Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ven , ce ma bucur ca Mathias a inceput sa se refaca ! Felicitari pentru progrese...e clar ca ii e din ce in ce mai bine...Pup puiul mic si pe mamica lui

Lala , Andrei este un zvarcolici , pune-ne si noua poze cu el in explorare. Si conserva-ti energia , ca asta e doar inceputul !
Laura D , vazut poze cu Eleni si Dimitris si asta imi place la nebunie http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2777797769/in/photostream/
Cred ca esti f. fericita ca ai asa copii minunati.Lui Eleni ii sta f. bine cu noii cercelusi . N-o deranjeaza totusi surubul? Mie imi plac mult mai mult bumbisorii decat tortitzele dar mi-a fost frica sa-i iau Sarei , ca nu cumva sa se intepe cu surubul.

Cati , felicitari pentru primil dintzisor al lui bebe Matei...cum a suportat eruptia?Si Sara calca pe-o parte , pe muchia exterioara a labei piciorului si=si flexeaza degetele. Gleznele sunt insa destul de tari.

Legat de vorbire...Sara rade cu gura pana la urechi cand ii zic "mergem pa ?"...ma duce cu gandul la catzelul ala din reclama cu Germanos , care ciuleste urechile cand aude "plimbare?"

Raluk.m , merci pt raspunsul despre Peritol. Doza pe care i-o dau este f. mica , 1ml. adica 1/4 din doza normala pentru copii mici. Sper ca in afara de pofde mancare , sa nu mai aiba si alte simptome.

Eu merg la nani , ca-mi pica okii in gura de somn. Noapte buna !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici delicioasa eleni cercelata!! e o frumoasa si o scumpa. de dimi .. ce sa mai spun .. m-a cucerit http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2777796959/ ce frumos e!! fotomodel de-a dreptul!

cati felicitari pentru primul dintisor!!! si a mea e foarte atrasa de telecomenzi, telefoane, laptop .. fire, cabluri etc ..

lala bebelu plimbaret! ce dulce trebuie sa fie.

stoisor, lala20??? pe unde umblati fetelor?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

nu cred ca v-am zis .. eva s-a ridicat singura in picioare in patutl ei, am zis ca poate e o intamplare, dar dupa aceea s-a tinut de canapea si iar s-a ridicat in picioruse .. pana acum se agata de mine si se ridica dar acum a facut-o singurica!!! spune mama asa de dulce ca imi vine s-o pap!!

despre mine .. iar am probleme cu maseaua de minte si mi s-a umflat juma de fata .. am trecut pe antibiotic

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

noapte buna!!!!

fug la caci mi-e tare somn iar eva ma ia de proaspata maine.

PS: eva e codasa la dinti .. are peste 7 luni si nici un dinte. o caut eu in fiecare zi dar nu simt nimic .. e gingia umflata rau si are 2 basicute unde ar trebui sa iasa dintii (de jos). abia astept s-o vad iepuras .. hi hi hi

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Am fost in Sibiu doar pentru a lua masa si a ne plimba juma' de ora. Eram in drum spre Albota, care era cam la 60 km si veneam de la Sighisoara, cam de la 90 km. Deci un drum mai lungut pentru ziua respectiva, plus o ploicica la orizont. Dar data viitoare promit ca o sa stau macar catvea ore, sa apucam sa ne si vedem.

Dar voi erati acasa???

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

creatzooooooooo!!!am vazut pozele din concediu si ce0mi vad ochii????ai fost in sibiu|!!!!de ce n-ai dat un telefon??????????????

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

da eram acasa...cred trebuia sa plec la mare dar s-a amanat!stiu ca m0am intalnit cu ceska si mi-a zis ca v-ati vazut la balea cu o zi inainte...voi ati fost inainte la sb??mi-ar fi placut sa va vad!next time!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

LauraD , m-ai amuzat teribil cu povestioara cu Dimitris caruia ii zboara ideile .Despre Peritol...am citit si eu ca poate da stari de agitatie , desi se da , culmea , pentru linistire...am mai citit ca persoanele carora li se administreaza manifesta frecvente cresteri in greutate ...si eu asta urmaresc la Sara. Ii voi da si daca vad ca nu-i prieste , il opresc.

Alinatudor , relax...Stefy va sta in funduletz cand va dori ea...incearca sa-i ridici spatarul la carucior cat mai aproape de 90 de grade.Fii fericita ca , in rest , nu ai nicio problema cu ea ,ca mananca bine si de toate si ca e cuminte.Nu-ti inchipui cat isi poate chinui mama un copil care nu mananca.

Grati , imi pare rau de voi ca va simtiti rau...poate ati mancat ceva alterat...poate nu-i neaparat enteroviroza...Sper sa va reveniti repede !

Jelimoni ...am citit ca Roby are afta , dar n-am citit cauza din care a facut asta ( nu stiu daca ai scris ). I-ai dat recent vreun medicament ? ca daca da , afta poate fi o reactie alergica la acel medicament si trebuie sa-l treci pe lista de "interzis pe viitor". Stiu cateva persoane care fac afta de la Augmentin

Roxana , Cefuroxim este Zinnat si se poate da pe gura...e un siropel , cam nashpa la gust ...cu Sara a fost un intreg chin sa-l ia, am ratat cateva doze , pt. ca il scuipa sau il tinea in gura pana curgea afara . Ceftriaxon este Cefort si se face intravenos , asta a facut Sara la 2 luni , la prima infectie.Oricum ai face tratamentul , oral sau intravenos , tot 10 zile trebuie sa dureze , asa ca eu te sfatuiesc sa insisti pe tratamentul oral care e mai putin traumatizant ( nu presupune spitalizare , branula...crede-ma e socant sa-ti auzi buburuza cum urla cand incearca asistentele sa-i prinda o vena si nu reusesc si i le sparg...o vena nu rezista mai mult de 2-3 zile cu branula pe ea...se umfla si se sparge )

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

gatta nu i-am dat nici un medicamet...doc a zis ca e normal cum e perioada de baga in gura tot ce prinde...nu pot sa-l opresc mereu mai prinde telocomanda imediat in gura, ba o jucarie etc...plus ca am mai prins-o pe verisoara lui de 2 ani cu degetele la robi in mana....cde sa fac..incerc sa fiu tot cu ochii pe el da n-ai cum100%
oricum sunt bucuroasa ca vad ca e deja mai bine i-am dat cu un preparat prescris de doc si vad ca=-si face bine efectul
pusici la amandoua!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ema, abia astept sa vad fotografii de la botez! Sau ai pus si nu le-am vazut eu.... Si eu iti spun sa stai linistita cu greutatea lui milan. Au si ei perioade in care stagneaza. Nici eleni nu cred ca a luat mai mult de 300 de grame in ultima luna. Dar ea este asa de mofturoasa la mancarica solida....
Vacanta placuta !!!

Cretulina, joi as prefera dupa ora 17.30. Eu ajung acasa in mod normal pe la 14.30 dar avand in vedere ca sambata plec in concediu am o serie de cumparaturi de facut. Am reusit sa vad toate fotografiile din concediul vostru. V-ati distrat pe cinste, v-ati incarcat bateriile iar mariuca parea ca s-a simtit minunat. Este tare frumaosa si dulce, la fel de vesela cum esti si tu. Abia astept sa o vad/ sa va vad!!!

Ven, ce ma bucur sa aflu ca sunteti pe drumul cel bun si Mathias se face bine !!!! Dimitris a avut varicela si bubitele au trecut 100% abia dupa o luna si jumatate....
Felicitari pentru ridicat in fundulet si in picioare !!! Iute baiatul tau. Nu sta prea mult pe ganduri! Maine-poimaine ne spui ca a inceput sa mearga tinut de manute...

LalaD, am ras si eu imaginandu-mi-l pe andrei incercand sa se ridice avand ca punct de sprijin premergatorul... si cum inspecteaza el intreaga camera ...
Pupam mamica extenuata care - cu siguranta - astazi este fresh, in forma!!!!
Multumesc mult de aprecierile facute la adresa comorilor mele!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari pentru dintos!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Tuuuutuuu-tuuuu Taa-taaaa-taaaaaa! Io, Matei Voievod va spun ca azi, 19 ale lui August, am capatat primul DINTISOR!!!!

Mergem sa citim ce-ati scris si revenim...da' am vrut sa anuntam marele eveniment!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura, am vazut pozele cu printzesa cercelata si cu fat-frumos indragostit. super sint!

Ven, ma bucur ca pishcotzelu' e mai bine. si ca "executa" lucruri noi.

Creata, supe pozele de la Bilea. ce chestie, sa va intilniti asa!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura, am vazut pozele cu printzesa cercelata si cu fat-frumos indragostit. super sint!

Ven, ma bucur ca pishcotzelu' e mai bine. si ca "executa" lucruri noi.

Creata, supe pozele de la Bilea. ce chestie, sa va intilniti asa!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput