Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Asteptam sa intru la consultatie la dr. Tutunaru. Pentru cine nu stie, Tutunaru si Isoup au cabinetele usa in usa (la Fortis) si cum mai aparea o persoana, intreba cine e ultima perosana si la care medic asteapta. Si uite asa intra o tipa, adreseaza intrebarea si sotul unei gravidute care era ultima( dar plecase la toaleta) raspunde incurcat "Eu" "La ce medic?" - "La dr. Tabacu"

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am ajuns acasa. De la Urgente.

Va spusei mai devreme ca se duse sotul sa vada ce face AJ si, daca plange si e suparat sa-l aduca acasa.
A venit fara el, caci.... fetele de la cresa au zis ca e ok.
Am dormit.
M-a trezit telefonul . Pe la 3. Sa ma duc sa-l iau pe AJ de la cresa, ca a facut febra 39,4 C ( aici sunt F si era 103).

Ma duc, AJ era doar in pampers...ca sa se mai racoreasca un pic... caci ardea au zis. Facuse si kk.... diaree... rosu.. nasty...au zis.

Il iau, si mergem la clinica la care mergem de obicei. Era sala de asteptare plina. Ii zic tipei de la receptie ca..are febra mare, la care ea imi raspunde ca nu au nici un "opening" si imi da cardul, sa ii sun maine dimineata pentru o programare. Damn you!!!!
Am trecut strada, la Spital, la ER (urgente).
Febra 101,8 F ( 38,8 C).
Mi-l ia, vine un doctor, se uita la el... il consulta... diagnostic: bebe sanatos, cu greutate normala, o usoara infectie a urechii drepte ( AJ se trage de cea stanga; ma rog, stie doctoru' ce-o sti ).
Tratament cu Amoxicilina 10 zile si Tylenol pentru febra.

Acum doarme puiul meu.
Il astept sa se trezeasca, ca sal hidratez.
Ne rugam la Dumnezeu sa ne facem bine repede.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor... aveti grija la bebeii cu mucisori. Aspirati-i cat de bine si des puteti.
De la mucisori, a facut AJ infectia la ureche.
Si, doar am incercat sa il aspir, caci mi-a adus sora-mea batista bebelusului din Romania. Dar urla si-si muta capul mai ceva ca girofarul. Cat sa-l chinui?
Uite insa, ca.... s-a ajuns la mai rau.
Daca insistam cu aspiratul, poate nu facea infectia.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Fetelor... aveti grija la bebeii cu mucisori. Aspirati-i cat de bine si des puteti.
De la mucisori, a facut AJ infectia la ureche.
Si, doar am incercat sa il aspir, caci mi-a adus sora-mea batista bebelusului din Romania. Dar urla si-si muta capul mai ceva ca girofarul. Cat sa-l chinui?
Uite insa, ca.... s-a ajuns la mai rau.
Daca insistam cu aspiratul, poate nu facea infectia.

Vali

Vali, imi pare rau de otita puiului mic. Bine ca ai aflat ce e, faceti tratament si trece. Mie imi trecuse prin cap ca atata planset ar fi putut fi de la urechiusa, dar nu facusem legatura cu mucisorii. Asta e, nu te mai invinovati, data viitoare o sa stii ce sa faci. -ici puiului bolnavior.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata la fete, mai intru si eu la prima ora si va servesc pentru prima data cu o
si cu un banc

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la
gura. Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti!!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?
- El lucreaza la 7UP...

miri cred ca nu ai apucat sa vezi mesajul meu pentru tine, daca-l vezi pe acesta dute la pag 6 ca sigur si sasha ca si yasmin si cred eu multi copii sufera de acelasi sindrom cand parintii pleaca la serviciu mai devreme

Eu cam tot cu starea acea de caca, copilul meu super agitat azi noapte asa ca de dormit mai deloc, nervii la pamant incerc sa-mi revin iar de sot ma doare fin nu ma mai stresez poate o sa realizeze si el ca mie foarte greu si mie si cand va intelege anumite lucruri o sa-mi revin si eu la normal, pana atunic nu mai fac mancare, aseara am pus de 2 ori masina de spalat, o data cu rufele mele si niste prosoape a doua oara cu celel ale bubulinei ale lui sa si le spele iar de mancare sa-si faca ca nu sunt bucatareasa nimanui, si asa eu sunt la regim si ma descurc cu mancare nici de cumparat nu mai cumopar nimic sa manance ciuciu daca nu-i convine sa ma pupe undeva.

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Am luat rezultatele de la CANTACUZINO; are infectie cu "Escheria coli peste 100000 UFC/ml - asa scrie la rezultat"; banuiesc ca asta este e-coli

Maine ma duc la spital sa vedem ce antibiotic intravenos ii baga.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Roxana , ultima infectie cu E-coli a Sarei am tratat-o cu Zinnat ( cefuroxima) , 4 ml/12 ore , timp de 10 zile. Banuiesc ca ii face si antibiograma si daca iese sensibil la cefuroxima , poti sa-i dai Zinnat si scapati de branula si de spital. Se mai poate da Cedax , 2.5 ml/24 ore ,timp de 10 zile , in caz ca iese sensibil la ceftibuten. In cazurile de infectii urinare ajuta f. mult si Vitamina C natural , 5 picaturi / zi care distruge germenii din urina.Nu uita sa-i dai Biotics pentru protectia florei stomacale si Liv 52 pentru protectie hepatica.
Trust me , am deja experienta cu madame e-coli si de-acum stiu cum sa-i dau la cap.
Multa sanatate buburuzei , sa scape repede de infectie

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Mai vin cu 2 bancuri tot chiuleste Andrei, si sa nu uit la multi ani clopoteilor sarbatoriti astazi

Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier. La prima casa a fost intampinat de membrii intreagii familii, care l-au felicitat si i-au daruit un cadou. La a doua casa a fel. La a treia la fel. Si asa mai departe... La ultima casa i-a deschis o femeie superba goala pusca. L-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex. S-au dus in bucatarie, unde ea ii pregatise un mic dejun imens. In timp ce manca, el observa o bancnota de un dolar pusa pe masa.
- Pentru ce-i dolarul ?
- Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine si el a zis:"F**k him, give him a dollar". Micul dejun a fost ideea mea...

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mana pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mana pe testicule si erau tot reci ca gheata...
A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii vineti, etc.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mana pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: "Draga ce fierbinti sunt testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata..."

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Honey, sanatate multa la pui de Aj, iar cu batistura incearca sa dai mai incet la aspirator poate il sperie zgomotul, daca nu roagal pe tati sa-i tina capsorul usor sau sa-i atraga atentie si asa ii scoti mucisorii

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!
Fetelor, nu mai m-am simtit asa din facultate cand se apropuia luna septembrie si trebuia sa-mi dau restantele multe pe care mi le lasam "grijulie" pe toamna, sa nu ma obosesc prea mult vara ca sa plec stresata in vacanta....

So, am asa de multe "restante" - capitole precedente - ca habar n-am daca le voi reusi sa le "iau" astazi...
Si cel mai rau imi pare ca am auzit ca a fost cretulina pe aici si a pus fotografii, ca mai am de vizionat fotografii cu frumuseii de sacha, bruno, domn' inginer, pupi si printesa-sofia de stancutza,si alte zeci de fotografii...

Ieri nu am mai avut deloc timp sa mai intru pe forum....

Monicaa,a imi cer mii de scuze ca nu ti-am dat informatiile ieri. Am facut pana acum si am pierdut mesajul de-mi venea sa ma dau cu capul de birou... O voi face imediat dupa ce termin mesajul acesta! Daca reusesc sa-l termin si sa-l trimit...

Miri, FELICITARI pentru reusita lui bruno sa faca pipi la olitza... Eu, sincera sa fiu am simtit ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior cand a reusit dimitakis sa renunte la pampers... Vorba cuiva de aici... parca luase la harvard - asa mandra am fost de dimitrakis ca face la olitza !!!
Intorc pupicii primiti cu mult drag !!!!

Shose, pipetul si pe mami ei !!!! Ai mai fost de curand la mare ? Ati fost si cu ea sau o veti lua "tura" urmatoare in septembrie ? Sambata dimineata voi pleca in grecia. Ma bucur caci mi-e dor si de soacra-mea si de mare dar mi-e groaza cand ma gandesc in ce calduri voi sta acolo...

Honey, si eu spun sa te relaxezi si sa nu-ti mai faci atatea procese de constiinta. Esti o mama super si experienta se canstiga "din mers". Uite, eu si acum, la al doilea copil mai am multe chestii de invatata!!!! Bine ca ai aflat de la ce a facut puiutul febra si ca acum ai tratament!

Miki, m-am prapadit de ras citind povestioarele scrise de tine. Cel mai tare m-a amuzat faza cu toba de la masina. Spune-mi te rog, asta ti s-a intamplat tie sau sunt prelauate de la "forum adunate "... Oricum, mi-am inceput - multumita tie !!! - tare bine ziua de munca!

A, din raspunsurile fetelor am dedus ca Ema l-a crstinat pe scumpul de milan... Felicitari si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata !!! cu mult drag !!!

pentru ginette, ellenuta si gatta !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata fetelor,

vin si eu la

honey bine ca te-ai dus cu el si ai aflat ce are. da-i tratamentul si va fi bine sunt sigura! bebele mic

louiza uff .. nu te mai supara atat din cauza sotului .. nu merita. eu la concluzia asta am ajuns .. stii tu cel mai bine cum sa-l pedepsesti. si al meu ma enerveaza de mor .. dar acum il inteleg ca e super mega ocupat cu businessul pe care il deschidem in vreo 2 saptamani. fata

miki o ca m-ai binedispus in aceasta dimineata! si tie louiza

v-am pupacit .. fugim in parculet

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput