Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babytza si ce asteptau daca aveau nr tau........HmmmmmmmmCu placere!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna dimineata!

Astazi schimbam si noi semnatura. 35+ , ma uimesc singura. Mai e asa putin pana vine bebe si totusi sunt atatea de facut... In apart. unde ne vom muta vom termina de zugravit abia la sfr. saptamanii si mai tb sa cumparam toate cele necesare casei... pff... ma ia durerea de cap!

[kllemi], uite aici un link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715&whichpage=13 unde gasesti o lista cu cele necesare in spital. Totusi sa stii ca listele variaza...

Mult succes fetelor care merg azi la control

clau_geo, imi pare rau sa aud ca te-a repezit dr! Poate s-o fi asteptat sa primeasca ceva... Intr-adevar, cred ca cel mai bine e sa stai tu cumintitca in pat. Dr. tau cand se intoarce? Si dr. mea va fi plecata intre 1-7 septembrie... grrr...

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Joy felicitari ptr schimbarea semnaturiisi spor la treab in continuare...fara sa te obosesti prea tare
Babytza sa ne spui cum ti-a iesit analiza...eu sper ca bine.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Am venit si eu de la doctor. Am stat la discutie si ... la o echo mica si rapida
Bebelina este bine are aproape 2700. E bagata adanc in jos partea stanga. Deci galma aia de la filmuletz este spate-fundulica.
Col bun, lichid bun, cicatricea de la cezariana inca rezista. Daaar nu mai tb sa am contractii si m a amenintat cu Ginypralul.A zis ca nu vrea surprize gen apa rupta, contractii, travaliu etc ca la Inisa.
A zis ca nu o lasa pe bebelica mai mult de 3000 - 3200 gr. De acum facem control saptamanal asa ca merg si lunea viitoare, atunci va fi si control pe masa plus echo. De cezariana a zis ca s ar putea sa fie 1-7 sept ( morcovi morcovi morcovi) , depinde de ultimele controale.

Asa ca is putin sub soc ca se apropie asa repede momentul zero.

Eva ce bb frumos si bucalat ai tu acolo si se vede asa de bineee. Baga apa la greu. Si te astept la Polizu

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Felicitari Laureta pt vestile bune si sa dea Domnu sa fie totl bine si sa iti faca cezariana atunci cand e programata, nu mai devreme.

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Salutare!

Felicitari mamicilor care s-au intors cu semne bune de la ecografie, suntem o odisee norocoasa si bebeii nostri vor fi perfecti si in momentul marii intalniri!

Si eu am fost la eco in seara asta, la Iosup, am reusit sa prind o programare in ultima clipa, ca se instalase un pitic enervant cu placenta aia imbatranita si necrozat, plus ca burta mea stagneaza de 3 saptamani la 96cm.
INSA, bebe are 3.300 gr!!! si e tot cu 2 saptamani inainte dupa masuratori, lichidul e normal, placenta gred 2-3 de maturitate, yupeeeeei!!! . Deci, daca bebe Gruia sta cumintel in burtik pana la termen, o sa se faca de peste 4kg cu siguranta ..poate spre 5?

34+ AMR 40 zile!!

Peter Pan

super vesti Nerantula, sa-ti traiasca bb grasunel si sa fiti sanatosi.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

feteleeeeee.... nu ma uitati si pe mine cu intrebarea aia....pleeeeaseeee. Ce imi trebuie cu exactitate in bagajelul de spital ca sunt atat de bulversata, am auzit atatea variante ca nu mai stiu ce sa mai cred

33+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Andy.p, Musette, Babytza,Joy_21 dulce, dr. mea vine joi din concediu iar vineri dimineata merg la control.

Babytza, nu e dr. cu care voi naste (sper) ci doar ii tine locul dr. mele pana vine din concediu.

Joy, culmea este ca i-am dat 500 mii doar pt controlul pe masa. Si oricum ar trebui sa se poarte ok ca este meseria pe care si-a ales-o, nu a pus-o nimeni sa o faca. Dar asta este.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Scrie ca pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de balauri.... Deci avem si noi....

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza imi pare rau ca ti-a isit si tie crocobauri,fugutza la dr sa-ti dea tratament

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

, am revenit!!!!
Dupa o absenta motivata de 2 luni sunt iar pe baricade. De o saptamana citesc incontinuu si azi pot spune ca sunt la curent( exceptand zeci de capitole mai vechi).
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI !!!!

Noi suntem bine.Nu am nimic extraordinar de povestit exceptand schimbarea de domiciliu/tara. Aici din punct de vedere medical pare alta lume. Am scapat de spagi, de costul nasterii, de bagajul de spital si de multe alte probleme care in tara ma framantau.

Ma lupt cu viata de femeie casnica, nu sunt deloc obisnuita dar aia e, nici de angajat nu ma puteam angaja insarcinata.

Numele bblinei s-a modificat putin din Eva Maria a devenit Eva Gabriela.

In rest, multi si va anunt oficial ca de azi v-ati pricopsit cu mine pe forum, nu mai scapati !!

33+ Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png

Mergi la inceput