Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Maine merg la dr.M-am hotarat pentru cezariana , de fapt cred ca in subconstient eram hotarata demult , dar ce m-a determinat sa ma hotarasc a fost dimensiunea lui BB , dr a zis ca are si caputul mare!
O sa vb cu el maine si sper sa fie de acord sa imi faca cezariana ca daca nu trebe sa nasc natural sau sa astept sa vina medicul meu care oricum nu prea face cezariene el e adeptul nasterii naturale chiar si la 5 kg.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

musette...pai nu stiu ca n-am mai nascut...asa am auzit si io...d-aia intrebai...sa ma destept...

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

dyanira,bafta multaaa!
nastere usoara si bebe sanatos!

carla,34+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

multumesc MUUH dar crezi ca ne trebuiesc chiar atatea????

33+ mami super fericita de

Care ti se par prea multe? Camasile de noapte?- sa fie nene 3 ca lohiile alea curg si pe langa daca nu oricum le schimb ca mai transpir etc. Chiloti? Sa fie ca oricum nu ocupa mult loc. Prosoape? doua nu mi se pare mult unul pentru fata si unul pentru restul corpului. Haine de bebe - sunt atat de mici incat nu ocupa mult spatiu, cosmeticele de copii mi le-au cerut in mod expres data trecuta, pampers la fel, hartie igienica - se duce rapid un sul ca infasori capacul de wc sa poti sta pe el, servetele umede Lactacyd sunt un moft personal recunosc, vata, fasa, tampoanele, papucii la sunt un must have. Salopeta de iesit din spital o iau eu ca asa vreau sa nu imi faca sotul vreo surpriza. Celulele stem si epidurala sunt o optiune personala ca sa zic asa.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

muuh,k.merci.o sa maresc si eu numarul....ca sigur se murdaresc repede.

carla,34+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muhh merci!

Ratonelu

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muuh pt ce iei servetelele umede Lactacyd?te poti strege cu ele pe corp?daca da imi suna bine si cred ca iti urmez sfatul si-mi iau si eu.

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Dyana tin pumnii stransi pt maine sa fie dr de acord cu cezariana ca sa nu te chinuii.Nastere usoara si te asteptam cu vesti bune.

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici
si noi pe aici la raport, inca bine
ieri a fost agitatie mare in burtica, vi se intampla si voua sa fie agitate mogaldetele si a miste toata ziua tare?
ieri am scapat prin magazine in feeria si bineinteles ca am luat 2 bluzite dragute pt Vladut
in rest ... citesc ce scrieti, ma bucur cand e de bucurat, ma intristez cand sunt vesti mai putin bune ... ma lupt cu traficul din bucuresti si drumul pana la servici
zi usoara si cu vesti bune tuturor!

33+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Muuh pt ce iei servetelele umede Lactacyd?te poti strege cu ele pe corp?daca da imi suna bine si cred ca iti urmez sfatul si-mi iau si eu.

36+LUCA

AMR 23 ZILE

Nu pe corp doar la fund. Pe corp o sa ma spal asa pe bucati sau chiar cu prosopul umed ca dus nu ma incumet daca arata tot ca acum doi ani.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput