Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
andy.p spune:
Eva felicitari ptr vestile minunate..Luca e asa dragutz
Noi am fost mai mult plecati azi..vestea buna e ca mi-a venit coletul de LR
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 eva: tu ai scos definitiv din calcul Euroclinic? stiam ca ai asigurare, in nici un caz bebe luca nu va fi un prematur, ce te-a facut sa te "sucesti"? (pe mine pretul ma ingrozeste, daca as avea asigurare nu as sta pe ganduri) |
Sotzul meu nu mai este expat (platiti si impozitat in Franta dar job in afara granitelor), are un contract local acum. Inainte aveam o asigurare internationala elvetiana, Verspieren, care rambursa 100% totul, inclusiv nastere + spitalizare! Asa ca m-am reorientat catre Polizu, influentata, ce-i drept, de istoriile auzite despre Euroclinic, transferuri la stat, copii cu probleme lasati de izbeliste etc. Plus ca intre timp am pierdut si asiguarera aceea, asa ca...Dar daca mai aveam asigurare si tinand cont ca sunt in S36, deci ma primeau lejer, as fi incercat Euroclinic, pentru ca nu plateam o centima. Dar asa devine exagerat pt bugetul nostru. In Franta si nu platesti atat, esti rambursat total sau partial, depinde de asigurare. Ca la noi la nimeni..
Doamne ajuta sa fie bine in Polizu, aud vorbe excelente despre neonatologi, platim o rezerva privata. Am vizitat spitalul. Sper sa fie totul bine!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
sept-oct2008 spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Eva,felicitari pt ! Piolica,eucarbon pt ca nu este indicat in sarcina ,i-a dicarbocalm daca nu iti trece cu rennie. Fetelor va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina D.N.08.01.1982.U.M.24.01.2008.DPN.30.10.2008 29+Sergiu |
Gata!Esti ultima din octombrie
EvaF spune:
Laura, July, Lucutta, Nausica, Piolica, Tzitziri
Musette, Laureta, va asteptam la raport cu vesti de la eco!!!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
_irina_ spune:
Cred ca deja ar trebui sa facem condica de prezenta, eu le-am spus la colegi ca daca nu vin la lucru maine sa ma sune poate am nascut. Se uitau asa ciudat la mine.
Azi am aflat ca o colegutza de a mea a nascut, si era cu 2 saptamani inaintea mea ca termen. Si eu cica vreau sa mai merg 2 saptamani la lucru. Acum recalculez.
O alta chestie care am descoperit-o mai ieri e ca parca nu ma mai simt chiar asa de , cred ca m-am obisnuit cu starea asta. Sau o fi burta asa de mare ca nu mai vad celulita de ea?
34+ - Andreea
babytza spune:
Monica sunt aici !!! Ma strigai la apel...
Eva felicitari pentru grasunul cu pletele in ....lichid
Musette imi pare tare rau de rez tau la crocobaur dar cum ai aflat de analize ? Pe mine nu m-a sunat nimeni.... Cred ca ma duc maine personal sa le iau.
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Sotzul meu nu mai este expat (platiti si impozitat in Franta dar job in afara granitelor), are un contract local acum. Inainte aveam o asigurare internationala elvetiana, Verspieren, care rambursa 100% totul, inclusiv nastere + spitalizare! Asa ca m-am reorientat catre Polizu, influentata, ce-i drept, de istoriile auzite despre Euroclinic, transferuri la stat, copii cu probleme lasati de izbeliste etc. Plus ca intre timp am pierdut si asiguarera aceea, asa ca...Dar daca mai aveam asigurare si tinand cont ca sunt in S36, deci ma primeau lejer, as fi incercat Euroclinic, pentru ca nu plateam o centima. Dar asa devine exagerat pt bugetul nostru. In Franta si nu platesti atat, esti rambursat total sau partial, depinde de asigurare. Ca la noi la nimeni.. Doamne ajuta sa fie bine in Polizu, aud vorbe excelente despre neonatologi, platim o rezerva privata. Am vizitat spitalul. Sper sa fie totul bine! 35+ LUCA AMR 33 ZILE!!! POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
ma bag si eu ca musca... sau ca tine... imi pare rau, o asigurare de expat este aur curat, mai ales acum in preajma nasterii!
tocmai d'asta plecam noi in franta, altfel sotul meu trebuia sa treaca pe local de la anul... (si nu era vorba numai de asigurare, ci multe alte beneficii pe care le-ar fi pierdut). eu sper ca la Polizu sa fie bine si sa ai parte de o nastere corect asistata.
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Joy21 spune:
Eva, felicitari pentru bebe Luca. Cum sta el, dragutul in poza, imbufnat pe nenea ecografistul.
Fetelor, am o propunere, sa nu ne speriem reciproc cu povesti despre nasteri triste si experiente neplacute. Multe dintre noi vor naste la spitale de stat, din ratiuni ce tin de siguranta lui bebe sau financiare (eu la Giulesti!) si fiecare spera sa aiba o experienta cat mai umana (mi-e si frica sa spun placuta).
Nu vreu sa ma internez la Giulesti cu inima cat un purice, de frica ca o sa ma tortureze la controale inainte sa nasc. Macar mai lasati-ma sa mai sper.
Va pup pe toate si sper sa nu ma intelegeti gresit.
34+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
LUCUTTA spune:
Jully Morning,nu vreau sa ma bag peste doctorita ta ,daca ti-a zis sa iei diazepam pana vine ea eu zic sa urmezi recomandarile desi nu cred ca mai este necesar,cat despre passiflora nu stiu nimic despre acest medicament care am inteles ca este din plante ,dar totusi sa nu iei nimic din ce nu iti recomanda dr.
Tzitziri,poti lua supozitoare cu glicerina pt copii dar nu ff des deoarece o sa-ti irite colonu.
Sept_oct,iti multumesc frumos
Eva eu am sa vin cu vesti de la eco doar prin 2 sept pt ca dr mea este in concediu.
29+Sergiu
EvaF spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Eva eu am sa vin cu vesti de la eco doar prin 2 sept pt ca dr mea este in concediu. 29+Sergiu |
Eu o strigam pe Laureta mai sus, ea are azi vizita medicala si spera la eco!
Dar acum ca mi-ai zis, pe 2 septembrie bag agitatele!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!