milupa, Milutee se numeste. Pe asta il serveste noaptea din considerentul ca se prepara mai repede, desi nu e o optiune tocmai grozava pt ca are dextroza = zahar... deci cariile asteapta dupa coltz
Mai crestem si mai vedem ce schimbam.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
cecilia L spune:
Bine ai revenit Teo, cu forte proaspete, astept poze.
Adi, am incercat si varianta suzeta, nu o vrea(am luat si de la avent chicco sau alte variante, am o intreaga colectie.Legat de jucarii avem jucarii preferate,un ursulet panda sau un martinel tare moale care sfoaraie( nu se declanseaza singur mecanismul)sau pe vestita rata T, dar nu doarme cu ele in brate le pune la somn si pe ele langa perna.... Oricum azi noapte am facut un experiment, aseara a adormit fara tatzi, a papat bibe, s-a mai jucat putin,a venit langa mine pe perna si a inceput sa-si cante atunci eu am continuat si in max 2 min dormea,l-am pus in patut unde a dormit vreo 2ore jumatate dupa care a inceput sa se foiasca si sa se maraie, l-am luat langa mine a cautat tatzi(a primit putin ceai)a adormit, s-a trezit din ora in ora, a cautat dar nu a urlat, pe la 3sau 4 a primit tatzi si a domit pana la 7 cand a papat bibe si a mai dormit pana la 9, a suna telefonul(in sufragerie) si m-am ridicat sa raspund, dupa 2-3 minute era in spatele meu.Eu cred ca as putea incerca o intarcare.....acum intrebarea este sunt eu pregatita?????? parca nu ma lasa sufletul sa-l lipsesc de alintul lui preferat, daca mai tine fara urlete si in noapte asta gata oprim tatzi.
Asa ca fetele sa-mi spuneti ce trebuie sa pregatesc pt marea intarcare, ma refer la ce pastile si daca-mi trebuie reteta, parca vorbeati voi ieri pe aici ceva legat de pus comprese reci si legat strans.....vreu detalii ....va rogggg.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
bebeka spune:
Salutare!
Rebeca a inceput de azi sa faca pasi singurica.
Merge toata ziua,vine la mine si-mi cere s-o iau de mana si ne plimbam toata casa.
cred ca datorita faptului ca dorete sa puna la punct aceasta achizitie ,manifesta si un fel de neliniste..de ex duminica s-a trezit la 01,30 si s-a jucat si mers cu mine de mana pana la 05,00cand s-a culcat.marti s-a trezit la 22,00 si a mers la fel si s-a jucat panala ora 02,00.
Si nu schimbasem nimic in programul ei ,nudormise mult in ziua respectiva..dar pur si simplu urla si ma striga daca o puneam la somn in patt si cum o duceam in sufragerie la jucarii si o asezam pe jos se linistea instantaneu.
De saptamana asta am inceput sa o scot cu hamul si se descurca pe zi ce trece mai bine cu mersul.
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
papanash spune:
hello !
eu sunt cam suparata, Andrei are o bubita la pleoapa inferioara, cred ca e un ulcior (sau urcior, nu stiu cum ii zice).
avem programare la 4.30 la medic, sa vedem ce e si ce facem .
ieri am foat in vizita , am ajuns acasa la 10.30 aseara.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
telefonul era ascuns intr-un pantof.
n-a ghicit nimeni, deci premiul se reporteaza.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bebeka spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!Sa se faca bine repede!
Rebeca mai suge seara la culcare ,o data pe la 2 apoi pe la 5-6 si pe la 8-9.Aseara am culcat-o la 9 dupa ce a supt, la 10,30 s-a trezit plangand si nu a vrut nici suzeta ,nici apa,am pus-o la san si a mai supt iar zdravan.si a mai vrut san la 2 si la 06,30 .
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)

si multumesc ca te gandesti mereu la noi.