Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
andy.p spune:
'Neata!
Ma bucur ca toata lumea e k si asteptam fetele cu vestile de la dr.
Noi am drmit destul de k pana azi dimineata pe la 5 apoi am mancat si iar somn.
Nici aici nu se face clisma-la cezariene cel putin.
Anca te asteptam cu povesti cand vei putea intra
Khristin felicitari ptr semnatura
mai aveti chiar putin..sa inteleg ca bb nu s-a intors inca?
LauraFlo felicitari ptr vestile bune
..8 septembrie??Ma ia cu ameteli ca si eu cam tot pe atunci.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Neata burticutze 
Musette revin cu intrebarea, sper sa nu te stresez
Cum ai intrat in posesia analizelor ?
De azi sunt oficial in concediu prenatal !!!!! 

Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Laura ce putin mai ai si tu !!! 
Azi vine Anca acasa !!!!!! 

Valentina
33 +
David
poze
clau_geo spune:
Buna dimineata burtici,
multumesc celor care si-au facut griji pt mine 
intr-adevar am ajuns pana la spital pt consult si la camera de garda asistenta, la indicatiile medicului de garda - prin telefon, deci fara sa ma fi consultat- mi-a intocmit fisa de internare.
I-am zis ca nu raman decat daca e cazul de nastere, altfel merg acasa.
Am nimerit ca medic de garda exact dr. recomandata de dr. mea pt cazul in care ajung sa nasc inainte sa se intoarca ea. Eram tare fericita crezand ca daca e chiar dr. respectiva o sa fie super.
Dar, sincer nu mi-a placut deoarece s-a purtat destul de urat cu mine, in sensul ca m-a repezit si nici controlul nu l-a facut complet. M-a urcat doar pe masa dar nu mi-a facut eco si nici mnitorizarea contractiilor. De parca se grabea sa scape de mine, desi ii spusesem ca dansa este medicul care mi-a fost recomandat de dr. meu in lipsa. Mi-a zis ca astazi nu nasc si ca colul este inchis dar nu garanteaza pt zilele viitoare.
Asa ca pe la 10.30 eram acasa si incepand de azi nu ma mai ridic din pat decat pt toaleta, papi si urgente (suna la usa sau interfon)
ieri am comandat de pe chic bebe salteluta- pernuta (suportul) pt pat, cea de la chicco, in care doarme bebe. de abia astept sa mi-o aduca.
Pup toate burticile si imi cer scuze daca v-am ingrijorat
PS: o sa intru mai rar ca mi-e incomoda pozitia in care stau sa scriu.
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
musettepink spune:
babytza
nu ma stresezi,scuza-ma am vrut sa-ti raspund si pana sa scriu am uitat
,deci am sunat ieri la ei si le-am zis ca am niste analize care ar trebui sa fie gata si ca le rog sa verifice si daca sunt sa mi le trimita ca eu trebuie sa ajung cu ele la dr.Si mi le-au trimis pe mail.Dar tu ai dat nr de tel atunci cand ai platit analizele ca nu mai tin minte?daca l-ai dat trebuiau sa-ti trimita sms in care te anunta ca sunt gata analizele si te roaga sa-i suni sa le spui cum preferi sa le ridici:personal,pe mail,pe fax.Eu zic sa suni tu ,uite suna la nr asta:021.223.24.69/70 si vezi sa ai facturile in fata ca te inteaba nr de cerere care e scris pe ele.Bafta sa fie rezultate bune!sa-mi spui ce ai facut!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

andy.p spune:
babytza asa e se apropie incet da sigur momentul si deja simt paranoia ca-mi bate la usa.![]()
clau imi pare rau de ce-ai patit,acuma stai linistita in patuc si asteapta cuminte sa vina dr.tau .Cand se intoarce?
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo Buna dimineata burtici, multumesc celor care si-au facut griji pt mine ![]() intr-adevar am ajuns pana la spital pt consult si la camera de garda asistenta, la indicatiile medicului de garda - prin telefon, deci fara sa ma fi consultat- mi-a intocmit fisa de internare. I-am zis ca nu raman decat daca e cazul de nastere, altfel merg acasa. Am nimerit ca medic de garda exact dr. recomandata de dr. mea pt cazul in care ajung sa nasc inainte sa se intoarca ea. Eram tare fericita crezand ca daca e chiar dr. respectiva o sa fie super. Dar, sincer nu mi-a placut deoarece s-a purtat destul de urat cu mine, in sensul ca m-a repezit si nici controlul nu l-a facut complet. M-a urcat doar pe masa dar nu mi-a facut eco si nici mnitorizarea contractiilor. De parca se grabea sa scape de mine, desi ii spusesem ca dansa este medicul care mi-a fost recomandat de dr. meu in lipsa. Mi-a zis ca astazi nu nasc si ca colul este inchis dar nu garanteaza pt zilele viitoare. Asa ca pe la 10.30 eram acasa si incepand de azi nu ma mai ridic din pat decat pt toaleta, papi si urgente (suna la usa sau interfon) ieri am comandat de pe chic bebe salteluta- pernuta (suportul) pt pat, cea de la chicco, in care doarme bebe. de abia astept sa mi-o aduca. Pup toate burticile si imi cer scuze daca v-am ingrijorat ![]() PS: o sa intru mai rar ca mi-e incomoda pozitia in care stau sa scriu. 35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 5 SAPTAMANI |
Clau stai cumintica ca sa nu te apuce nasterea cu dr asta uracioasa....offfff eu nu inteleg ce ii costa sa fie amabili????????cand se intoarce dr ta?

Si mie mi-a venit pernuta de la chicco ieri,e f draguta!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

babytza spune:
Clau imi pare rau ca nu esti multumita de dr cu care vei naste. Dar important este sa fiti voi bine si sa va intoarceti sanatosi acasa !!
Sa ne anunti cand pleci la spital ca sa scoatem agitatele...

Valentina
33 +
David
poze
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Iata-ma-s, Moni !!!Feteleeeeeeee! Deci... Fi-miu s-a mai echilibrat cu ritmul de crestere; este mai mare cu o saptamana numai, nu cu doua, avem 2950 grame! Inima bate cu 138 BPM si avem organele citez "perfecte, de manual"! Luca a ramas cu capul in jos, a zis ca e imposibil sa se intoarca cu capul in sus la 3kg. Asa ramane, cu capul in jos, gata sa bata la usa! DPN nou este 11 SEPT, in loc de 19-20 dupa UM! Dar avem o mica problema, sa zic asa! Lichidul amniotic este "usor diminuat", se pare ca nu e cine stie ce, dar trebuie sa beau cel putin 3L lichid pe zi vara, in cond in care 1/3 din lichidul consumat zilnic pleaca catre uter! Eu beau numai 2l! A zis dr ca e unul din motivele pt care membranele se pot rupe mai repede! Si ca sa ma astept sa imi "cada burta" (folcloric, nu?), ca deocamdata capul lui e foarte jos dar e mobil, dar prevede ca se va stabiliza in col cat de curand, si atunci sa ma astept la marele moment! Oricum, nu prevede ca va sari de 4kg, undeva pe acolo! Si...avem par negru negru pe cap! Se vedea parul cum plutea in lichid amniotic! (Nausica, sau cine zicea, nu am mangaiat pisica, nici caine n-am Ia uitati voi ce Fat Frumos are mama! LUCA LA 36 SAPTAMANI, sunt ultimele trei fotografii!Citesc si eu din urma si revin! 35+ LUCA AMR 33 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva, super vesti, felicitari pt eco. Mi se pare destul de detalliata ecografia ta si sper ca vineri sa aflu si eu vesti la fel de bune.
Felicitari si tin pumnii stransi sa vina bb atunci cand trebuie si sa fiti bine amandoi.

35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink babytza nu ma stresezi,scuza-ma am vrut sa-ti raspund si pana sa scriu am uitat![]() ,deci am sunat ieri la ei si le-am zis ca am niste analize care ar trebui sa fie gata si ca le rog sa verifice si daca sunt sa mi le trimita ca eu trebuie sa ajung cu ele la dr.Si mi le-au trimis pe mail.Dar tu ai dat nr de tel atunci cand ai platit analizele ca nu mai tin minte?daca l-ai dat trebuiau sa-ti trimita sms in care te anunta ca sunt gata analizele si te roaga sa-i suni sa le spui cum preferi sa le ridici:personal,pe mail,pe fax.Eu zic sa suni tu ,uite suna la nr asta:021.223.24.69/70 si vezi sa ai facturile in fata ca te inteaba nr de cerere care e scris pe ele.Bafta sa fie rezultate bune!sa-mi spui ce ai facut!asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s !![]() 36+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 23 ZILE ![]() ![]() ![]() |
Am sunat acum. Sunt gata.Le trimit pe mail in max 20 min. Si aveau nr meu, dar nu au trimis nimik. Toata ziua m-am uitat la tel.... Multumesc mult

Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze

Ia uitati voi ce Fat Frumos are mama!