Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 joy: nu sunt de acord, aici nu ne speriem reciproc, mai bine te duci asteptandu-te la lucruri rele, cu un moral ridicat, decat ca o floricica pe campii, ramanand in stare de soc daca se rasteste o moasa la tine. Eu caut lucrurile rele despre Elias in toate povestile de la nasterea unei stele, cu cele bune pe care le voi gasi acolo sigur ma obisnuiesc repede Fetelor, eu vreau sa aud toate experientele neplacute, oi fi masochista, dar nici cu capul in nisip nu-mi sta bine Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
felicic76, nici mie nu-mi sta bine cu capul in nisip! Am citit cand am simtit nevoia tot felul de povesti in sectiunea "nasterea unei stele". Dar acum sunt in sapt. 35, vreau sa stau linistita, nu sa citesc ca la Giulesti stau gravidele in sala de nasteri/travaliu "ca la abator"!
34+ cu
Anna SofiaBebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica da, vom fi si noi niste femei care nasc - cu nimic diferite de cele care au nascut inaintea noastra sau de cele care vor naste dupa noi. dar haideti, daca tot sintem la capitolul imbarbatare, sa ne propunem sa nu acceptam sa fim tratate ca niste animale. nu pentru ca am fi noi mai cu motz, ci pentru ca este unul dintre cele mai importante momente din viata noastra. cu spaga sau fara spaga, in rezerve sau in saloane, la cezariana sau la nasterea normala, cu medicul nostru sau cu medicul de garda, ziua sau noaptea, in weekend sau in zi de lucru - haideti sa cerem doza minima de respect. ce ziceti? incercam? Nausica 30+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Nausica, bine spus!
34+ cu
Anna SofiaBebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
babytza spune:
Ratonelu trimite-mi ceva pe PM ca sa pot sa iti raspund, ca al tau nu e activat. 
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
laureta spune:
Am venit si eu de la doctor. Am stat la discutie si ... la o echo mica si rapida
Bebelina este bine are aproape 2700. E bagata adanc in jos partea stanga. Deci galma aia de la filmuletz este spate-fundulica
.
Col bun, lichid bun, cicatricea de la cezariana inca rezista. Daaar nu mai tb sa am contractii si m a amenintat cu Ginypralul.A zis ca nu vrea surprize gen apa rupta, contractii, travaliu etc ca la Inisa.
A zis ca nu o lasa pe bebelica mai mult de 3000 - 3200 gr. De acum facem control saptamanal asa ca merg si lunea viitoare, atunci va fi si control pe masa plus echo. De cezariana a zis ca s ar putea sa fie 1-7 sept![]()
( morcovi morcovi morcovi) , depinde de ultimele controale.
Asa ca is putin sub soc ca se apropie asa repede momentul zero.
Eva ce bb frumos si bucalat ai tu acolo si se vede asa de bineee
. Baga apa la greu. Si te astept la Polizu![]()
Laureta bb2 - 35+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
babytza spune:
Laureta felicitari pentru vestile bune !!!!!!

Valentina
33 +
David
poze
Muuh spune:
Stati fetelor ca la orice adevar se adauga si parerea subiectiva a celui ce a trait respectiva experienta, cat de sensibila sau rasfatata este persoana. Mai depinde si de voi cum percepeti anumite remarci, afirmatii etc.
Darius, de la Odiseea de iulie-august s-a nascut cu o malformatie la inima, parca transpozitie de vase mari dar nu mai stiu exact si s-a facut ingeras in timpul celei de-a doua operatii la care a fost supus pentru a corecta acest defect.
Nausica e foarte frumos si inaltator ce spui tu acolo dar sunt momente in care nu iti doresti nici un fel de respect ci doar sa iti vezi copilul sanatos si sa te vezi plecata dintr-un anumit loc. Da, recunosc este ceva foarte las dar eu las curajul pentru alte situatii.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
Nerantula spune:
Salutare! 
Felicitari mamicilor care s-au intors cu semne bune de la ecografie, suntem o odisee norocoasa si bebeii nostri vor fi perfecti si in momentul marii intalniri!
Si eu am fost la eco in seara asta, la Iosup, am reusit sa prind o programare in ultima clipa, ca se instalase un pitic enervant cu placenta aia imbatranita si necrozat, plus ca burta mea stagneaza de 3 saptamani la 96cm.
INSA, bebe are 3.300 gr!!!
si e tot cu 2 saptamani inainte dupa masuratori, lichidul e normal, placenta gred 2-3 de maturitate, yupeeeeei!!!
. Deci, daca bebe Gruia sta cumintel in burtik pana la termen, o sa se faca de peste 4kg cu siguranta ..poate spre 5?
![]()
34+
AMR 40 zile!! 
Peter Pan
andy.p spune:
Laureta felicitari ptr vestile bune si bb bine pozitionat...cred ca ne luam de mana,si mie tot pe atunci mi-a zis de cezariana.Ce ti-a dat pana la urma ptr contractii?
Nerantula ce bb grasunel,sa-ti traiasca.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
anis spune:
felicitari nerantula pt vestile bune si celorlate fete!!
Maine ma duc si eu la Iosup si Tutu..poate scap de clexane sau orice ..sa aud de bine...chit ca picioarele mele nu sunt bine, dar imi e frica ca daca ma apuca nascutul din cauza ca nu se coaguleaza sangele de la injectii , ce ma fac? nastere naturala nu, cezariana nu..ca hemoragie..cum nasc? pe gura??
Am emotii ..sper sa aud de bine
Saptamana asta sunt in bucuresti..asa ca daca organizati intalniri s a ma anuntati si pe mine ..ca tare mult as veni
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
babytza spune:
Numai vesti bune !!!! Nerantula felicitari mamico !!!! 

Valentina
33 +
David
poze