Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
JulyMorning spune:
Lucutta multumesc mult... era mai mult o curiozitate, oricum nu am luat nici diazepam, nici passiflora, desi am inteles si eu ca e din plante. Sunt la termen, asa ca nu vad rostul... doamna doctor nu o sa stie ca n-am luat
Joy, sorry, n-am vrut sa te sperii, promit sa nu mai zic nimic
Despre Polizu va zic eu cateva chestii, dar nu despre maternitate. Am fost internata vreo 6 zile acolo si cel mai nasol au fost conditiile: salon nu tocmai curat, desi de 3 paturi, eu cu iminenta de avort si 2 mamici de prematuri.... deci nu prea multe in comun. Toaleta nu exista in salon, ci doar pe hol, pt toate saloanele, in care geamurile erau sparte, mizeria nu mai spun in ce hal si cu un dus in care nu stiu cine ar fi indraznit sa se spele. In rest asistentele erau chiar ok. Eu n-am vazut una care sa se rasteasca sau sa faca urat la paciente si sincer nu le-am dat nimic, doar la sfarsit am cotizat la asistenta sefa, mai mult in ideea sa ma tina minte daca doamne-feri trebe sa ma intorc. Putin cam haotic in spital, adica control pe masa mi-a facut in cabinetul de la etajul unde era salonul, dupa care doctorita a plecat printr-o parte, pe mine m-a trimis la alt etaj, sa ne intalnim la ecografie la o alta doctorita... care evident ca nu era acolo, am stat juma de ora pe un bancutza unde mi-am rupt kurulescu si intr-un final am plecat impreuna la alt cabinet... Asta in ideea in care eu, cu iminenta de avort, aveam indicatie sa nu misc din pat cica..
_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
bitza2008 spune:
Salutare fetele! Vin si eu cu intarziere la apel..daar, motivat..am fost la cumparaturi jumatate de zi, si suntem, bineinteinteles tot 2 in 1.
Andy_galro..din suflet FELICITARI! SA FITI SANATOSI AMANDOI!
Ce surpriza, Andy, si ce emotie!Abia astept sa revii sa ne povestesti!
Ma bucur si pt luptatoarele noastre Anca si Carla..le asteptam cu drag!
Eva, felicitari pt bebe Luca..ce dulce e cu pletele in vant..putin bosumflici dar scumpel foc! Sus paharul.. la apa ma refer.
Mussette, imi pare rau de crocobaur..da-i in cap cu antibiotic!
37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!
_irina_ spune:
Eu o sa nasc la stat pentru ca nu sunt inca spitale particulare. Abia in toamna se deschide unul, dar va dati seama ce incredere as avea sa nasc acolo.
Dar promit sa nu vin cu povesti de groaza, oricum nu prea conteaza, de pe odiseea noastra numai eu nasc acolo, dar macar pentru moralul celor care vor fi inca 2 in 1 la momentul ala.
Tot ce vreau e ca bebelina sa fie sanatoasa, in rest o sa uit eu povestile de groaza cat pot de repede.
Eva frumos fecior ai, o sa aiba o gramada de pretedente.
34+ - Andreea
ratonelu spune:
apar si eu iar,
piolica,am citit si eu .....groaznic..,,si io cunosc multe povesti d-astea...
eva,felicitari pt bebe grasunel!
in ceea ce priveste ca moasele se mai uita si la fata omului...nu cred ca e normal sa spunem asa. io cred k la nastere nu maiconteaza ca avem 5clase ori 4 facultati ,sau ca suntem de nustiu ce categorie sociala....ori o simpla tiganca "nespalata de la tara'....
cred ca toate suntem doar femei care sufera...pt ca nasterea,oricat de fumoasa ar fi..ese si o suferinta fizica.
asa ca daca moasa isi permite sa se uite la fata omului si sa se comporte ca atare in functie de ce "vede"...cred ca e grav si nu are nicio scuza.
probabil ca eu la nastere o sa tip....o sa urlu de durere.ast nu inseamna ca tre sa vina o mooasa care,deranjata de sunetele scoase de mine,sa ma jigneasca sau sa ma trateze ca pe-un animal.
nu am nimic cu nimeni....dar e f adevrat ca la privat se comporta altfel cu tine....si nu,nu e vorba ca vai ce buni sunt aia si ce rai unt cei de la stat.nuuuuuu
banu isi spune cuvantu.
.......
hai ca le spusei cu naduf
deci intre a cotiza 3500-4000 ron la stat si tto ca o vaca sa fiu tratata,mai bine dau 6000 ron la medlife.....si macar ma simt femeie la nastere.
acum mai urmeaz doar sa fac matanii sa nasc la termen..ca altfel se duce tot planu meu
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
felicic76 spune:
joy: nu sunt de acord, aici nu ne speriem reciproc, mai bine te duci asteptandu-te la lucruri rele, cu un moral ridicat, decat ca o floricica pe campii, ramanand in stare de soc daca se rasteste o moasa la tine. Eu caut lucrurile rele despre Elias in toate povestile de la nasterea unei stele, cu cele bune pe care le voi gasi acolo sigur ma obisnuiesc repede
Fetelor, eu vreau sa aud toate experientele neplacute, oi fi masochista, dar nici cu capul in nisip nu-mi sta bine
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
Boo spune:
Eva felicitari pentru vestile bune de la eco !!! Am vazut pozele, sunt taaaare dragute, cum sta el bosumflat acolo
Acum sa va zic ce patesc io: pentru ca m-ati zapacit de n-am mai inteles nimic cum e cu streptococul ala B, daca iese sau nu la Euroclinic, m-am dus si l-am refacut la Medlife. Si ia ghici ?? Nu imi iese asta, imi iese la cultura din col ca am E-coli. Na belea acum !! La urocultura n-a iesit nimic. Am sunat si eu pe cineva (dr gineco) care mi-a zis sa ignor, ca n-ar avea nimic, ca din moment ce la urocultura n-a iesit nimic, inseamna ca e o contaminare din colon (sau ceva de genul asta, n-am inteles eu prea bine) si ca nu afecteaza cu nimic.
Oricum acum ce sa mai fac in 3 zile ?? Si Herghelegiu nici nu e in tara ..
Dar ma gandesc eu asa in tampenia mea, totusi la Euroclinic cum n-aveam nimic si dupa o saptamana am ceva la Medlife ???
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
ratonelu spune:
felicic,sunt total de acord cu tine.
cu lucrurile bune ma obisnuiesc f repede.....dar tre sa stiu la ce ma astept.
imi pare rau ,nu vreau sa sperii pe nimeni....
carla,34+ putoiu sasha
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Despre Polizu va zic eu cateva chestii, dar nu despre maternitate. Am fost internata vreo 6 zile acolo si cel mai nasol au fost conditiile: salon nu tocmai curat, desi de 3 paturi, eu cu iminenta de avort si 2 mamici de prematuri.... deci nu prea multe in comun. Toaleta nu exista in salon, ci doar pe hol, pt toate saloanele, in care geamurile erau sparte, mizeria nu mai spun in ce hal si cu un dus in care nu stiu cine ar fi indraznit sa se spele. In rest asistentele erau chiar ok. Eu n-am vazut una care sa se rasteasca sau sa faca urat la paciente si sincer nu le-am dat nimic, doar la sfarsit am cotizat la asistenta sefa, mai mult in ideea sa ma tina minte daca doamne-feri trebe sa ma intorc. Putin cam haotic in spital, adica control pe masa mi-a facut in cabinetul de la etajul unde era salonul, dupa care doctorita a plecat printr-o parte, pe mine m-a trimis la alt etaj, sa ne intalnim la ecografie la o alta doctorita... care evident ca nu era acolo, am stat juma de ora pe un bancutza unde mi-am rupt kurulescu si intr-un final am plecat impreuna la alt cabinet... Asta in ideea in care eu, cu iminenta de avort, aveam indicatie sa nu misc din pat cica.. _ |
July, eu am vizitat rezervele private de curand (Polizu), ca sa stiu unde nasc. Am mai povestit, sunt de trei tipuri,45€, 60€ si 120€. Vorbim de cele de 60€/noapte pe care le-am vazut in detaliu: AC in rezerva, baie proprie, doua paturi pt tine si sotz(sau insotzitor), masa de infasat pt bebe, patutz, bebe sta cu tine in camera de la inceput, eu una zic ca e mai mult decat ok pentru un spital de stat in RO! Cred ca detaliile mai sordide le voi vedea "traind si vazand", la vizita a fost curat si ok, cu o mamica in rezerva care ne-a permis sa intram!
Nu contest ce spui tu de saloane, nu le-am vazut, dar rezervele sunt foarte ok!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
ratonelu spune:
hai ca am citit ceva la mamicile de august si am inceput sa plang spre disperarea sotului care a zi sca nu ma mai lasa sa citesc nimic.a murit un bebelus accolo....n-am inteles exact de ce ...am citit doar ca mamaica lui simtise ca e ceva in neregula dar doctorii n-au asculatat-o.
offfffff
carla,34+ putoiu sasha
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, am o propunere, sa nu ne speriem reciproc cu povesti despre nasteri triste si experiente neplacute. Multe dintre noi vor naste la spitale de stat, din ratiuni ce tin de siguranta lui bebe sau financiare (eu la Giulesti!) si fiecare spera sa aiba o experienta cat mai umana (mi-e si frica sa spun placuta). |
sint de acord cu tine ... pe jumatate. textul la care trimitea linkul respectiv era o poveste foarte bine scrisa, de catre o persoana tinara, educata si foarte optimista intr-ale nasterii. din fericire, e o poveste cu happy end, cel mai happy end dintre toate, si evident, asta conteaza pina la urma. DAR:
femeia aceea nu semnaleaza neaparat niste probleme de competenta (ma rog, moasa respectiva, in loc sa insiste pe somoiogul de vata, le-ar fi putut aduce aminte bietelor femei sa respire) si nici probleme de infrastructura (mi s-a parut ca a trecut foarte repede peste buluceala din salon), ci niste aspecte de UMANITATE.
da, vom fi si noi niste femei care nasc - cu nimic diferite de cele care au nascut inaintea noastra sau de cele care vor naste dupa noi. dar haideti, daca tot sintem la capitolul imbarbatare, sa ne propunem sa nu acceptam sa fim tratate ca niste animale. nu pentru ca am fi noi mai cu motz, ci pentru ca este unul dintre cele mai importante momente din viata noastra. cu spaga sau fara spaga, in rezerve sau in saloane, la cezariana sau la nasterea normala, cu medicul nostru sau cu medicul de garda, ziua sau noaptea, in weekend sau in zi de lucru - haideti sa cerem doza minima de respect.
ce ziceti? incercam?
Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference