Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
Neata si de la noi!
Am dormit destul de bine , a adormit si tati cu noi si a intarzaiat la servici.
Eva felicitari pentru vestile bune de la eco.
Clau geo imi pare rau de patania cu dr, noi am cam avut ghinion cu medicii astia in concediu, cu toate ca eu sunt mai multumita de medicul la care am ramas decat de cel dinainte.
Andy.p au aparut morcovii si pe la oradea???Ca la Timisoara sunt la oferta deja atatia sunt!
Ma bucur ca mai sunt printre voi care vor sa nasca natural, eu inclin din ce in ce mai tare pt cezariana avand in vedere si dimensiunile lui BB, avea acum 10 zile 3600g.Maine o sa discut cu medicul sa vedem!
Zicea cineva ieri de arsuri cred ca piolica si eu am niste arsuri groaznice nu stiu ce sa iau pt ele, orice mananc ma apuca arsurile
Diana
37+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Scrie ca pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de balauri.... Deci avem si noi.... ![]() ![]() ![]() Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
OFFFFFFF babytza,imi pare rau!!!!!!!!Cand mergi la dr pt tratament???
Auzi dar oare tanti aia de ne-a recoltat oare ne-a luat de unde trebuie sau a bagat ustensila in alta parte???????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi feteleeeeee.... nu ma uitati si pe mine cu intrebarea aia....pleeeeaseeee. Ce imi trebuie cu exactitate in bagajelul de spital ca sunt atat de bulversata , am auzit atatea variante ca nu mai stiu ce sa mai cred![]() 33+ mami super fericita de ![]() |
kllemi eu am pus: trei camasi de noapte, 7 perechi de chiloti, un prosop mare si unul mic, un pachet de vata, 1 rola de fasa sterila, 2 pachete de tampoane always ultra night, o pereche de papuci din plastic, un sapun, perie+pasta de dinti, un sul de hartie igienica si servetele umede Lactacyd, deodorant. Pentru copil:5 body cu maneca lunga, 5 perechi de soseste, 10 pampers nr.1, un pachet servetele umede Sanosan, o crema de fund Bubchen, 1 flacon de Baneocin pudra, 1 salopeta cu picior (gen pijama) pentru scos din spital. Urmeaza sa imi aduca sotul direct la spital haine sa ies din spital si scaunul de masina al copilului plus ce se va mai ivi pe parcurs. La toate astea se vor adauga kit-ul de recoltare a celulelor stem si trusa de epidurala cu anestezic cu tot (astept ultimul control sa imi dea reteta pentru ea asa am facut si la prima nastere).
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
ratonelu spune:
neata si de la mine,
va invit si io la niste saratele...
nerantula,felicitari pt bebe sanatos si grasunel
clau,stai in pat pana vien doctora buna...da?
joy,felicitari pt semnatura...
azi cine mai merge la eco?parca era cineva ...dar nu mai tin minte.
babytza,
mama lor de balauri...fuga repde la doctor sa le dai in cap...
piersicuta,in leg cu clisma...si io-s
cam asa cand aud de clisma..dar: o colega a nascut natural in iunie,la Elias si i s-a facut clisma,o prietena a nascut vineri 15.08.2008 la Giulesti,tot natural si nu i-au facut clisma pt ca n-au mai apucat...a apucat-o aasa dintr-o data si inainte de termen etc.....ca altfel i-ar fi facut....o alta prietena a nascut in iulie,la spitalul CFR(parca asa se numeste ala de langa Sofitel).....cezariana programata si i-au facut si clisma.....sora mea a nascut anul trecut,cezariana,la Municipal...si nu i-au facut clisma....deci cred ca nu conteaza spitalul,ci doctorul..moasele etc.
desi la cezariana programata..nu prea inteleg rostu....
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
EvaF spune:
Neatza!
Bafta la eco Andreutac, am inteles ca azi mergi la Dr.Danaila! 

ANDREEA & EVA MARIA 

Mai intai, fetele, va pupacesc ca ne-ati felicitat!
Laureta, sa traiasca printzesa!!! Si sa fiti sanatoase amandoua! Ai grija de tine! Mai mult relax! 
Nerantula, FELICITARI! Ce grasunel ascunzi tu acolo?
Oare sare de 4kg? Nu tu ziceai ca ai solduri inguste sau incurc borcanele?
Boo, pai ce sa zic, tu oricum nasti prin cezariana, asa ca ...iar pana sambata nu mai ai timp sa faci tratament! Offfff...bine ca scapi!
Babytza, nu-i bai, trece cu tratament! 
Joy, felicitari pentru semnatura!!! 
Nushaaaaaaaaaaaaaaaa, tot suparici?
MonycaC, ce e cu tine? 
35+
LUCA
AMR 32 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
dyanira spune:
Laureta, Nerantula felicitari si voua pentru vestile bune de la eco!!
Nerantula ce bb grasun ai si tu la fel ca al meu.Mai te gandesti la nastere naturala??
Diana
37+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
babytza spune:
Musette esti criminala 

Rain bine ai revenit printre noi 
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
Babytza imi pare rau ca ai probleme, dar cu tratamentul potrivit sigur se rezolva
si fii fara griji.
Ratonelu si Dyana
Rain, bine ai revenit .
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
musettepink spune:
Muuh ne trebuie reteta pt trusa de epidurala?mie dr nu mi-a dat nici o reteta.banuiesc ca si tie ti-a zis de cea de la Braun nu?dar eu acum am o nelamurire se cumpara cu anestezic sau fara?????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

babytza spune:
Muuh sutiene si buretei pentru sutiene nu iti iei ? Imi place listutza ta. Tot asa iau si eu .
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze