Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
kid2003 spune:
Noi ne-am intors de la dr cu buza umflata...a avut o nastere care din naturala i s-a transformat in cezariana (probabil complicatii) asa ca dupa ce ne-a zis sa asteptam la cabinet ca el se duce juma de ora la nascare, a dat telefon ca sa venim maine, ca ramane in operatie 

Era a doua nastere din dupa amiaza asta, deci multe programari s-au dat peste cap. Dar nu avem ce-i reprosa, m-ar deranja cumplit sa nu vina la nastere pentru ca are program de cabinet...
Asa ca...noi trei cucuiete am baut suc si am vorbit mai bine de 2 ore, tare repede a trecut timpul. Musette e o dulcica, frumusica si slabuta
abia astept sa ne revedem maine in aceeasi formula (sper sa si intram la consult)
Felicitari pentru eco reusita, Eva...dar ca o curiozitate, de unde stii ca e parutul negru? Poate e blond, nu cred ca se vede chiar culoarea la eco, ca nu e un color curat la eco.
sa fie sanatos si sa vina cu bine pe lume, atunci cand e el pregatit!
bb2
Joy21 spune:
Laura, felicitari pentru bebelina! Sa inteleg ca e cu caputzul in jos deja? Si bebelina mea scoate tot asa, cate un fudulet in sus, dar nu pot sa-mi dau seama cum e orientata.
Nerantula, wow, bebe mare-mare. Cum il mai convingi pe Gruia sa iasa daca se face de 4-5 kg? ![]()
Ca o paranteza, si mama si tatal meu au avut la nastere 5200g. Iar la vremea respectiva nu se practica nici cezariana nici anestezia peridurala la nastere. Bietele femei...
34+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
anis spune:
musette si kid ..la ce ora mergeti la tutu maine?
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Muuh spune:
Eva felicitari. Eu am o prietena care a ales tot Polizu datorita medicilor si a faptului ca a ajuns acolo cand a pierdut prima sarcina daca o asculti pe ea vorbind de Polizu ai impresia ca a fost internata in alta tara. Bagati apa si relaxare.
Nerantula Gruia e un mic "greucean" ca sa zic asa. Avand in vedere ca este atat de mare e clar ca nu se confirma diagnosticul de placenta imbatranita ca nu mai aveai asa un voinic.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
julax spune:
Felicitari Andygalro!!!!!!!!

Bine ai venit Andrei!!!!!!Iulia
33+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ilia_99 spune:
salutare fetele.
andy, wow, felicitari, sa fiti sanatosi amindoi. 
eva, nerantula si voua felicitari pt grasunei
ma bucur ca sunteti bine toate
eu nu m simt acum chiar asa grozav, dupa ce simbata noapte am avut 3 contractii dureroase, cu tot cu dureri de mijloc, acum seara iar am avut vreo doua si durerea asta difuza de mijloc nu trece. am luat si no spa si scobutil...
va citesc, dar nu sunt in cea mai grozava stare de spirit. mi-e tare frica de un travaliu prematur, mai ales ca ma calific

29+
Piersicutza spune:
Eva felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru Luca perfect. Pozele tale mi-au dat de gandit daca sa fac si un control la un eco 3/4D caci nu am nici o poza dinasta. Ce fain sa-i vezi deja formele si fizionomia.
Cat despre lichid usor diminuat, eu cred ca nici 1.5l nu beau pe zi, tot imi propun dar nu reusesc deloc.
Nerantula, Laureta felicitari si voua pentru vestile bune.
Vorbeati despre comportamentul moaselor prin spitale. La curs, a intrebat cineva daca inainte de nastere se mai face clisma iar moasa a raspuns ca nu. Doar daca mamica cere in mod special asta, dar pentru ele (moasele) nu e absolut nici o problema ca mamica "scapa" ce a mai ramas pe intestin spre iesire. Este normal sa se intample asta cand copilul apasa cu capsorul tocmai acolo. Ne-a mai spus sa nu ne facem absolut nici o problema din asa ceva, oricum numai la asta nu ne va fi noua capul in acele momente.
Deci, stiti cumva daca in Ro se face clisma inainte de nastere?
32+ 
Piersicutza
anis spune:
piersicutza ,nu se mai face mama clisma...dar cand te apuca contractiile ai si tu grija sa nu bagi friptane...o iei cu apa.
Kid, uff eu pe la 16 ajung la iosup si dupa la tutu....ce mi-ar fi placut sa ne vedem
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
_irina_ spune:
Piersicuta cred ca la noi nu te iarta de clisma, daca apuca sa iti faca.
Azi incerc sa ma culc mai devreme, sper sa reusesc.
Noapte buna si somn linistit!
34+
- Andreea