Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hai ma ca nu iti face nimeni clisma nici la elias si nici municipal...te intreaba moasa daca ai stomacul gol...asi atat..nu te obliga..

*** AniS ** 31+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu de cand am venit am o stare de neliniste. Incepe paranoia sa lucreze.

Nerantula ce placenta imbatrania mey, ca ai ditamai gogoasa in burtica, felicitari

Andy, mi a zis ca daca am prea multe contractii sa bag Ginypral. In rest ce luam scobutil. Si mi a dat si utrogestan ( asta n am inteles ce rol are acum la sfarsit)

Anis bafta la doctor

Joy au avut peste 5 kile???

Ilia ai grija de tine, cat mai mult relaxare ( daca se poate)

Piersicutza mie mi au facut clisma la Polizu. O senzatie tare nasola mai ales ca eu eram cu apa rupta, cu contracti la greu si bebelina infipta adanc, numai de clisma nu imi ardea.

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare!

Andrei bine ai venit pe lume! Andy sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi!

Aly C nastere usoara si tie! Sa avem bb sanatosi!

Denisa prin saptamana 38 s-ar putea sa-ti doresti sa se intample maine , mai ales ca dupa 37 e nastere la termen...Multumesc frumos pt urari, sa avem cu toate copii sanatosi! Am inteles ca acel cantar Tefal e super OK, sa-l stapaniti sanatosi si sa nu exagerati cu folosirea lui .

Joy nu m-am gandit pana acum dar ai dreptate - ar fi dragutz sa notez perlutele. Din pacate nu cred ca o sa fiu consecventa dar macar cateva daca reusesc si tot ar fi ceva... Am sa fac un carnetel.

Clau, Angelynna nu ma impacientez doar ca "io vreau sa vie" ca sunt nedormita, in forma proasta si mi-as dori sa se intample pana pe 26 august ca am socrii la dispozitie pentru Serban. Dar tristetea mea nu avea nicio legatura cu noi ci cu povestea lui bb Darius de la cealalta odisee .

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici.

Simodina, pastrezi traditia de ora 3.

Laureta si Nerantula, ma bucur ca e totul bine

Cu clisma nu stiu decat ce ni s-a zis noua la Euroclinic la curs...ca daca mamica a mancat mai mult cu o zi inainte (pentru nastere naturala - nu stia cand vine momentul) sau daca nu a 'evacuat' de curand se face clisma.Pentru ca zona respectiva nu trebuie contaminata cu nimic in timpul nasterii.Asa ca..ramane de vazut.

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Monica, multumim ca ai strigat condica ....nu mai apuc sa intru, in fiecare zi schimbam ceva prin casa, si cand terminam imi vin alte idei si o luam de la capat

Andy-galro
, felicitari pt. aducerea pe lume a bebicului tau. Iti dorim refacere usoara si sa ne povestesti in direct cum a decurs totul.

Anca, si pe tine te asteptam sa ne scrii povestea cu Carla in brate

Piolica, nici eu nu stiu cum as supravietui fara pastilele impotriva arsurilor...mi-a placut f. mult cardul personalizat care va anunta nasterea printesei voastre, mi se pare un gest frumos la fel ca si "thank-you cards". Vis-a-vis de cetatenie, domnisoara noastra are cetatenia canadiana, fiind nascuta aici si automat pe cea romana fiind nascuta din parinti romani. Despre nasteri, eu prima oara nu ratam nici o emisiune din Birth Stories, cand a trebuit sa nasc eram deja pregatita

Laureta, felicitari pt. vestile bune de la eco....ti-am vazut pozele si tu arati bine oricum . Am vazut ca s-a discutat despre revenirea la forma initiala. Ce voiam eu sa spun e ca la greutatea initiala se poate ajunge mai devreme sau mai tarziu, dar ca forma fizica ma refer aici la muschi fermi si acel "being-fit" nu veti putea ajunge decat cu multa disciplina, vointa fara paine si un time mamagement foarte strict. Si realist vorbind cand esti stresat cu un copil care plange si privat de somn, esti extrem de tentat sa pui abdomenele sau aleragatul pe banda la coada listei. Bineinteles ca depinde foarte mult si de gene. Totusi multe femei se ingrasa dupa nastere, fiind ingrijorate ca nu se alimenteaza....deci dupa cum vedeti tentatiile pandesc dupa colt

Nushulica, iesi din butoi, ca altfel venim noi sa te scoatem

Aici din sapt. 36 mergem saptamanal la control, asteptam si noi cu interes sa se intoarca juniorul nostru upside-down Pupici

Cristina

le bébé 32w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!
Nu am mai intrat aseara ca avea sotul treaba la calculator dar ati aflat de la Kid(care e o frumoasa si are un par superb) ce am facut la dr.
Simodina e si ea o frumoasa si are o burtica maaaare!!!!!Abia astept sa ne vedem iar!

Anis ce pacat ca nu poti ajunge si tu mai devreme......bafta multa sa auzi numai lucruri bune!

Felicitari pt Laureta,Nerantula si Eva si pt bebelusii lor perfecti!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Piersicutza la Elias nu iti face clisma nici macar la cezariana indiferent daca ai mancat sau nu cu o zi inainte.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am intrat sa schimb semnatura, am mai crescut un picut ...si eu am scapat de clisma aici

Cristina

le bébé 33w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne, ce harnice sunteti la scris. Nu pot tine pasul cu voi.
Felicitari mamicilor ! Multa sanatate si noroc bebelusilor !

Am fost si noi ieri la echo de 36 saptamani. Bebe Luca Mark are 2.600 kg, e bine: BCF-urile sunt normale, nu are circulara de cordon, e pozitionat ...si avem programare la cezariana pe 8 septembrie. Deci nu se va naste de ziua noastra ( eu si sotul suntem nascuti pe 14 respectiv 15 septembrie)

Deci, am intrat pe ultima suta de metri: trebuie sunat pt recoltarea de celule stem, de cumparat patutul si caruciorul, completat numarul de hainute......Cu toate ca am mai trecut prin asta acum 5 ani aproape....am uitat
Trebuie sa verific si lista pt bagajul de spital....

Ma duc sa studiez informatiile de pe DC. Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata fetelor
Apar si eu dupa 2 saptamani, dar G A T A AM TERMINAT ZUGRAVEALA, nu pot sa cred, nici nu am avut net pina acum
WOOWWWWWW ce de capitole am pierdut si cate sau mai intamplat felicitari fetelor care au nascut sa va bucurati de bb sa fie sanatosi si voi la fel.....
Am si eu o intrebare la voi stiu ca sa discutat si paradiscutat dar, vreau si eu sa stiu cu exactitate ce trebuie sa contina bagajul pt. spital ca am auzit atatea variante ca nu mai inteleg nimic

33+ mami super fericita de

Mergi la inceput