Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
Clau geo
multumesc ca te gandesti la mine!Sa stii ca si eu iti doresc sa ajungi la 38 de sapt macar si sa ai paret de o nastere usoara!
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zambetmic 'neata burtici si noi pe aici la raport, inca bine ieri a fost agitatie mare in burtica, vi se intampla si voua sa fie agitate mogaldetele si a miste toata ziua tare? ieri am scapat prin magazine in feeria si bineinteles ca am luat 2 bluzite dragute in rest ... citesc ce scrieti, ma bucur cand e de bucurat, ma intristez cand sunt vesti mai putin bune ... ma lupt cu traficul din bucuresti si drumul pana la servici ![]() zi usoara si cu vesti bune tuturor! 33+ cu Vladut |
Da si la mine e gandacelul tare agitat de vreo saptamana. Zi si noapte. Ma amuza teribil , dar uneori se intinde asa de tare ca am impresia ca iese....

Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
Muuh
sunt pt fund doar,dar oricum sunt bune,vorba ta cu dusul nu se stie niciodata.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s
!
36+

LUCA

AMR 23 ZILE 

kllemi spune:
MUUH mai convins ai dreptate, nu sunt deloc multe dar ma speriasem eu,ma duc sa le scriu ca sa nu uit ceva

33+ mami super fericita de 
dyanira spune:
Acum vroiam sa fac comanda pe net pt salteluta de pat pe un site de aici din Timisoara: si astia sunt in vacanta
asa ca am ramas fara salteluta.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Clau geo multumesc ca te gandesti la mine!Sa stii ca si eu iti doresc sa ajungi la 38 de sapt macar si sa ai paret de o nastere usoara!Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Dyana
35+ Mami fericita de
Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
anis spune:
neata...si felicitari mamicilor..bine ai venit Andrei..se pare ca suntem un capitol de august-septembrie-octombrie.
Dyanira, eu ti recomand saltetuta de cocos, am 4 saltelute si le folosesc de 3 ani, le gasesti pe bebecomfort
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Vad ca azi ma simt bine, adica nu ma dare piciorul in schimb bebelina mea e f activa, o sa va pun filmuletul sa vedeti cum se arunca in burtica, de abia stept sa merg la dr.
Apropo parca se mai faceau niste analize, pe la 28 de sapt sau 36 sau?? nu mai stiu..
*** AniS **
31+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
babytza spune:
Dya si eu tot de cocos am luat de la b e b e c o m f o r t si sunt foarte multumita de ea. Si ajunge si repede.
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
| citat din mesajul lui anis Apropo parca se mai faceau niste analize, pe la 28 de sapt sau 36 sau?? nu mai stiu.. *** AniS ** 31+ *** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
Eu la 32 stiu ca se fac. Mie asa mi-a dat.

Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze