Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Era sa uit: am schimbat azi si semnatura!
Cand ma gandesc ca se poate intampla in orice moment ma ia cu transpiratii, dar gandul ca imi pot vedea bebele in curand ma face sa simt ceva nemaintalnit pana acuma!
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
ratonelu spune:
rain,bine ai revenit...
muuh...stai ca io nu inteleg....mi-am luat si io moartea pasiunii....dar nu inteleg de ce iti trebe 7 perechi...mie mi-au spus toate cele pe car ele-am intrebat (care au nascut,cunostinte etc)...ca iti trebe moartea pasiunii doar pt ,cel mult,ultima zi.....cand oricum pleci...c ainainte,indiferent ca e naturala sau cezariana,nu poti suporta niciun fel de chilot.
asa e?...ca ma gandesc d ece ti-ai luat 7perechi...ma destepti si pe mine?ca poate nu e asa...ca io mi-am pregatit doar 3perechi.

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Musette esti criminala ![]() ![]() ![]() ![]() Rain bine ai revenit printre noi ![]() Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
pai deja intru la idei.....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

andy.p spune:
Dya
da da apar morcovii la si la noi...Tu ce mai faci?Cand mergi la dr?Te-ai hotarat ptr cezariana?
Rain lover bine-ai revenit.
Dya am uitat sa-ti zic ca ptr arsuri Rennie sau dicarbocalm
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
rain_lover spune:
Ce bebei grasunei!!! Felicitari EVA, se pare ca nici Luca nu vrea sa fie mai prejos !! Mie mi-e un pic frica de asta, recunosc. Asta probabil si ca nu stiu momentan cat imi cantareste comoara dar luni cam trebuie sa aflu ca am programare la eco. Totusi, eu asociez dificultatea nasterii naturale si cu greutatea copilului...si 4, 5 kg...
.
33+
Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png
ratonelu spune:
dyanira...felicitari!!!!!
io am zis ca la 37-38 vreau sa nasc....ce aproape esti.
tinem pumnii....
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
andy.p spune:
Si Dya felicitari ptr semnatura..maine,poimaine ne anuntzi ca ai nascut.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
| citat din mesajul lui ratonelu rain,bine ai revenit... muuh...stai ca io nu inteleg....mi-am luat si io moartea pasiunii....dar nu inteleg de ce iti trebe 7 perechi...mie mi-au spus toate cele pe car ele-am intrebat (care au nascut,cunostinte etc)...ca iti trebe moartea pasiunii doar pt ,cel mult,ultima zi.....cand oricum pleci...c ainainte,indiferent ca e naturala sau cezariana,nu poti suporta niciun fel de chilot. asa e?...ca ma gandesc d ece ti-ai luat 7perechi...ma destepti si pe mine?ca poate nu e asa...ca io mi-am pregatit doar 3perechi. ![]() ![]() ![]() ![]() carla,34+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Ratonelu daca cunostintele tale zic ca nu suporti chilotii,scuza-mi indiscretia dar tamponul sau somoiogul de vata pt lohii cum si l-au pus???????dupa nastere elimini lohiile sincer nu vad cum ai putea sta fara chiloti????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

Muuh spune:
| citat din mesajul lui ratonelu rain,bine ai revenit... muuh...stai ca io nu inteleg....mi-am luat si io moartea pasiunii....dar nu inteleg de ce iti trebe 7 perechi...mie mi-au spus toate cele pe car ele-am intrebat (care au nascut,cunostinte etc)...ca iti trebe moartea pasiunii doar pt ,cel mult,ultima zi.....cand oricum pleci...c ainainte,indiferent ca e naturala sau cezariana,nu poti suporta niciun fel de chilot. asa e?...ca ma gandesc d ece ti-ai luat 7perechi...ma destepti si pe mine?ca poate nu e asa...ca io mi-am pregatit doar 3perechi. ![]() ![]() ![]() ![]() carla,34+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Mie mi-au dat sa imi pun chiloti cand m-au adus de la terapie intensiva in salon. Am purtat chiloti trei zile inclusiv ziua in care m-am externat. Mi-am luat 7 sa fie ca cine stie in ce pozitie stau si se pateaza.
musette doar daca iti da medicul reteta de epidurala, mie personal mi-a dat dar nu tot doctorii dau deci vezi tu cu medicul tau ce si cum. Eu stiu ca de exemplu Tutunaru nu da reteta si pentru anestezic, Vladareanu cand da cand nu da.
babytza avand experienta de la prima sarcina cand nu am avut strop de lapte 5 zile nu ma ambalez cu sutienele si cu atat mai mult cu tampoane de sani. Daca e sa ma loveasca laptele valuri valuri vine sotul cu un sutien si niste tampoane de sani.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)