Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Buna fetele!!!
Cris e in continuare cu enterocolita asta nenorocita! Abia am reusi ieri sa-l fac sa puna gura pe biberon, dupa ce toata ziua m-am chinuit sa-l hidratez fortat cu seringa de nurofen! am luat si eu de la el si a fost groaznic!!!
Azi mergem la dr ca are si temp 38,5!!!
Ieri tb sa plecam la mare. Marfa, nu?????
Numai bucurii de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Offffff cand aud ca se trezesc doar odata noaptea sa ape bibe, visez si eu la asta, sa ne trezim sa papam bibe si sa adormim la loc...hihi, iar vb aiurea, se vede ca m-a terorizat azi noapte......
Cristi adoarme la noi in pat pe la 22-22.30, il mut in ptutul lui si se trezeste pe la 12 cand urla daca nu-l iau de acolo, il iau in brate si adoarme repede la loc, dar daca il las in patut incepe si urlaaaaaaaaa, oricum incerc daca meege bine daca nu il pun in pat la noi si asta este, doarme pana la 1.30-2 cand urla dupa tatzi( am incercat sa-i dau ceai sau bibe cu lapte, nu tine, el vrea tatzi) daca nu ii dau urla ''2 ore cred''(ceea ce nu a facut cand i-am scos din mesele dse tatzi noaptea, stiti voi din ora in ora sau mai des), daca primeste tatzi adoarme imediat pana la 5 cand iar urla dupa tatzi, daca nu primeste ma trezeste din 15 in 15 min cu suspine si maraieli, pana primeste tatzi, daca nu-i dau fac noapte alba, l-am trezit si l-am lasat sa vad ce face...se joaca dar de adormit nu adoarme, in final tot trage, musca si ciupe de tricou sa-si i-a doza de tatzi, daca ii dau bibe, papa cat papa si tot la tricou ajunge...deci comod ar fi sa-i dau tatzi.... macar pana la 18 ani nu????
Asa dupa trezirea de la 5 se mai trezeste la 7.30-8 cand pleaca tati( inevitabil) atunci ii dau 180ml bibe si daca tati a apucat sa plece si i-a facut pa, adoarme linistit pana la 10-11, daca tati nu a aplecat asteptam sa plece si abia apoi ne chinuim sa adormim.Ziua doarme uneori fara probleme, alteori dupa bine(depinde cat de bibe a papat), incerca tricoul, vede ca plange degeaba se linisteste pe mana mea si incepe sa-si cante nani nani, ii mai cant eu putin si misc perna si adoarme vreo 2 ore....daca ar face si noapte asa.....

Asa ca fetelor dl Teroare tot numai ce vrea face.....va invidiez pe cele la care s-au intarcat singuri, eu tot astept....sincer nu mai este placere sa apaltez ci groaza, mai ales ca molfaie sanul pana ma ustura....sincer parca imi pare rau ca nu l-am intarcat cand era mai mic, era mult mai usor, acum o sa-mi fie tare greu, mai ales ca e constient de ce se ascunde sub tricou....chiar am citit un articol( nu mai stiu pe unde-parca pe mami,ro)de unde reiesea ca singura solutie sa-l intarc este fortat, nu-i mai dau tatzi si gata, o sa planga cateva zile si cu asta gata.....totusi nu am putere sa-l aud urland noaptea cu orele dupa tatzi....clar daca decid sa fac asta tb sa plec de acasa....

Iar m-am plans la voi si m-am intins ca o placinta......sigur sunteti satule de vaicarelile mele.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea imi pare rau ca ne dai astfel de vesti, sanatate multa tie si lui Cris.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Acum m-am intors la birou, am dat o fuga in centru sa cumpar tort si un cadou pt. hubby, facem azi 3 ani de casnicie si cica e nunta de piele, asa ca i-am cumparat un portofel nou, din piele, evident. Am mai luat si cate ceva pt. Tudor, o caciula si o salopeta de jucat in nisip pt. gradi, rareori merg la magazine si nu-i cumpar si lui ceva. Si, evident, mi-am luat si mie o ciocolata, asa, ca de aniversare.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Cecilia eu pe Miru am intarcat-o fortat, a plans 3 zile nu a mancat nici un fel de lapte , dar dupa 3 zile a inceput sa pape bine lapticul, eu nu mai rezistam sa ma trezesc de 4 ori pe noapte iar dimineata sa fiu fresh pt serviciu

Andreea multa sanatate lui Gogo si sa se faca repede bine sa puteti merge linistiti in vacanta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Si-a mea se scula noaptea de foame. Dar cand am fost in tara si-am stat la ai mei, mi-era nu stiu cum sa ma scol in toiul noptii sa ii fac biberon fetei, ca trezeam pe toata lumea. Si atunci ii vorbeam si o mangaiam, ii dadeam o jucarie in mana (pe care o baga in gura pe post de suzeta) si adormea la loc.
Si acum e maraita si de vreo saptamana se scoala pe la 4 dimineata. Ma duc la ea in camera (am o saltea de burete pusa pe jos langa patutz) si ma culc acolo. Problema e ca are un somn asa de fin, ca nu mai pot sa ies din camera dupa aia , ca se trezeste cand deschid usa si incepe sa urle. Asa ca raman si eu acolo cu ea pana vin zorile

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Ramonaiani, asta nu ajuta la mariaj .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Acum m-am intors la birou, am dat o fuga in centru sa cumpar tort si un cadou pt. hubby, facem azi 3 ani de casnicie si cica e nunta de piele, asa ca i-am cumparat un portofel nou, din piele, evident. Am mai luat si cate ceva pt. Tudor, o caciula si o salopeta de jucat in nisip pt. gradi, rareori merg la magazine si nu-i cumpar si lui ceva. Si, evident, mi-am luat si mie o ciocolata, asa, ca de aniversare.

Poze

multi ani inaite sa fiti sanatosi si fericiti

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Ne-am intors si noi de la revizia de 1 an. A durat consultatia aproape 3 sferturi de ora +( vaccin contra roseolei, varsatului de vant si nu mai stiu ce, ca eu am lasat in RO carnetul de vaccinuri ). A zis dr ca e in limite normale (8.200 kg si pt ca s-a zvarcolit bine, a masurat numai 78 cm, da' avea 77 acum vreo 2 luni); ca are picioarele egale acum, s-a dus diferenta de lungime dinte ele. M-a intrebat ce mananca - aproape de toate; ce bea - Milumil 3. La un moment dat incepe pustoaica sa urle, asa, din senin. DE CE? Pentru ca vorbeam germana . Ii explic dr-lui ca acasa vorbim romana, el incep sa rada si ne spune ca la asta nu se pricepe .
Alte intrebari: merge - daca se tine de mobila? Vede bine? Adica la departare - a vazut o pisica in curtea vecinilor de pe balcon (et 1). Dar nu se uita dupa pasari, dupa avioane (nu stie sa uite unde ii arat eu, se uita doar la mana mea). Aude bine? Intelege ce-i spunem? Intelege, da' daca nu vrea ea, tot nu face ce-i spunem noi.
Dupa vaccin, casa taca din gurita, ii dau sa bea apa din biberon. Dr ma vede si zice ca sa termin cu datul biberoanelor noaptea. Inteleg aiurea, si sar la el, cea e mic copilul, nu poate sa bea din cana. Reusim pana la urma sa ne intelegem: sa nu-i dau biberon noaptea, dar seara inainte de culcare e OK. Apoi sa o spal pe dinti neaparat cu pasta de dinti pt bebelusi, cu fluor (cred ca se gaseste si-n RO la DM). Daca mai am pastile de D-Fluorette (Vigantol) sa i le dau pana le termin, daca n umai am, nu-i nimic, ca isi ia din pasta de dinti.
Mai am intrebari? DA. Unde sa-i fac si eu gauri pt cercei? Face o fata luunga, se stramba nitel, asa ca ii explic ca-n RO se (poate)face din spital de la nastere, si ca eu vreau neaparat sa i le fac acum cand e mica. Pana la urma il conving (explicat traumele mele din copilarie, cand la 5 ani m-au chinuit sa imi faca gauri, si-au iesit asimetrice ..) si-mi da un biletel cu niste ORL-uri si un magazin de bijuteri unde pot sa ma duc sa incerc. Da'mi zice sa nu ma duc totusi astazi , ca deja e intepat copilul de la vaccin ...

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Precizare: La noi trec avioanele pe deasupra casei , ca elicopterele, ca suntem aproape de aeroportul Frankfurt.

Bravo pentru rezultatele bune de la revizie!
Asta cu vazutul e buna! Nu i-a facut test cand a fost nascuta? Cum sa-ti dai tu seama daca vede la distanta? La noi au facut un test la nastere cu ceva aparat si au testat si auzul si vazul.
Vezi ca am mai zis pe aici, pasta de dinti pentru bebelusi trebuie sa aiba doar 500 ppm fluor (eu aici am gasit facuta de Aquafresh, Elmex si mai este si Nenedent, parca e americana, dar pe asta nu am gasit-o). Mai sunt si cu 1000ppm (parti per milion)fluor, dar alea sunt pentru copii mai mari.
Ce isi ia din pasta de dinti? Vigantolul nu e uleiul acela cu vitamina D contra rahitismului?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Buna fetele!!!
Cris e in continuare cu enterocolita asta nenorocita! Abia am reusi ieri sa-l fac sa puna gura pe biberon, dupa ce toata ziua m-am chinuit sa-l hidratez fortat cu seringa de nurofen! am luat si eu de la el si a fost groaznic!!!
Azi mergem la dr ca are si temp 38,5!!!
Ieri tb sa plecam la mare. Marfa, nu?????
Numai bucurii de la noi!!!

Multa sanatate bolnaviorului!
Mai fetelor, deja a inceput sezonul bolilor? Ca sunt cam multi bebelusi cu probleme de sanatate...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Poze

multi ani inaite sa fiti sanatosi si fericiti

Multumiiiiim!!!

Poze

Mergi la inceput