Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Buna

Sunt putin ingrijorata. Saara a facut kk negru. Ieri i-am dat afine. O fi de la ele?

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

In mod sigur . Mai ales daca la era ok la consistenta, miros , fara mucus.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Buna

Sunt putin ingrijorata. Saara a facut kk negru. Ieri i-am dat afine. O fi de la ele?

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

In mod sigur . Mai ales daca la era ok la consistenta, miros , fara mucus.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Da, era ok. Am vorbit si cu o prietena finlandeza si mi-a spus tot asa.

Va multumesc mult pentru raspunsuri

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am intrat si eu sa vad ce fac fetele, ca m-am certat iar cu sotu zici ca e ciufut iar eu cu starea mea nu mai suport nimic azsa ca la-m lasat ca un cacat singur si am venit la calculator, dar ciudat este ca imi curge laptic dintr-un tit, vi se pare normal eu care nu mai alaptez de 4 luni si nici nu a mai curs asa zici ca e ca atunci dupa nastere da sa vina lapticu, in fine important e ca nu ma dor tatele.

Al meu copil alearga cu premergatorul, ar vrea sa ii dea drumul deabusilea dar cred ca-i cantareste fundiera prea mult si se lasa pagubasa dar ieri la cheia era pe saltea (din aceea mare gonflabila) si se tarea cu spatele ca racu am pus-o iar si tot asa pana a cazut cu picioarele de zici ca se ruga in genuchi apoi s-a intors in fundulet si dai sa traga de iarba, asa ca noi facem ca racii inapoi

Ginnette bafta si sper sa scape bubulina ta cat mai usor posibil

nemary si mie tot la cheia imi place e mai linistit si noi acolo am mers cu cortul si duminica toata ziua

Loredana nu se vad pozele

Natalia felicitari pentru progrese, si stai ca intre surori o sa vezi mai tarziu nu acum

Honey sa-r putea sa fie dintisorii, vezi si tu pe net care a rfi ssimtomele ca sunt mai multe dar nu toti copii le au unii nu zic nimic altii saracii trec prin toate, si cu sotu mai lasal ca tre sa-si revina el si sa inteleaga o data ca un copil e facut in 2, iar tu esti o mama buna, de fapt nu exista mama buna sau nu exista mama pentru fiecare copil, asa cum se spune despre lapte ca fiecare mama are laptic bun pentru bebe al iei

Ellenuta si fimea face la fel tot ce vede nou e bun, ieri se juca cu cutia de bere goala cand i-am luato nu a plas dar a facut urat rau de tot dadea din maini asa nervoasa de nu=ti spun, cand i-am dat cutia inapoi radea la mine

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Sa va zic ce-am facut azi. M-am dus sa ma tund si m-a si spalat coafeza. Mai a folosit niste super produse, miroseau asa frumos si m-am hotarat sa le cumpar. Nu m-am uitat la preturi, ma gandeam ca n-au cum sa coste asa mult. Cand am platit sa mi se faca rau!!! Masca de par era 35 Euro, samponul 23! In total 99 Euro!! Mi-a fost rusine sa zic ca nu le mai iau. Asta e ..sper sa fie bune, ca eu intotdeauna am avut probleme cu gasirea unui sampon bun. AA..produsele sunt profi, de la Kerastane L'Oreal. A mai folosit cineva?

A facut un misto Timozaurul de mine...cica toata luna mancam numai supa:))))

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Buna seara fetelor!!!

Iar n-am mai intrat demult.Nu pot sa fiu consecvenat in scris.Cateodata doar va citesc,cateodata ma apuc de un mesaj si apoi intervine altceva si nu mai pot sa-l mai termin.

In fine..suntem bine..papam mai bine,adika fara circ,nu ne place iaurtul decat cu fructe dulci in el,nu prea stam in fundulet decat cu ajutor,in schimb vrem direct in picioare...Whatever,nu vreau sa ma panichez ca nu sta inca in fundulet,fiecare copil are ritmul lui de crestere

In schimb are muci de cand am venit de la mare,nici nu poate sa manance ca lumea din cauza mucilor..Doctorita mi-a spus sa ii dau vibrocil.Any other ideas?

Poate de data asta reusesc sa fiu mai activa pe forum.

Am pus si poze de la mare:

http://community.webshots.com/photo/2479064620103624812XZwmFc

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Fetelor, va recomand un film bun: The Notebook. E una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna... acesta e raportul dinainte de culcare, saud e trezire la unii:)

mi-am deshcis toate paginile cu poze de clopotei, si am sa ma exprim mai incolo cu privire la... intre timp multumim pentru aprecieri pentru carlionts si bulgar si... raspund:

1. ginette, io una ma crucesc: de ce dreaq antibiotic intravenos??? nus e poate altfel? aici se d aintravenos cand e "de moarte" nu asa pt o infectie, si fara antibiograma:( phuh! orishicum, pup sa rezolvati "uman" problema.

2. natalia, as amama, asa! trebuie sa stimc a stefi se cearta deja cu sora-sa:) mare smekerie:)) si sta si in picioare! vai de capul nostru, bulgaru' e o putoare nationala:))) nici in fund nu sta. ori fi prea grele suncile:))

3. monicaa, iesirea nu era prevazuta. adica era, dar initial trebuia sa fie paris. ne-am razgandit pe ultima secunda si zau c anu mi-a dat prin cap ca esit aproape! promit ca data viitoare cand mergem la cumparaturi p-acolo, anunt si ne vedem!

4.ellenuta, mersi mersi! primit da nu avut timp inca. m-a lasat umorul la juma de drum:))) dar cand fac, va anunt:) haaaaaaaaa! zici ca eva e o hoatsa mica:) ce-mi place! fata cu temperament! nu-ti bate capul, oricum n-ai cum sa-i explici la 7 luni ca ceva nu e voie:))

5.honey, subscriu la ce spuneau docdecap si stancutsa: esti orice altceva, dar nu o mama buna de nimic! io am shlapi in stoc! da io stiu ce se intampla la tine: pe de o parte muncesti, te adaptezi la noul ritm de viata, pe de alta aj merge la cresa si te roade vinovatia, iar in al treilea rand te calca pe nervi ca sotul o ia "a la legere". aj poa sa planga de burtica (tocmai am avut si noi un episod acu doua nopti), de dinti, de oboseala de la gradi, de adaptare la program fara tine. orishice ar fi:TRECE! dar tu ramai mama lui cea mai extraordinara!

6. louzia, e o pasa proasta dar o depasesti tu! ia fa putin exercitiu pentru al doilea:)) stii tu, procesul tehnologic ne place la greu, si trebuie exersat cu sarg:))

7. mary, ioas zice ca brunos eamana cu tac'su. e copie in miniatura. in toate: mutre, fitse, zambete:) dar oricum ar fi.. io-s topita dupa el:)))

8. miky, e de la afine! nu-ti fa griji, cum zicea si stancutsa, afinele coloeara rau, si in plkus si constipa. e un remediu natural impotiva diareei.

9. lauraD si lalaD, pupici pe ascuns:))

9. laura ioana, inchei cu tine, caci m-ai lovit in punctul dureros. (glumesc) tocmai vroiam sa le intrbe pe fete cum sa procedez, pe langa faptul ca maine bruno merge la medic.

va spuneam ca sunt fericita ca bruno face pipi pe olita... se cerea singur, nici un accident... pana acu o saptamana, cand a vneit prima data de la tanti cu un accident in chilotsi. in fiecare zi a facut un pocinog... si nu mai cerea olita. vineri am mers la koln dupa cum stiti. in mod normal nu luam olita dupa noi, dar inca ii e frica sa urce pe toaleta desi are adaptator. am luat-o totusi cu noi in ideea in care nah..2 ore in mashina, fara pampers... nu facuse nik de dimineata. dar n-a facut nik in ea. de dimineata de la 7 si pana la3 dupa-amiaza, nimic! la 3, accident, evident, la cafenea:((( de atunci il urmarim. azi a facut pipi dimineata, un accident la amiaz, si nik dar nik pana la 7 cand l-am pus in pat si cand sunt convinsa ca a facut in scutec:(((
in concluzie, ceva s-a intamplat. accidentele coincid cu doua momente importante: sambata-duminica trecut l-am mutat pe sacha in camera cu bruno si de luni s-au dus inapoi la gradi. pentru moment l-am scos pe sacha de acolo (o fi interpretand prezenta lui ca pe o invazie...) si maine merge la medic sa discutam sa vedem daca e cazul sa ne ingrijoram. de baut bea lichide, dar chiar asa s anu faca nik???

dupa ce-ammuncit azi de la 3 noaptea parca mis e pare si mie ca viata e cam gri, sau nu roz cel putin. iar cu bruno... mi se cam rupe sufletul ca vad ca ceva nu e bine, e irascibil, extrem de sensibil, plange pana se ineaca din orice, se tavaleste pe jos... acu imi vine sa zic ca sunt eu o mama de doi bani, dar stiu ca facem toate eforturile sa ii crestem bine. insa poate ce zic eu ca e bine, nu e de fapt si pt ei?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ven Mathias mik. Mi s'a upt sufletul cand am vazut pozele. Sa nu mai trecetzi niciodata prin asa ceva.

Gatta si tzie si URAAA! A scapat Saratzica de pietricica aia nebuna, care nu si'a gasit alt loc decat la clopotzica noastra draga.

Vazut poze minunate. Miri,Angi si Docuetz avetzi niste baietzi....yamyyy sa'i papi nu alta. Cat mi'am dorit o fetitza, uitandu'ma la baietzeii nostri de pe aici parca
Cretzulina inca o data zic....e frumoasa Mariuca noastra. Rau, rau! Parca se face mai domnisoara pe zi ce trece.

Lorena bine ai revenit o sa ma uit pe pozici imediat. Pe cand o vizita acasa, la Craiova<

Ellenutza hehe ....imi place sa aud ca Bitzi e asa activa. Cum sa o dezveti sa ia jucariile? Nu cred ca e nevoie momentan...oricine intelege ca e un copilas prea mik ca sa poata fi 'educat' de pe acum.
Mi'ar placea sa faca si Pipetu' nazbatii d'astea.

LauriciD bine ai revenit din minivacantza. M'am 'sexizat' ca nu esti...ma gandeam sa nu fi plecat in Grecia cat am tras io chiulul.

Ma iertati ca nu\s cu cititul la zi...mai trag un ochi aici , unul la capitolele trecut.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri exersam si noi ce sa facem pana atunci poate o nimeri si sotu baiat. . cu bruno lasa tu ca va face si la olite si sa stiu ca se poate simti invadat si face si el ce poate sa va arate acest lucru. Cu sasha e normal sa vezi ce face fimea cred ca a inceput sa interleaga ca eu o las mereu si plec si cand sunt acasa sau inpreajma iei si dispar e scandal mare simte lipsa mea simte ca eu dispar sdin ssenim credema mi se rupe sufletu de chestia asta si acum numa ca vorbesc de asta am lacrimi in ochi si credema ca stau cu ea in pat nu o bag in seama isi vede de jucarii de telecomanda de tot daca ma ridic deja opreste orice activitarte, ma indepartez de pat arunca ce are in mana ies pe usa incepe criza e groaznic si e incercat sa stii

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

jelimoni... grea treaba sa-l cari pe tati in brate:))) si cu aerul ala tare,n nu se poa' dom'le, tre sa si dormi putin sa iti refaci fortele:))) foarte misto pozele si peisajul si atmosfera in general! dar ma declar data pe spate de poza asta: http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId= - in traducere: recompensa dupa ce-am facut pe taxiul pentru tati pe munti:)

anca, ce mare e stefan! se ce interesat se uita el la dc:)) era cumva vreun mesaj de-al meu? glumeeeeeeeeesc!

angi, pupi e delicios ca intotdeauna! hotsoman, dar cu acceptul lui domn'inginer- ochiosu' lu' mama:)) ce faini sunt impreuna:))) am vazut ca baliti la greu:) ma amuzam pe tema asta ca io tre sa-i iau "spalator" lui bulgaru la cate bale las ape unde lasa. parca ar fi un boxer mic:))) ashea, si mi-a placut mult o poza unde il tii in brate mai sus de tine si va zambiti unul altuia:) e bucatsica rupt din mami, inclusiv la tendintele modei:) si mai vrem poze cu ei amandoi!

emabucuresti, sa fie intr-un ceas bun! si... asteptam poze cu evenjimentul:) vacanta frumoasa sa aveti:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput