Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
docdecap spune:
Vali, stai linistita, nu e in nici un caz ca nu ai fi buna tu de mama. esti FOARTE BUNA. poate stim noi cine nu e la fel de bun ca tata, da' hai sa nu-mi dau asa, gratuit, cu parerea.
e f. posibil sa fie de la dinti. stiam ca de obicei erup sau fac probleme in zilele cu luna plina -cum fu mai deunazi.
hai, capu' sus si un
si SA NU TE MAI INDOIESTI NICIODATA CA ESTI O MAMA BUNA. ca te bat, pe cuvantu' meu!!
of fetelor, eu am luat o pauza de forum si ce descopar? ca a fost lala20 pe aici.
pe mine daca ma vreti, REPET, sunati-ma. trec rar pe forum, nu ma supar, nu ma deranjati, mi-ar face placere sa ne vedem, da' SUNATI!!
shose, ai prins aluzia???
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ellenuta spune:
roxanica uff Doamne ce rau imi pare!! sper sa nu-i puna branula buburuzei si sa mearga cu antibiotic oral!
adeluta
monica nu mai merg la bell dame ca s-au nesimtit! au niste preturi de-ti pica fata. merg la amica, aproape de belle dame. m-a costat epilat tot, manechiura, pedichura, vopsit, tuns, coafat - 200 ron.
honey cum sa nu fii mama buna?? vezi ca vin cu shlapu'! mai au si bebicii pasele lor proaste, le dau dintii .. cine stie ce l-o fi durut pe AJ! nu-ti mai face procese de constiinta .. esti cea mai buna mama ptr pitic! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
fetelor .. nu stiu ce sa ma fac cu eva .. e asa neastamparata si incapatanata!!! in parc le fura jucariile copiilor, carucioarele sunt parcate unul langa altul si ea se intinde si le ia jucariile .. cum sa-i explic eu ca nu are voie? bun, punem carucioarele mai departe, incepe sa tipe si sa se intinda la jucarii .. normal ca partea adversa incepe sa urle, la randu-i si uite asa ne stie tot parcul ..
si mai nou .. racneste! nu plange ci cred ca tipa de placere .. sa se auda ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
rlc_sandor spune:
ramonab,multumim pt urare
dorim si noi la multe lunite sarbatoritilor:robert si alexia
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
anca.b spune:
Salutare! Astept sa se trezeasca somnorila, sa-i dau fructele cu iaurt si sa iesim afara pina nu vine furtuna...
la noi, masa de la 10 a ramas scoasa. eventual mai molfaie un biscuite sau un pufulete, da' nici vorba de mincare. so, sintem la 4 mese pe zi. ne facem baieti mari!!! si ne ridicam singurei in fundic (de pe burta) si in picioare daca ne sprijinim de mami....
Honey, nu mai fi suparata si alunga gindurile alea negre. esti o mama excelenta. daca nu ai fi nu ti-ai face atitea griji...ai fi mai nepasatoare, ca stim noi cine.
AJ mic...poate fi de la dinti, sa stii. si stefan a avut doua crize de plins insteric cind au iesi dintisorii
Roxana, imi pare rau de Adelutza mica. uite o
, si curaj. Ramona zice ca trece relativ usor daca e trata cum trebuie.
Natalia, felicitari pentru progresele Stefanitei. Noi cind ne mai vedem? ca ziceam eu de petrecerea de craciun, da sper sa nu fie chiar asa.
Miri, am vazut pozele ieri, da n-am mai apucat sa-ti zic nimic de buzduganii tai. sint niste frumosi...iar sasha e tot "bulgar". cel putin la obrajori.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
sper ca in curand sa pot pune si eu poze noi cu sonia,noile-am admirat pe toate
,sunt superbe
multa sanatate bebelusilor bolnaviori
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
stancutza spune:
Honey, o mama care o noapte intreaga incearca sa isi calmeze puiul, fara sa inchida un ochi, nu are cum sa fie o mama rea. Eu insa as fi fost mai insistenta cu mersul la spital. Si noua ni s-a intamplat ceva similar cand Sofia a racit prima oara: eu o auzeam ca ramasese aproape fara voce, sotului meu nu i se parea nimic dubios si am inistat eu sa o ducem la un control. Bineinteles ca avea ceva, nu ma inselasem. Bine, la AJ pot fi dintisorii, daca fetele spun ca asa rau ii dor pe mititei (noi nu avem inca, deci nu stiu cum e). Gaze cred ca ai fi stiut daca are, s-ar fi auzit, nu? Du-l totusi la un control, sa nu fie altceva. Adica, oricat de bune mame am fi, nu avem cum sa ghicim intotdeauna ce are puiul. De cate ori nu si-a pus oricare din noi intrebarea: "Da' ce-o avea de plange?" Nu? Iar trist era dimineata pentru ca era obosit, micutul. Nu ai putut sa-l tii acasa azi, sub observatia ta? Sau ai inceput deja job-ul?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
honey79 spune:
Va multumesc fetelor pentru cuvintele de incurajare.
Sunt la pamant, psihic.Fizic...nici nu mai stiu cum mai mi-e. Simt doar ca de oboseala, tremura carnea pe mine.
Nu mai zic ca,(,) cand m-am intors de la cresa, chiar aproape de casa,e ra sa ies cu masina de pe sosea. Ma rog...
A venit sotul acasa. Nu, nu de ingrijorare pentru bebe...ci...ca-l doare urechea.
Totusi, m-a gasit plangand si..s-a oferit sa mearga la cresa sa verifice cum e Andrew. Daca doarme, il lasam sa se odihneasca acolo. Chiar ii palce la cresa, sa stiti.Nu azi insa, cred.
Anyway...daca e plans si agitat... sa mi-l aduca acasa.
Eu am reusit sa ma bag in cada, mi-am aruncat 2 saruri si 3 bubbles... si acumk parca ma simt mai bine..desi somn.,..ioc.
Ehhh.... pan-oi muri, oi avea eu timp sa trag si-un pui de somn.Deocamdata puiul meu e cel mei important.
Va pup fetelor si.. va doresc DOAR bebei sanatosi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miki_baby spune:
Buna
Sunt putin ingrijorata. Saara a facut kk negru. Ieri i-am dat afine. O fi de la ele?
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Buna Sunt putin ingrijorata. Saara a facut kk negru. Ieri i-am dat afine. O fi de la ele? Miki de Saara Maria 7.01.2008 |
Eu asa m-as gandi daca ar fi Sofia "impricinata". Vezi si urmatorul produs si pe urma hotarasti. Dar ai observat probabil si tu cum, atunci cand introducem un aliment nou, prima oara cand il elimina in pampers e mai mult nedigerat. Iar afinele coloreaza puternic, deci eu zic sa nu te ingrijorezi inca.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei